Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(*Mamis* @ 2017 09 17, 14:15)
O jie stiprios fiksacijos? Ieškau dukrai, nes kiek priemonių esu išbandžiusi, tai nei viena nepasiteisino verysad.gif po kelių valandų garbanų nebematyti verysad.gif

cia Rapoja gal atsakys,ji spece siu priemoniu smile.gif

labai laukiu BERGDOFGOODMAN SU -20%,truksta tik $150

vartotojo įkelta nuotrauka

TAN FOR LESS -20%(cia retai tokia nuolaida)

NATURESSSHEABUTTER -35%

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 17 rugsėjo 2017 - 13:41
Parduodu per mergaites pirktus.
Nauji Timberland Authentic Teddy Fleece Lined Boot. 9dydis (atitinka 40). Kaina 85 Eur su siuntimu. Vilnius
https://www.nordstro.....or=DARK BROWN
Atsakyti
O jie stiprios fiksacijos? Ieškau dukrai, nes kiek priemonių esu išbandžiusi, tai nei viena nepasiteisino verysad.gif po kelių valandų garbanų nebematyti verysad.gif

QUOTE(ciurlionis @ 2017 09 17, 14:36)
cia Rapoja gal atsakys,ji spece siu priemoniu  smile.gif

Dukra ne garbanė,tik kartais garbanų nori? Man tai atrodo,kad yra paslankūs,slydūs plaukai ir ne - purkšk nepurškus bile kuo,nieko nebus.Juk nesinori kietų,dratinių garbanų unsure.gif ?Šiaip papildomai priemones reikia naudoti garbanų formavimui (plaukų kremą ar želė garbanų formavimui ir pan) ,tada geriau laikysis.Arba tiesiog yra toks plaukas ir nepakeisi,nepripurkši tiek.O šiaip lakas tikrai neblogas,pakankamai gerai fiksuoja,greit džiūna,gerai išsišukuoja.
Gal pasisakys kas formuoja garbanas kaip tai daro ir su kuo?Bet vėlgi,jei paslankus plaukas daug ir pastangų,priemonių nereik...

Šitas lakas man dar einamas,patinka.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 17, 14:09)
Man jis gražus. Aš vis neapsisprendžiu dėl striukės. Vienintelis kas stabdo tai ilgis. Būtt ilgesnė.... jaučiu kol galvosiu neliks paskui gailėsiuos biggrin.gif

pasakei i vsio 😱 siunčiu 😜
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 17 rugsėjo 2017 - 14:40
QUOTE(JMD @ 2017 09 17, 10:09)
Man jis gražus. Aš vis neapsisprendžiu dėl striukės. Vienintelis kas stabdo tai ilgis. Būtt ilgesnė.... jaučiu kol galvosiu neliks paskui gailėsiuos biggrin.gif

https://www.vinted.l...rew-marc-paltas

va tas paltukas realiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, prisijunkite prie maisto dezuciu: https://bentology.co...unch-box-fruit/ kodukas -10 proc.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 09 17, 15:40)

Fainas.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 17, 15:19)
Dukra ne garbanė,tik kartais garbanų nori? Man tai atrodo,kad yra paslankūs,slydūs plaukai ir ne -  purkšk nepurškus bile kuo,nieko nebus.Juk nesinori kietų,dratinių garbanų  unsure.gif  ?Šiaip papildomai priemones reikia naudoti garbanų formavimui (plaukų kremą ar želė garbanų formavimui ir pan) ,tada geriau laikysis.Arba tiesiog yra toks plaukas ir nepakeisi,nepripurkši tiek.O šiaip lakas tikrai neblogas,pakankamai gerai fiksuoja,greit džiūna,gerai išsišukuoja.
Gal pasisakys kas formuoja garbanas kaip tai daro ir su kuo?Bet vėlgi,jei paslankus plaukas daug ir pastangų,priemonių nereik...

Šitas lakas man dar einamas,patinka.

Taip, dukros plaukai tiesūs, tik retkarčiais nori tapti garbane smile.gif o gal apart lako yra kokia gera priemonė? Gal kokias putas ar dar kažką panaudoti? Įkelkit nuorodą, kas verti dėmesio smile.gif

Beje, ačiū už išsamų atsakymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamis*: 17 rugsėjo 2017 - 15:02

Lakas superinis, stiprios fiksacijos ir labai ilgam užtenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 09 17, 16:40)

Nesupykit, bet man tai nelabai unsure.gif blink.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 09 17, 11:48)
Merginos,gal dar tu tusu po 6$ turite? Kur kazkokie nauji Lorealio?

Prisijunkite,as jau nusiunciau 4u.gif
Atsakyti