Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Rapoja, mano 23 cm pėda. Iš vaikiškų perku 4, iš suaugusiųjų 6 dydį. Praktiškai visi batai, kelias poras turiu 6,5 tik dėl bato pločio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2017 09 11, 17:08)
Rapoja, mano 23 cm pėda. Iš vaikiškų perku 4, iš suaugusiųjų 6 dydį. Praktiškai visi batai, kelias poras turiu 6,5 tik dėl bato pločio  4u.gif

Ačiū bigsmile.gif wub.gif Ir tikrai su tokia pėda užtenka 4 ir 6 unsure.gif ? aciuks.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 17:18)
Ačiū  bigsmile.gif  wub.gif Ir tikrai su tokia pėda užtenka 4 ir 6  unsure.gif ? aciuks.gif  smile.gif

Tikrai užtenka mirksiukas.gif tik Jcrew dveji batukai pas mane 6,5 dydžio, visi kiti kaip ir rašiau 4 iš vaikiškų ir 6 iš suaugusių smile.gif nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 16:47)
Pamatavau dukros pėda - arti 23 cm,gal 22.7/22.8  ax.gif Bandau iš naujo išsiaiškinti kokio jai dydžio reik doh.gif  biggrin.gif Tai ko gero artėja link 5 dydžio  hmm.gif Pagelbėkit kurios turit vaikus su tokia pėda  4u.gif Bandžiau aiškintis Mūsų mažyliuose,bet ,kad ten kažkokie vėjai - batai tinkantys nuo 36 iki 38 doh.gif  biggrin.gif  stebuklingi batai

oi, negaliu 😱 pažiūrejus į foto ir į aprašymą net nepatogu pasidarė 😂

mergos, galiu nuramint 😜 manoji jau gal praaugo tą periodą kada MB nesuprasdavo kaip kas du mėnesius visi batai, kurie dar buvo didoki jau spaudžia 😡 😂 13-os metų jau į 10 perkopėm, tikiuos sustos gal jau augt unsure.gif

Atsakyti
As siulau keleta ViX maudymuku: S virsus + XS kelnaites.
Skelbimu temoje yra arba per mano zinutes paziurekit, jei kam idomu.

Ir dar parduociau Marc Jacobs new q hillier hobo rankine, spalva Puma Taupe, nauja.
Bet siusciau turbut tik UK adresu, nes i LT bus lb brangus siuntimas.

Arba spalio/lapkricio menesi pati busiu LT biggrin.gif

Jei ka domina - AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 09 11, 18:14)
oi, negaliu 😱 pažiūrejus į foto ir į aprašymą net nepatogu pasidarė 😂

mergos, galiu nuramint 😜 manoji jau gal praaugo tą periodą kada MB nesuprasdavo kaip kas du mėnesius visi batai, kurie dar buvo didoki jau spaudžia 😡 😂 13-os metų jau į 10 perkopėm, tikiuos sustos gal jau augt  unsure.gif

drinks_cheers.gif hihihi.gif
Kada vyresniosios nustojo augt net nepamenu hmm.gif bet dabar jos 10 rolleyes.gif dar tik 13 ,tai kokias dvi išmieras dar turėtų paaugt irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2017 09 11, 16:39)

Pirkčiau L dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglpoc @ 2017 09 11, 19:02)
Pirkčiau L dydžio smile.gif

Siuskite uzsakyma linelislt@gmail.com, uzsakysim 4u.gif
Atsakyti
Silko jumpsuit

Hale Bob silko palaidine

Silko suknia

Suknia su silku

Silko palaidine

Silko suknia

Silko suknia

Silko maxi suknia

Silko maxi suknia

Siuvineta silko tunika

Silko suknia

Silko maxi suknia

Silko maxi suknia

Naturino kedai

Soludos zomsines espadriles

Malandrino zomsines espadriles

Moteriski Bearpaw

GEOX aulinukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 rugsėjo 2017 - 18:32
Zomsiniai ilgaauliai

Zomsos-odos ilgaauliai

Kepure su triusio kailiu

Geox aulinukai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 rugsėjo 2017 - 18:46
O kodel nematau geox aulinuku kainos, kokia ji?
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2017 09 11, 18:08)
Rapoja, mano 23 cm pėda. Iš vaikiškų perku 4, iš suaugusiųjų 6 dydį. Praktiškai visi batai, kelias poras turiu 6,5 tik dėl bato pločio  4u.gif

Pati nesuoju 35 eur. dydi, peda 22.3 -22.5 cm kaip pamatuosi. Tai vaikisi USA tinka 4, nu bet su 23cm peda mano sunui jau mazi. Is suaugusiu perku 5 dydi batelius, zieminius ir kedus 5.5. Va subalamutinsiu Rapoja smile.gif
Atsakyti