Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kaip guess dzinsu dydziai ar atitinka noreciau tokiu. https://www.guess.eu...2CM0?color=PYBL
Atsakyti
dukrytėms ir mamytėms ok.gif smile.gif https://www.children...aker-2087237-DB
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.starbucksstore.com
www.swarovski.com
www.ae.com
www.uniqlo.com
www.finishline.com
www.uggcloset.com
www.coachoutlet.com
www.guessfactory.com - 50$ nuo 250$
www.jcrew.com
www.landsend.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 40%
www.sierratradingpost.com - 25%
www.hm.com
www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.venus.com - 15%
www.ralphlauren.com - 30%
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.loft.com - 50%
www.anntaylor.com - 40%
www.bluefly.com
www.gap.com - 40%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.disneystore.com - 25%
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$
www.shopjustice.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com
www.naturessheabutter.com - 35%
www.vitacost.com - $30 nuo $180
www.tanforless.com - 20%
www.puritan.com - 20%
www.walgreens.com
www.ahava.com
www.bareminerals.com - 15%
www.fragrancenet.com - 30%
www.fragranceshop.com - 30%
www.tartecosmetics.com
www.skinstore.com - 25%
www.bergdorfgoodman.com - 200$ nuo 1000$

Laisvi

J.Crew Edit bag, pale stone spalva, kaina 48,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

Cole Haan juoda pukine striuke, neperlyjama, fill - 60% down clusters, 40% feathers, M dydis, kaina $69

JCREW Ludlow topcoat in Italian wool-cashmere, vyriskas italiskos vilnos-kasmyro paltas, 42L dydis, spalva HTHR CHARCOAL, kaina 94,49$
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2017 09 16, 17:44)
Oi kaip ačiū  bigsmile.gif  Kaip tik norėjau klaust, kur pirkai ir ar telpa bento dėžutė mirksiukas.gif

Aš turiu būtent tą Bentologijos, tai idealiai telpa smile.gif O kai dukra tokia kačių mylėtoja, tai ištirpo gavusi wub.gif mokykloje, aišku, iš karto spaudimas - kur pirko? hihihi.gif Iš Amerikos tikriausiai mama pirko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 09 16, 21:54)
Carlin, gal esi gyvai tuos indelius maciusi? Ka verta rinktis?

Nesu, bet man kaip tik reikia dukrai priešpiečiams į mokyklą. Nieko panašaus neradau pas mus. Nupirkau tupperware su skyreliais tiesiog, tai ne tas... nes tarkim įdedi kokio papjaustyto mango į vieną skyrelį, į kitą trapučių ir jie suminkštėja nuo drėgmės, nors su mangu ir nesiliečia. Aš pirkau šitą:
https://bentology.co...c-set-raspblue/

Gal bišiki ir didoka, bet kai ji daugiau nieko į mokyklą nesinešioja, tik priešpiečių dėžutę ir rūbus persirengt po pamokų, tai gali ir didesnę pasinešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 09 17, 09:23)
Nesu, bet man kaip tik reikia dukrai priešpiečiams į mokyklą. Nieko panašaus neradau pas mus. Nupirkau tupperware su skyreliais tiesiog, tai ne tas... nes tarkim įdedi kokio papjaustyto mango į vieną skyrelį, į kitą trapučių ir jie suminkštėja nuo drėgmės, nors su mangu ir nesiliečia. Aš pirkau šitą:
https://bentology.co...c-set-raspblue/

Gal bišiki ir didoka, bet kai ji daugiau nieko į mokyklą nesinešioja, tik priešpiečių dėžutę ir rūbus persirengt po pamokų, tai gali ir didesnę pasinešiot  biggrin.gif

O tai ji nevalgo mokyklos maisto? Nes kai pažiūrėjau kokiom dėžėm tėvai vaikam maisto prideda nusigandau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 rugsėjo 2017 - 08:30
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 17, 10:28)
O tai ji nevalgo mokyklos maisto? Nes kai pažiūrėjau kokiom dėžėm tėvai vaikam maisto prideda nusigandau.

