Noriu uzsisakyti sita striuke galite padeti kaip su dydziais kaip suprantu jos pukines ar ne?😊 https://www.amazon.c...r...;th=1&psc=1
Gal kas patarsite kurį dydį Dr. Martens batukų imti 40 eur. pėdai? Pas mus matavau, tai 41 dydžio reikia-rašo 7 uk, 9 usa. Ar tokį ir usa imti?
Papildyta:
Per liemenį vos vos...Aš įtariu, kad šiek tiek mažinti jie, tai nežinau ar taviškiui tiks. Parašysiu vakare kiek per liemenį;)
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 09 19, 12:34)
jie tavo vyrui dideli ar maži? tada bus viskas aisku is karto. nes as perku 38/34. bet kiti kazkaip per daug ruroj kaba. tai kartais 36 sueina.
Per liemenį vos vos...Aš įtariu, kad šiek tiek mažinti jie, tai nežinau ar taviškiui tiks. Parašysiu vakare kiek per liemenį;)
www.landsend.com -30% Off All Sweaters
QUOTE(gėlužė @ 2017 09 19, 12:58)
Gal kas patarsite kurį dydį Dr. Martens batukų imti 40 eur. pėdai? Pas mus matavau, tai 41 dydžio reikia-rašo 7 uk, 9 usa. Ar tokį ir usa imti?
Papildyta:
Papildyta:
Kem pirmam dydziui tikrai usa 9 pakanka.
6UK man su 25cm peda geri, dar apie puse cm rezervo yra.
Papildyta:
QUOTE(REGIS @ 2017 09 19, 12:51)
Noriu uzsisakyti sita striuke galite padeti kaip su dydziais kaip suprantu jos pukines ar ne?😊 https://www.amazon.c...r...;th=1&psc=1
Yra aprasyme, kad uzpildas 80% anties puku - Coat Temperature Rating Warmest - Fill: 80% duck down insulation
Papildyta:
Papildyta:
blzn tada mayi bus Ö) pas ji 120 per uodega
https://www.nordstro...boot?color=GREY
Turiu siuos. Nesioju euro 40 dydi siu batu pirkau uk7/us9 peda 26 .
QUOTE(Alexia @ 2017 09 19, 14:04)
kuris iš šių šepetukų skaistalams labiausiai tinka ?
is siu netinka skaistalams
Kokias golfas perkat ziemai, noriu storos, siltos, ryskios
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.bcbg.com Buy 2 get 1 free
www.starbucksstore.com
www.ae.com
www.finishline.com
www.uggcloset.com
www.guess.com
www.guessfactory.com - 50$ nuo 250$
www.jcrew.com
www.landsend.com-30% sweaters
www.hautelook.com
www.venus.com - 15%
www.andrewmarc.com
www.victoriassecret.com
www.loft.com-50%
www.anntaylor.com - 40%
www.bluefly.com
www.cabelas.com
www.sierratraidingpost.com - 25%
www.yoox.com-25%
www.michaelkors.com
www.reebok.com-40%
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.crazy8.com - 20%
www.disneystore.com - 20%
www.nydancestore.com
www.shopjustice.com
www.bentology.com-10%
PREKES MUSU GROZIUI
www.sleekhair.com
www.theperfumespot.com - 20%
www.vitacost.com - 20% vitamins
www.puritan.com - 20%
www.colorpop.com
www.naturessheabutter.com-35%
www.bareminerals.com - 15%
www.fragranceshop.com - 30%
www.beautyencounter.com
www.tartecosmetics.com
www.skinstore.com - 25%
www.stockngo.com
Laisvi
J.Crew Edit bag, pale stone spalva, kaina 48,99$
Cole Haan juoda pukine striuke, neperlyjama, fill - 60% down clusters, 40% feathers, M dydis, kaina $69
JCREW Ludlow topcoat in Italian wool-cashmere, vyriskas italiskos vilnos-kasmyro paltas, 42L dydis, spalva HTHR CHARCOAL, kaina 94,49$
CHANEL INIMITABLE INTENSE Mascara Multi-Dimensionnel Sophistiqué $25.62
http://www.bergdorfg...p;cmCat=product
AČIŪ DĖL MARTENSU VISOMS