Rapoja, mano 23 cm pėda. Iš vaikiškų perku 4, iš suaugusiųjų 6 dydį. Praktiškai visi batai, kelias poras turiu 6,5 tik dėl bato pločio
QUOTE(krista08 @ 2017 09 11, 17:08)
Rapoja, mano 23 cm pėda. Iš vaikiškų perku 4, iš suaugusiųjų 6 dydį. Praktiškai visi batai, kelias poras turiu 6,5 tik dėl bato pločio
Ačiū Ir tikrai su tokia pėda užtenka 4 ir 6 ?
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 17:18)
Ačiū Ir tikrai su tokia pėda užtenka 4 ir 6 ?
Tikrai užtenka tik Jcrew dveji batukai pas mane 6,5 dydžio, visi kiti kaip ir rašiau 4 iš vaikiškų ir 6 iš suaugusių nėra už ką
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 16:47)
Pamatavau dukros pėda - arti 23 cm,gal 22.7/22.8 Bandau iš naujo išsiaiškinti kokio jai dydžio reik Tai ko gero artėja link 5 dydžio Pagelbėkit kurios turit vaikus su tokia pėda Bandžiau aiškintis Mūsų mažyliuose,bet ,kad ten kažkokie vėjai - batai tinkantys nuo 36 iki 38 stebuklingi batai
oi, negaliu 😱 pažiūrejus į foto ir į aprašymą net nepatogu pasidarė 😂
mergos, galiu nuramint 😜 manoji jau gal praaugo tą periodą kada MB nesuprasdavo kaip kas du mėnesius visi batai, kurie dar buvo didoki jau spaudžia 😡 😂 13-os metų jau į 10 perkopėm, tikiuos sustos gal jau augt
As siulau keleta ViX maudymuku: S virsus + XS kelnaites.
Skelbimu temoje yra arba per mano zinutes paziurekit, jei kam idomu.
Ir dar parduociau Marc Jacobs new q hillier hobo rankine, spalva Puma Taupe, nauja.
Bet siusciau turbut tik UK adresu, nes i LT bus lb brangus siuntimas.
Arba spalio/lapkricio menesi pati busiu LT
Jei ka domina - AZ
Skelbimu temoje yra arba per mano zinutes paziurekit, jei kam idomu.
Ir dar parduociau Marc Jacobs new q hillier hobo rankine, spalva Puma Taupe, nauja.
Bet siusciau turbut tik UK adresu, nes i LT bus lb brangus siuntimas.
Arba spalio/lapkricio menesi pati busiu LT
Jei ka domina - AZ
QUOTE(sollo @ 2017 09 11, 18:14)
oi, negaliu 😱 pažiūrejus į foto ir į aprašymą net nepatogu pasidarė 😂
mergos, galiu nuramint 😜 manoji jau gal praaugo tą periodą kada MB nesuprasdavo kaip kas du mėnesius visi batai, kurie dar buvo didoki jau spaudžia 😡 😂 13-os metų jau į 10 perkopėm, tikiuos sustos gal jau augt
Kada vyresniosios nustojo augt net nepamenu bet dabar jos 10 dar tik 13 ,tai kokias dvi išmieras dar turėtų paaugt
QUOTE(ciurlionis @ 2017 09 11, 16:39)
Pirkčiau L dydžio
QUOTE(eglpoc @ 2017 09 11, 19:02)
Pirkčiau L dydžio
Siuskite uzsakyma linelislt@gmail.com, uzsakysim
Silko jumpsuit
Hale Bob silko palaidine
Silko suknia
Suknia su silku
Silko palaidine
Silko suknia
Silko suknia
Silko maxi suknia
Silko maxi suknia
Siuvineta silko tunika
Silko suknia
Silko maxi suknia
Silko maxi suknia
Naturino kedai
Soludos zomsines espadriles
Malandrino zomsines espadriles
Moteriski Bearpaw
GEOX aulinukai
Hale Bob silko palaidine
Silko suknia
Suknia su silku
Silko palaidine
Silko suknia
Silko suknia
Silko maxi suknia
Silko maxi suknia
Siuvineta silko tunika
Silko suknia
Silko maxi suknia
Silko maxi suknia
Naturino kedai
Soludos zomsines espadriles
Malandrino zomsines espadriles
Moteriski Bearpaw
GEOX aulinukai
O kodel nematau geox aulinuku kainos, kokia ji?
QUOTE(krista08 @ 2017 09 11, 18:08)
Pati nesuoju 35 eur. dydi, peda 22.3 -22.5 cm kaip pamatuosi. Tai vaikisi USA tinka 4, nu bet su 23cm peda mano sunui jau mazi. Is suaugusiu perku 5 dydi batelius, zieminius ir kedus 5.5. Va subalamutinsiu Rapoja