Mano dukra tai valgo pilnus pietus, bet juos veda 10.30 pietu, o namo pareina tik 14.00 su broliu po bureliu, tai isalksta, tai as idedu actinel, morkyre ar agurka, riesuta, bandele pasirinktinai ir jai uztenka, bet pirkau sistemos labai kompaktiska dezute su 3 skyriais vaikui lengva naudoti ir vietos neuzima
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 17, 09:28)

Valgo tris kartus per dieną biggrin.gif bet priešpiečių dėžutė - šventas reikalas! Po mokyklos su sese mašinoje pasidalina visus likučius biggrin.gif tai ir sesė nespėjus įlipt į mašiną paklausia - ar priešpiečių dėžutėje ko nors likos biggrin.gif aišku aš ten šnicelių ir karbonadų nededu, užkandžiai tik - vaisiai, riešutai, morkytės, trapučiai kokie.... nors pasakojo, kad klasiokams ir mėsos deda.
Ir arbatos dar termo puodelį nešdavosi, bet dabar jau klasėje gaminsis ją, tai gal bent jo nebesitemps.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 09 17, 09:40)
Valgo tris kartus per dieną  biggrin.gif  bet priešpiečių dėžutė - šventas reikalas! Po mokyklos su sese mašinoje pasidalina visus likučius biggrin.gif tai ir sesė nespėjus įlipt į mašiną paklausia - ar priešpiečių dėžutėje ko nors likos biggrin.gif aišku aš ten šnicelių ir karbonadų nededu, užkandžiai tik - vaisiai, riešutai, morkytės, trapučiai kokie.... nors pasakojo, kad klasiokams ir mėsos deda.
Ir arbatos dar termo puodelį nešdavosi, bet dabar jau klasėje gaminsis ją, tai gal bent jo nebesitemps.

Aaahaaaa. Arbatą mūsiškiai geria kasdien grįžę iš lauko. Specialiai nešėm puodelius.
O dėl tų rūgstančių mėsų dėžėse tai jooo. Kažkas klaikaus man.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2017 09 17, 09:37)
Mano dukra tai valgo pilnus pietus, bet juos veda 10.30 pietu, o namo pareina tik 14.00 su broliu po bureliu, tai isalksta, tai as idedu actinel, morkyre ar agurka, riesuta, bandele pasirinktinai ir jai uztenka, bet pirkau sistemos labai kompaktiska dezute su 3 skyriais vaikui lengva naudoti ir vietos neuzima

Aš iš viso nieko nedėdavau. Nes nėr gerai tas nuolatinis kramtymas. Yra pagrindiniai valgymai tada obuolys bananas ir viskas. Grįžta namo gauna normaliai. Tada man vieną dieną sako mamaaaaa įdėk ir man kažką. Sakau kodėl. Sako visi nešasi blink.gif ir tada pastebėjau. Nuvirtau blink.gif iš kur ta mada kraut baisias dėžes maisto. Juk skatinami užkandžiais gyvent.
Atsakyti
JMD mano vaikai valgo ir vakariene grįžę dar. Normaliai 😃, na nori valgyti jie, tai ka daryti juk alkano nelaikysi😂 nors atrodo ir pusrycius pavalgo namie, bet va nori, nes kol gristam namo vakariene gaunas ir 19.00 tik, bes kol gristam po bureliu laikas bega, todel mum nesigauna didelis laiko tarpas, na ir juk valgyr reikia 5 k. Per diena😃
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 17, 09:48)
Tada man vieną dieną sako mamaaaaa įdėk ir man kažką. Sakau kodėl. Sako visi nešasi  blink.gif ir tada pastebėjau. Nuvirtau  blink.gif iš kur ta mada kraut baisias dėžes maisto. Juk skatinami užkandžiais gyvent.

Bet pas mus beveik taip ir gaunasi, užkandis po pusryčių ir tarp pietų. Ir tada vakarop pakeliui namo. Nes juk sveikiau dažniau valgyt, nei 3 kartus milžiniškas porcijas. Aš ir pati stengiuosi 5 valgymus turėt: pusryčiai, užkandis (vaisius ar riešutai, ar koks sveikas sumuštinis), pietūs, lengvas užkandis ir vakarienė.
Dar klausimas kas ką deda - riešutai, daržovės ar koks vaisius tikrai nieko bloga. Kai pradeda kraut sausainius, bulkas, užsaldintua jogurtus ar dar geriau saldumynus - tai čia kitas reikalas unsure.gif
Nes kaip bebūtų, ji pas mus nuo 7:30 iki 17 val ten būna. O ir valgyklos maisto būna, kad ne visada valgo, nors jai ten viskas beveik skanu biggrin.gif o ir pusryčius ji namie dar pavalgo su mumis, tada po pirmos pamokos su klase eina pusryčiaut biggrin.gif bet kai nuvedu pas šeimos gydytoją visada išklausau priekaištų, kad vaikas per kūdas ir neatitinka normų biggrin.gif
Atsakyti