Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

famille , gal ne usa nusistačius esate ?

Tai, kad nusistačius, įeinu į macys.com puslapį, kiti brand yra, išskyrus Tommy hilfiger :(

Atsakyti
QUOTE(famille @ 2017 09 15, 22:08)
Tai, kad nusistačius, įeinu į macys.com puslapį, kiti brand yra, išskyrus Tommy hilfiger

Linamog nuorodą įdėjo ax.gif
Atsakyti

Ačiū merginos, dar taip nėra buvę, užėjus ant nuorodos randu :) STEBUKLŲ šalis :))

Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.starbucksstore.com
www.ae.com
www.uniqlo.com
www.finishline.com
www.uggcloset.com
www.coachoutlet.com
www.jcrew.com - 30%
www.landsend.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 40%
www.sierratradingpost.com - 25%
www.hm.com
www.freepeople.com
www.saksoff5th.com
www.venus.com - 15%
www.ralphlauren.com
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.loft.com - 50%
www.anntaylor.com - 40%
www.bluefly.com
www.gap.com - 40%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.disneystore.com
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$
www.shopjustice.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com
www.naturessheabutter.com - 35%
www.vitacost.com - $30 nuo $180
www.tanforless.com - 20%
www.puritan.com - 20%
www.walgreens.com
www.ahava.com
www.bareminerals.com - 15%
www.fragrancenet.com - 30%
www.fragranceshop.com - 30%
www.bergdorfgoodman.com - 200$ nuo 1000$
www.milanicosmetics.com

Laisvi

J.Crew Edit bag, pale stone spalva, kaina 48,99$
vartotojo įkelta nuotrauka

Cole Haan juoda pukine striuke, neperlyjama, fill - 60% down clusters, 40% feathers, M dydis, kaina $69

JCREW Ludlow topcoat in Italian wool-cashmere, vyriskas italiskos vilnos-kasmyro paltas, 42L dydis, spalva HTHR CHARCOAL, kaina 94,49$
Atsakyti
merginos gap factory rubeliai tokie pat didinti kaip gap ?
Atsakyti
Laba, merginos noriu paraginti jungtis prie https://milanicosmetics.com
Kokybe nenusileidžia urban decay tik kainos mažesnės😉
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2017 09 15, 20:57)
Lygiai taip pat galvojau, kol nenusipirkau vienų bearpaw "ant bajerio", nes labai pigiai kainavo. Ir kai pabandžiau išeit basa koja su jais apsiavus, nebenoriu nieko kito. Kartais įsimetu kojinytes į rankinę, jei žinau, kad kažkur teks nusiaut, kad nenugriūtų kas mane basom vidury žiemos pamatęs. Patogumas - nesulyginamas su niekuo. Aišku, manęs darbas neįpareigoja vaikščiot su aukštakulniais kokiais dailiais  tongue.gif
Dabar eilė - ugg'sams bigsmile.gif

AS irgi taip pat tik su australialux, man su kojinem tuose kailiniuose net salciau nei basa koja biggrin.gif tai ir varineju visur basa vidury zienos tik su batais, kai ateinu pas draugus tai jie pasiurpe, todel ir kojines visur tampaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 09 15, 21:38)
Geri, jau rasiau, kad tikrai geri, ir balzamas po skutimosi superinis

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2017 09 16, 08:01)
AS irgi taip pat tik su australialux, man su kojinem tuose kailiniuose net salciau nei basa koja biggrin.gif tai ir varineju visur basa vidury zienos tik su batais, kai ateinu pas draugus tai jie pasiurpe, todel ir kojines visur tampaus  smile.gif

geras biggrin.gif reiks pabandyti ir man basa koja, gal del to ugguose man ziema kojom salta biggrin.gif
Atsakyti
Ar is VITACOST renkate?
Atsakyti

Mamos, kokius zieminius batukus rekomenduotumete isigyti metinukei? Pirma ziema su batais, neisivaizduoju kokie butu tikrai patogus tokiai mazutei  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2017 09 15, 20:36)
Aš vaikams pirkau tik dėl šilumos. Bet sau tai niekaip nepirkčiau,nes man jie baisūs 😊  Nebent Į Sibirą išvežtų 😂

biggrin.gif 4u.gif
Deja ir man, paantrinsiu. Bet kai užpoškina lauke šaltis, ar taip pasyviau tenka žeimą lauke pabūt [ta pr stovėt, nelakstyt smile.gif, o pvz., vaikų aikštelėj stoviniuot kol koks mažylis pažais] - tai geriausias dalykas kokį iki šiol radau. - Irgi, kaip kažkas rašė, ant bajerio pirkau, ir man jie anei batai, anei tapkės [tas padas toks lygus, žodž - pirmą syk lauke itin keistai su jais jaučiaus] - bet tas kailis kai šaltyje apgaubia koją, tai dėkoji Dievui, kad kažkas tokį šiltą batą sukūrė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti