Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Pamatavau dukros pėda - arti 23 cm,gal 22.7/22.8 ax.gif Bandau iš naujo išsiaiškinti kokio jai dydžio reik doh.gif biggrin.gif Tai ko gero artėja link 5 dydžio hmm.gif Pagelbėkit kurios turit vaikus su tokia pėda 4u.gif Bandžiau aiškintis Mūsų mažyliuose,bet ,kad ten kažkokie vėjai - batai tinkantys nuo 36 iki 38 doh.gif biggrin.gif stebuklingi batai
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 15:47)
Pamatavau dukros pėda - arti 23 cm,gal 22.7/22.8  ax.gif Bandau iš naujo išsiaiškinti kokio jai dydžio reik doh.gif  biggrin.gif Tai ko gero artėja link 5 dydžio  hmm.gif Pagelbėkit kurios turit vaikus su tokia pėda  4u.gif Bandžiau aiškintis Mūsų mažyliuose,bet ,kad ten kažkokie vėjai - batai tinkantys nuo 36 iki 38 doh.gif  biggrin.gif  stebuklingi batai

taip ir yra zinok. ecco 36 su atsarga, timberiai 37, nike kedai 38 blink.gif

del soreliu keista. nes jie mazinti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 rugsėjo 2017 - 14:54
http://www.gapfactor...amp;cid=1076558 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 11, 15:52)
taip ir yra zinok. ecco 36 su atsarga, timberiai 37, nike kedai 38  blink.gif

del soreliu keista. nes jie mazinti  unsure.gif

Nu bet tie patys batai tinka ir 36 , ir 38 - nu kažkaip nlb... Reiškia mes su dukra galim jau tuos pačius nešiot biggrin.gif bet ,kad neee dar / kol kas biggrin.gif

Kiek taviškio pėda biggrin.gif ?O pvz kamik kokio dydžio maniškei dabar turėtų tikt - 4 ar 5 (iš vaikiškų) hmm.gif Iš suaugusiųjų 6 ?Ar jau 7 unsure.gif ?Nieko nebesuprantu-išsiaiškinu,jau viskas lyg aišku,o jos pėda tikt pyyyypt ir vėl paauga wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.swarovski.com
www.macys.com
www.armaniexchange.com
www.starbucksstore.com
www.coachoutlet.com - 20%
www.ae.com
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.gilt.com
www.landsend.com
www.hautelook.com
www.jcrewfactory.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 40%
www.sierratradingpost.com - 25%
www.hm.com
www.freepeople.com
www.brookbrothers.com
www.hautelookcom

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.crazy8.com - 20%
www.childrensplace.com
www.gymboree.com - 20%
www.disney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.naturessheabutter.com - 35%
www.vitacost.com - 30$ nuo 180$
www.tanforless.com
www.walgreens.com
www.puritan.com - 20%
www.ahava.com - buy 1, get 1 free
www.fragranceshop.com - 30%
www.notino.com - 10%
www.fragrancenet.com-30%

Turime kelias laisvas FOSSIL rankines po 38,85$
vartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew Edit bag, pale stone spalva, 48,99$

M-$69
Fill: 60% down clusters, 40% feathers

https://www.nordstro...oat?color=BLACK

po $19.97

M https://www.nordstro.../...20MAG- 1 MT
L https://www.nordstro.../...BSW- BSW HT
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 15:47)
Pamatavau dukros pėda - arti 23 cm,gal 22.7/22.8  ax.gif Bandau iš naujo išsiaiškinti kokio jai dydžio reik doh.gif  biggrin.gif Tai ko gero artėja link 5 dydžio  hmm.gif Pagelbėkit kurios turit vaikus su tokia pėda  4u.gif Bandžiau aiškintis Mūsų mažyliuose,bet ,kad ten kažkokie vėjai - batai tinkantys nuo 36 iki 38 doh.gif  biggrin.gif  stebuklingi batai

Aš su 24,5 cm pėda perku 6 iš vaikišku, vidpadis būna 25 cm, tai 5 vidpadis turėtų būti 24 cm
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 16:00)
Nu bet tie patys batai tinka ir 36 , ir 38 - nu kažkaip nlb... Reiškia mes su dukra galim jau tuos pačius nešiot  biggrin.gif bet ,kad neee dar / kol kas  biggrin.gif

Kiek taviškio pėda  biggrin.gif ?O pvz kamik kokio dydžio maniškei dabar turėtų tikt  - 4 ar 5 (iš vaikiškų)  hmm.gif  Iš suaugusiųjų 6 ?Ar jau 7  unsure.gif ?Nieko nebesuprantu-išsiaiškinu,jau viskas lyg aišku,o jos pėda tikt pyyyypt ir vėl paauga wacko.gif  biggrin.gif

