Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 19:24)
Foto v studiju biggrin.gif

Ne ta čia tema ax.gif

QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 19:24)
Jei perki jų pačių originalias vietinių prekinių ženklų prekes, tai nebūna ten jokių dolciu ir garbanu. Tiesiog paprastos kokybiskos prekes.

Labai geras kokybės ir kainos santykis. Mums pižamos gavosi po 8-10 Eur, superinės. Ir jokių netikrų logo.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 20:24)

Jei perki jų pačių originalias vietinių prekinių ženklų prekes, tai nebūna ten jokių dolciu ir garbanu. Tiesiog paprastos kokybiskos prekes.

nemačiau ten tokių 😂 akys raibo nuo "vardinių" rūbų 😉

QUOTE(Lux @ 2017 09 07, 20:33)
Ne ta čia tema ax.gif
Labai geras kokybės ir kainos santykis. Mums pižamos gavosi po 8-10 Eur, superinės. Ir jokių netikrų logo.

ta ta, čia viskas galima ir net reikia 😉👍
aš Marmary buvau radus gerulę pardę jų, toks mano bohem style 😍 nu bet jokių santykių nebuvo tarp kokybės ir kainos 😜
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 09 07, 19:45)
nemačiau ten tokių 😂 akys raibo nuo "vardinių" rūbų 😉
ta ta, čia viskas galima ir net reikia 😉👍
aš Marmary buvau radus gerulę pardę jų, toks mano bohem style 😍 nu bet jokių santykių nebuvo tarp kokybės ir kainos 😜

Užtaikėt ant brangios pardės. Mano minėtos yra nebrangios. Prekybcentriuose reikia ieškoti. Mus labai nebrangiai taksistas nuvežė. Iš anksto sutarėm kainą. Dar būna organizuojami šopingai su nemokamu nuvežimu, galima klausti viešbutyje. Veža į mega pardes už miesto - меха, кожа, gal ir trikotažo būna, rankšluoščių, patalynės. Aš nesu buvus, negaliu komentuoti.
Atsakyti
Suknele su silku 6 ir 16 dydziai

Silko-medvilnes kelnes

Zomsines espadrilines basutes

Zomsiniai mokasinai

Zomsines basutes

Silko palaidine

Zomsines espadriles

Silko-vilnos-kasmyro skara

Silko-vilnos-kasmyro salis

Zomsiniai bateliai

Zomsines espadriles

Odines basutes

Pinta rankine su odos detalem

Odine rankine nerealia kaina

Espadriles su kutais

Odine nude rankine

Odiniai mokasinai

Pintas rankinukas

Pinta rankine

Odines ispirtukes

Odos-dzinso espadriles

Odine rankine gera kaina

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 09 07, 17:07)
[color=blue][b]AMERICAN EAGLE
vartotojo įkelta nuotrauka

KURIOM CIA PREKEM TAIKO NUOLAIDELE? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 07, 19:56)
Užtaikėt ant brangios pardės. Mano minėtos yra nebrangios. Prekybcentriuose reikia ieškoti. Mus labai nebrangiai taksistas nuvežė. Iš anksto sutarėm kainą. Dar būna organizuojami šopingai su nemokamu nuvežimu, galima klausti viešbutyje. Veža į mega pardes už miesto - меха, кожа, gal ir trikotažo būna, rankšluoščių, patalynės. Aš nesu buvus, negaliu komentuoti.

Viesbutiniai sopingai veza i pardes kosminem kainom, draugai spjaudesi del sugaistos dienos.

Kasmyro megztinis

Kasmyro megztinis

Lino-viskozes megztinis

Nugaroje surisamas lino megztinis

Siuvineta lino palaidine

Siuvinetas lino-medvilnes salikas

Lino-viskozes suknele

Geleta suknia

Kardiganas su tukanais M dydis

Geletas trumparankovis megztukas

Trumparankovis kardiganas

QUOTE(angel dreams @ 2017 09 07, 20:10)
KURIOM CIA PREKEM TAIKO NUOLAIDELE?  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Isimtys: Offer excludes AEO® & Aerie® stores, AEO® mens underwear, Aerie® undies, AEO® clearance merchandise, Aerie® clearance merchandise, Tailgate® clearance merchandise ir visos kitu brendu prekes, tokios kaip Keds, NB ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 rugsėjo 2017 - 19:15
QUOTE(linamog @ 2017 09 07, 20:15)
Viesbutiniai sopingai veza i pardes kosminem kainom, draugai spjaudesi del sugaistos dienos.

Tai gerai, kad nesigundžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 19:42)
Aha. Tik apie žmones nepasakyčiau, kad jie šalti, jiems tik laiko reikia perprasti kas tu per padaras biggrin.gif Natūralu man atrodo, nes čia tiek privažiavę. O paskui labai šiltai bendrauja.
Oi, tai čia tiek sužinot galima, kad oi oi oi biggrin.gif Tik laiko tam reikia biggrin.gif
Va, sakau, kad tu viską žinai  4u.gif
Ir aš, bet po pusmečio viską išaugo, nes tie bernai auga valandom doh.gif
Side regione Manavgat yra didžiulis prekybcentris. Yra ten ir LCWaikiki ir Koton ir DeFacto ir tt ir pan. Ir į Kivanc galesi paspoksot Mavi parduotuvėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
As apsipirkineju tik normaliose turku parduotuvese, kur jie pardavineja savo brandu drabuzius. Tikrai labai kokybiski, grazus, stiliovi. I turgu ir panasias lavackas kojos nekeliu.

As i fotke ir LT galiu paziet, man reik gyvo Kivanco bigsmile.gif biggrin.gif

Nu ok, kur Manavgate ieskot to PC? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 07, 20:22)
As i fotke ir LT galiu paziet, man reik gyvo Kivanco bigsmile.gif  biggrin.gif

Nu ok, kur Manavgate ieskot to PC? unsure.gif

Yra kažkoks Nova Mall 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 07, 18:33)
Ne ta čia tema ax.gif

Tai as turejau omeny TA tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 20:26)
Tai as turejau omeny TA tema biggrin.gif

Chi chi
Atsakyti
Merginos, gal galite patarti del Mackage odinukiu dydzio. Pukini palta pirkau s dydi, kad butu galima ir svarka uzsideti, yra jame siek tiek laisvumo komfortui. O del odiniu striukiu neapsisprendziu ar xs ar s dydzio reiktu? Aciu
Atsakyti