Pamatavau dukros pėda - arti 23 cm,gal 22.7/22.8 Bandau iš naujo išsiaiškinti kokio jai dydžio reik Tai ko gero artėja link 5 dydžio Pagelbėkit kurios turit vaikus su tokia pėda Bandžiau aiškintis Mūsų mažyliuose,bet ,kad ten kažkokie vėjai - batai tinkantys nuo 36 iki 38 stebuklingi batai
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 15:47)
Pamatavau dukros pėda - arti 23 cm,gal 22.7/22.8 Bandau iš naujo išsiaiškinti kokio jai dydžio reik Tai ko gero artėja link 5 dydžio Pagelbėkit kurios turit vaikus su tokia pėda Bandžiau aiškintis Mūsų mažyliuose,bet ,kad ten kažkokie vėjai - batai tinkantys nuo 36 iki 38 stebuklingi batai
taip ir yra zinok. ecco 36 su atsarga, timberiai 37, nike kedai 38
del soreliu keista. nes jie mazinti
QUOTE(JMD @ 2017 09 11, 15:52)
taip ir yra zinok. ecco 36 su atsarga, timberiai 37, nike kedai 38
Nu bet tie patys batai tinka ir 36 , ir 38 - nu kažkaip nlb... Reiškia mes su dukra galim jau tuos pačius nešiot bet ,kad neee dar / kol kas
Kiek taviškio pėda ?O pvz kamik kokio dydžio maniškei dabar turėtų tikt - 4 ar 5 (iš vaikiškų) Iš suaugusiųjų 6 ?Ar jau 7 ?Nieko nebesuprantu-išsiaiškinu,jau viskas lyg aišku,o jos pėda tikt pyyyypt ir vėl paauga
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.swarovski.com
www.macys.com
www.armaniexchange.com
www.starbucksstore.com
www.coachoutlet.com - 20%
www.ae.com
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.gilt.com
www.landsend.com
www.hautelook.com
www.jcrewfactory.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 40%
www.sierratradingpost.com - 25%
www.hm.com
www.freepeople.com
www.brookbrothers.com
www.hautelookcom
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.crazy8.com - 20%
www.childrensplace.com
www.gymboree.com - 20%
www.disney.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.naturessheabutter.com - 35%
www.vitacost.com - 30$ nuo 180$
www.tanforless.com
www.walgreens.com
www.puritan.com - 20%
www.ahava.com - buy 1, get 1 free
www.fragranceshop.com - 30%
www.notino.com - 10%
www.fragrancenet.com-30%
Turime kelias laisvas FOSSIL rankines po 38,85$
J.Crew Edit bag, pale stone spalva, 48,99$
M-$69
Fill: 60% down clusters, 40% feathers
https://www.nordstro...oat?color=BLACK
po $19.97
M https://www.nordstro.../...20MAG- 1 MT
L https://www.nordstro.../...BSW- BSW HT
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 15:47)
Aš su 24,5 cm pėda perku 6 iš vaikišku, vidpadis būna 25 cm, tai 5 vidpadis turėtų būti 24 cm
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 16:00)
Nu bet tie patys batai tinka ir 36 , ir 38 - nu kažkaip nlb... Reiškia mes su dukra galim jau tuos pačius nešiot bet ,kad neee dar / kol kas
Kiek taviškio pėda ?O pvz kamik kokio dydžio maniškei dabar turėtų tikt - 4 ar 5 (iš vaikiškų) Iš suaugusiųjų 6 ?Ar jau 7 ?Nieko nebesuprantu-išsiaiškinu,jau viskas lyg aišku,o jos pėda tikt pyyyypt ir vėl paauga
23 cm as esu pasimetus dydziuose, visi batai skirtingi zinok ir nusisausiu tuoj. negaliu intiku pirkt visai. clarksai visi 36 spaudzia, namie turi 35 ir geri kedus nupirkau 38 ecco matavosi 36 pirstas uzlenda, superfitu 35 puikiai. briedas kazi belekoks.