23 cm blink.gif as esu pasimetus dydziuose, visi batai skirtingi zinok ir nusisausiu tuoj. negaliu intiku pirkt visai. clarksai visi 36 spaudzia, namie turi 35 ir geri blink.gif blink.gif blink.gif kedus nupirkau 38 blink.gif blink.gif ecco matavosi 36 pirstas uzlenda, superfitu 35 puikiai. briedas kazi belekoks.
Atsakyti
QUOTE(medutiss @ 2017 09 11, 16:06)
Aš su 24,5 cm pėda perku 6 iš vaikišku, vidpadis būna 25 cm, tai 5 vidpadis turėtų būti 24 cm

Mano pačios pėda 24.2 cm ax.gif Dukros 1 - maximum 1.5 cm mažesnė smile.gif 4 arba jau 5 hmm.gif O suaugusiųjų 6 ar 7 biggrin.gif ??? Nu žodžiu doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 09 11, 16:07)
23 cm  blink.gif as esu pasimetus dydziuose, visi batai skirtingi zinok ir nusisausiu tuoj. negaliu intiku pirkt visai. clarksai visi 36 spaudzia, namie turi 35 ir geri  blink.gif  blink.gif  blink.gif kedus nupirkau 38  blink.gif  blink.gif ecco matavosi 36 pirstas uzlenda, superfitu 35 puikiai. briedas kazi belekoks.

Eik tu nafik pasivadina drinks_cheers.gif biggrin.gif bet aš tai nenoriu vietoj pirkt,noriu siųstis unsure.gif cray.gif pas mus vietoj nieko nėr cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2017 09 11, 15:09)
Gal kas galit pakomentuoti Alpintek firmos striukes? Labai geras užpildas, turėtų būti šiltos... Kažin kaip dydžiai?

Pasitaisau biggrin.gif ALPINETEK
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 16:14)
Mano pačios pėda 24.2 cm  ax.gif Dukros 1 - maximum 1.5 cm mažesnė  smile.gif   4 arba jau  5 hmm.gif O suaugusiųjų 6 ar 7  biggrin.gif ???  Nu žodžiu doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Eik tu nafik pasivadina drinks_cheers.gif  biggrin.gif bet aš tai nenoriu vietoj pirkt,noriu siųstis unsure.gif cray.gif pas mus vietoj nieko nėr  cool.gif

ir as nenoriu, nes cia kainuoja kiek neuzdirbu. bet tai ka daryt su tuo vaiku. siand tarkim uzsidejo 2F dydzio calrksus. Kiti gi 3,5 su lemputem clarksai kriokia mazi. nupirkau pagal lentele paskaiciavus intiku 4,5. Tai arba gausiu laivus ir lauksiu niolika metu kol priaugs, arba bus kai sykis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 rugsėjo 2017 - 15:19
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 16:14)
Mano pačios pėda 24.2 cm  ax.gif Dukros 1 - maximum 1.5 cm mažesnė  smile.gif  4 arba jau  5 hmm.gif O suaugusiųjų 6 ar 7  biggrin.gif ???  Nu žodžiu doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:

belieka per viduriuką 4,5 iš vaikiškų arba 6,5 suaugusių smile.gif O aš vis dažniau pagalvoju, kad batus, jei abejoji dėl dydžio, geriau pirkti čia. Nes parduoti netikusį dydį darosi vis sunkiau
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 11, 16:18)
ir as nenoriu, nes cia kainuoja kiek neuzdirbu. bet tai ka daryt su tuo vaiku. siand tarkim uzsidejo 2F dydzio calrksus. Kiti gi 3,5 su lemputem clarksai kriokia mazi. nupirkau pagal lentele paskaiciavus intiku 4,5. Tai arba gausiu laivus ir lauksiu niolika metu kol priaugs, arba bus kai sykis biggrin.gif

Laivus sakai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dabar man galvosūkis ar 4 dydį imt ,tiks (gera kaina radau) unsure.gif hmm.gif biggrin.gif ?!Gal dar turėtų tikt 4,nes 5 iš vaikiškų kai kas man tinka, o skirtumas geeeras centimetras unsure.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(medutiss @ 2017 09 11, 16:21)
belieka per viduriuką 4,5 iš vaikiškų arba 6,5 suaugusių smile.gif O aš vis dažniau pagalvoju, kad batus, jei abejoji dėl dydžio, geriau pirkti čia. Nes parduoti netikusį dydį darosi vis sunkiau

Pritariu dėl visko.Tik batų nėra pas mus-reik važiuot į didmiesčius,o jei siųstis iš kitų mamyčių,tai juk vis tiek nelabai aišku dėl dydžio ax.gif Jaučiu 4- ame dydyje bus labai mažai vietos.Tai reik rinktis arba batus su labai mažai vietos ,arba laivus hihihi.gif su daug vietos.
Crocs batus nupirkau iš suaugusiųjų 7 dydį,tai vietos super minimaliai ,bet jie žinojau,kad pamažinti.Šiaip jo,ko gero tikrai - 4.5 ir 6.5 drinks_cheers.gif bet jei pusinių nėra sudėtingiau apsispręst rolleyes.gif
Atsakyti