Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2017 09 16, 09:54)
biggrin.gif  4u.gif
Deja ir man, paantrinsiu. Bet kai užpoškina lauke šaltis, ar taip pasyviau tenka žeimą lauke pabūt [ta pr stovėt, nelakstyt smile.gif, o pvz., vaikų aikštelėj stoviniuot kol koks mažylis pažais] - tai geriausias dalykas kokį iki šiol radau. - Irgi, kaip kažkas rašė, ant bajerio pirkau, ir man jie anei batai, anei tapkės [tas padas toks lygus, žodž - pirmą syk lauke itin keistai su jais jaučiaus] - bet tas kailis kai šaltyje apgaubia koją, tai dėkoji Dievui, kad kažkas tokį šiltą batą sukūrė  biggrin.gif  4u.gif

Aš sau nė už ką neapsiaučiau biggrin.gif man jei baisūs kaip mirtis. Sau perku lygios odos su kailiu viduje, o vat dukrai patinka, tai ji tuos verstos odos avi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Turime laisvus du kosmetiniu kempineliu komplektus, kaina 7,33$
Atsakyti
merginos. kazkada turejote tarte koda? is kur gaut? ax.gif 4u.gif
is ulta neperkat,ane?
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2017 09 16, 10:52)
merginos. kazkada turejote tarte koda? is kur gaut?  ax.gif  4u.gif
is ulta neperkat,ane?

Vedam i paieska tarte promo code ir guglinam, bandom, tikrinam, ar veikia biggrin.gif
Ulta neperkame
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2017 09 15, 23:45)
merginos gap factory rubeliai tokie pat didinti kaip gap ?

As nesakyciau, kad GAP visi didinti, gal keli papuole i didziaja puse, o dauguma atitinka
Papildyta:
QUOTE(Luiza 30 @ 2017 09 16, 09:44)
Ar is VITACOST renkate?

Renkame
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2017 09 16, 10:52)
merginos. kazkada turejote tarte koda? is kur gaut?  ax.gif  4u.gif
is ulta neperkat,ane?

Kaip senai matyta bigsmile.gif wub.gif ką gero žadi imt smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 09 16, 11:29)
Vedam i paieska tarte promo code ir guglinam, bandom, tikrinam, ar veikia biggrin.gif

Pabandysi paieskoti? as krc kai bandau ivesti tai nesamones kazkokias ismeta, nes bandau is kitos salies pirkti,nors ir pasidarau usa doh.gif

QUOTE(rapoja @ 2017 09 16, 11:38)
Kaip senai matyta  bigsmile.gif  wub.gif ką gero žadi imt  smile.gif ?

4u.gif shape tape maskuokli,zinoma biggrin.gif
kaip tu?
tikrai seniai cia buvau ax.gif
Papildyta:
ir krc gal Tatcha produkcija is kur su kokiu kodu gaunat? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 09 16, 10:29)
As nesakyciau, kad GAP visi didinti, gal keli papuole i didziaja puse, o dauguma atitinka

QUOTE(Lin1 @ 2017 09 16, 11:17)

Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 09 16, 11:46)

Aciu, dvejoju kuri dydi pirkti, su 93 cm klubais, XS ar S, tikriausiai S ?
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2017 09 16, 11:44)
4u.gif shape tape maskuokli,zinoma  biggrin.gif
kaip tu?
tikrai seniai cia buvau  ax.gif
Papildyta:
ir krc gal Tatcha produkcija is kur su kokiu kodu gaunat? biggrin.gif  biggrin.gif

Aš laikausi gerai ok.gif biggrin.gif
Nepamenu,kad tartecosmetics buvę kodai taikė maskuokliui.Gal ir buvo,taikė,gal tik aš nemačiau.Ultoj teko pirkti su - 20 proc. Kokią spalvą/as naudoji ?
Iš Tatcha nieko neturiu unsure.gif kas čia per stebuklai,ką išbandžiusi,kas gero ?
http://www.bergdorfg...id=topNavBeauty dabar - 20 proc,bet nėra ko tau reik rolleyes.gif
QUOTE(Lin1 @ 2017 09 16, 12:17)

Aš susilaikiau nuo atsakymo,nes nepriatariu klausimui,kad gap didinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 16, 12:15)
Aš laikausi gerai ok.gif  biggrin.gif
Nepamenu,kad tartecosmetics buvę kodai taikė maskuokliui.Gal ir buvo,taikė,gal tik aš nemačiau.Ultoj teko pirkti su - 20 proc. Kokią spalvą/as naudoji ?
Iš Tatcha nieko neturiu  unsure.gif kas čia per stebuklai,ką išbandžiusi,kas gero ?
http://www.bergdorfg...id=topNavBeauty  dabar - 20 proc,bet nėra ko tau reik  rolleyes.gif

Aš susilaikiau nuo atsakymo,nes nepriatariu klausimui,kad gap didinti  rolleyes.gif

na riizkuoju, po preke yra atsiliepimas kad su 140 pounds medium perfect , tai su 112, gal XS bus geras ?
Atsakyti