QUOTE(medutiss @ 2017 09 11, 16:06)
Aš su 24,5 cm pėda perku 6 iš vaikišku, vidpadis būna 25 cm, tai 5 vidpadis turėtų būti 24 cm
Mano pačios pėda 24.2 cm Dukros 1 - maximum 1.5 cm mažesnė 4 arba jau 5 O suaugusiųjų 6 ar 7 ??? Nu žodžiu
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 09 11, 16:07)
23 cm as esu pasimetus dydziuose, visi batai skirtingi zinok ir nusisausiu tuoj. negaliu intiku pirkt visai. clarksai visi 36 spaudzia, namie turi 35 ir geri kedus nupirkau 38 ecco matavosi 36 pirstas uzlenda, superfitu 35 puikiai. briedas kazi belekoks.
Eik tu nafik pasivadina bet aš tai nenoriu vietoj pirkt,noriu siųstis pas mus vietoj nieko nėr
QUOTE(ruteliukste @ 2017 09 11, 15:09)
Gal kas galit pakomentuoti Alpintek firmos striukes? Labai geras užpildas, turėtų būti šiltos... Kažin kaip dydžiai?
Pasitaisau ALPINETEK
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 16:14)
Mano pačios pėda 24.2 cm Dukros 1 - maximum 1.5 cm mažesnė 4 arba jau 5 O suaugusiųjų 6 ar 7 ??? Nu žodžiu
Papildyta:
Eik tu nafik pasivadina bet aš tai nenoriu vietoj pirkt,noriu siųstis pas mus vietoj nieko nėr
Papildyta:
ir as nenoriu, nes cia kainuoja kiek neuzdirbu. bet tai ka daryt su tuo vaiku. siand tarkim uzsidejo 2F dydzio calrksus. Kiti gi 3,5 su lemputem clarksai kriokia mazi. nupirkau pagal lentele paskaiciavus intiku 4,5. Tai arba gausiu laivus ir lauksiu niolika metu kol priaugs, arba bus kai sykis
QUOTE(rapoja @ 2017 09 11, 16:14)
Papildyta:
Papildyta:
belieka per viduriuką 4,5 iš vaikiškų arba 6,5 suaugusių O aš vis dažniau pagalvoju, kad batus, jei abejoji dėl dydžio, geriau pirkti čia. Nes parduoti netikusį dydį darosi vis sunkiau
QUOTE(JMD @ 2017 09 11, 16:18)
ir as nenoriu, nes cia kainuoja kiek neuzdirbu. bet tai ka daryt su tuo vaiku. siand tarkim uzsidejo 2F dydzio calrksus. Kiti gi 3,5 su lemputem clarksai kriokia mazi. nupirkau pagal lentele paskaiciavus intiku 4,5. Tai arba gausiu laivus ir lauksiu niolika metu kol priaugs, arba bus kai sykis
Laivus sakai dabar man galvosūkis ar 4 dydį imt ,tiks (gera kaina radau) ?!Gal dar turėtų tikt 4,nes 5 iš vaikiškų kai kas man tinka, o skirtumas geeeras centimetras
Papildyta:
QUOTE(medutiss @ 2017 09 11, 16:21)
belieka per viduriuką 4,5 iš vaikiškų arba 6,5 suaugusių O aš vis dažniau pagalvoju, kad batus, jei abejoji dėl dydžio, geriau pirkti čia. Nes parduoti netikusį dydį darosi vis sunkiau
Pritariu dėl visko.Tik batų nėra pas mus-reik važiuot į didmiesčius,o jei siųstis iš kitų mamyčių,tai juk vis tiek nelabai aišku dėl dydžio Jaučiu 4- ame dydyje bus labai mažai vietos.Tai reik rinktis arba batus su labai mažai vietos ,arba laivus su daug vietos.
Crocs batus nupirkau iš suaugusiųjų 7 dydį,tai vietos super minimaliai ,bet jie žinojau,kad pamažinti.Šiaip jo,ko gero tikrai - 4.5 ir 6.5 bet jei pusinių nėra sudėtingiau apsispręst