Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ar perkate iš šito puslapio https://www.locklace...m/account/login
reikia raištelių gerų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 07, 18:06)
O turkijoj varet i kokias pardes?
Butu idomu Side regione ax.gif

Parduotuvės Turkijoj labai priklauso nuo regiono. Kai buvome Kemere, ten buvo puikių parduotuvių su puikiom turkiškom prekėm. Šiais metais poilsiavome Alanijoje, pasiruošus buvau atsegti piniginę, o ten vien tik kiniškas šlamštas su vardinių ženklų padirbiniais buvo. Bet nenuleidau rankų ir važiavau į prekybcentrį, kur apsipirkau LC Waikiki ir de Facto.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 07, 19:15)
Parduotuvės Turkijoj labai priklauso nuo regiono. Kai buvome Kemere, ten buvo puikių parduotuvių su puikiom turkiškom prekėm. Šiais metais poilsiavome Alanijoje, pasiruošus buvau atsegti piniginę, o ten vien tik kiniškas šlamštas su vardinių ženklų padirbiniais buvo. Bet nenuleidau rankų ir važiavau į prekybcentrį, kur apsipirkau LC Waikiki ir de Facto.

O kaip randat prekybcentrius? bigsmile.gif
Nes as bent jau vaikams trikotazo tai lb noriu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 07, 18:23)
O kaip randat prekybcentrius?  bigsmile.gif
Nes as bent jau vaikams trikotazo tai lb noriu.

Visi mano pinigėliai išėjo trikotažui - maikutėms, pižamoms, apatiniams, kojinėms ax.gif Aš googlinau. Suvedžiau "shopping mall in Alanya". Side kelis išmeta smile.gif Viešbučio reception galima paklausti, kaip nusigauti.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 07, 19:26)
Visi mano pinigėliai išėjo trikotažui - maikutėms, pižamoms, apatiniams, kojinėms ax.gif Aš googlinau. Suvedžiau "shopping mall in Alanya". Side kelis išmeta smile.gif Viešbučio reception galima paklausti, kaip nusigauti.

Dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 09 07, 15:41)
biggrin.gif nepataikiau, bet tikrai, kad panašu  ax.gif

Aha. Tik apie žmones nepasakyčiau, kad jie šalti, jiems tik laiko reikia perprasti kas tu per padaras biggrin.gif Natūralu man atrodo, nes čia tiek privažiavę. O paskui labai šiltai bendrauja.

QUOTE(rapoja @ 2017 09 07, 15:44)
Dėkui  mirksiukas.gif JUOSTELĖS tokios.Gerai tas SM - ir sužinot galima,ne tik apsipirkt  biggrin.gif
Man tai trespass tokie visai neblogi kokybe+kaina atrodo  rolleyes.gif

Oi, tai čia tiek sužinot galima, kad oi oi oi biggrin.gif Tik laiko tam reikia biggrin.gif
Va, sakau, kad tu viską žinai 4u.gif

QUOTE(JMD @ 2017 09 07, 15:46)
pernai vaika ten ir apipirkau. gaila kad viska isaugo jau seniai verysad.gif

Ir aš, bet po pusmečio viską išaugo, nes tie bernai auga valandom doh.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 09 07, 17:06)
O turkijoj varet i kokias pardes?
Butu idomu Side regione ax.gif

Side regione Manavgat yra didžiulis prekybcentris. Yra ten ir LCWaikiki ir Koton ir DeFacto ir tt ir pan. Ir į Kivanc galesi paspoksot Mavi parduotuvėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
As apsipirkineju tik normaliose turku parduotuvese, kur jie pardavineja savo brandu drabuzius. Tikrai labai kokybiski, grazus, stiliovi. I turgu ir panasias lavackas kojos nekeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 07 rugsėjo 2017 - 17:45
QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 18:42)

Side regione Manavgat yra didžiulis prekybcentris. Yra ten ir LCWaikiki ir Koton ir DeFacto ir tt ir pan. Ir į Kivanc galesi paspoksot Mavi parduotuvėj lotuliukas.gif lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Mavi brungu, bet į Kivnč plakatą paspoksoti, o ir nusifotogratuoti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 09 07, 17:52)
Mavi brungu, bet į Kivnč plakatą paspoksoti, o ir nusifotogratuoti galima biggrin.gif

Nusifotkinai? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 18:57)
Nusifotkinai?  bigsmile.gif  biggrin.gif

O kaipgis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 09 07, 14:47)
o dafai ka nors bernams uzrodykit. o tai tik mergai ir mergai. o bernam kas?
mano vaikui reik kazkokios pinigines, i kuria tilptu mobilekas ir raktas nuo namu ir but gerai kad neiskristu biggrin.gif perkat tokias? rodykit

aš savo bernui pagrinde iš TH ir RL perku 👍 tik kelnes nuo paauglystės(ilgaklyniams) tik iš Zaros tinka, nes pas jį ūgis ~195, kūdas ir kojos iš pažastų auga, 2/3 viso ūgio sudaro 😱 būtų pana tai točnai nuo podiumo nenuliptų 😜

kol vaikai maži būdavo tai pirkdavau jiem ant kaklo NICI pinigines, jos tokios minkštos, gražios, su personažais, tai ir telefas ir raktai, viskas vietoj 😉

QUOTE(JMD @ 2017 09 07, 17:46)
pernai vaika ten ir apipirkau. gaila kad viska isaugo jau seniai verysad.gif

aš niekada Turkijoj nieko nepirkdavau, apart granatų sirupo ir jų tikrų rankų darbo saldainių,dar kokių muilų ,aj, dar dukrai vis partįsiu natūralaus kailio/odos "dublionkę" 👍,o draugė tai mėgsta ten apsiprekint. Pernai ji man įgrūdo treningines kelnes, sako bent kartą parvežk ką nor namiškiams, nu galvoju tebūnie, po namus sunešios. Tai mano nuostabai sūnus pasakė, kad geriausios kelnės kokias turėjau 😂 bet jau žiūrejau, kad nebūtų jokio "firminio" ženklo(nike kablio) 😜
Atsakyti
AHAVA akcija visoms prekems - viena perki, antra nemokamai. Laukiu uzsakymu, poruosim ir grupuosim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 rugsėjo 2017 - 18:17
QUOTE(Lux @ 2017 09 07, 18:06)

Foto v studiju biggrin.gif

QUOTE(sollo @ 2017 09 07, 18:09)
aš savo bernui pagrinde iš TH ir RL perku 👍 tik kelnes nuo paauglystės(ilgaklyniams)  tik iš Zaros tinka, nes pas jį ūgis ~195, kūdas ir kojos iš pažastų auga, 2/3 viso ūgio sudaro 😱 būtų pana tai točnai nuo podiumo nenuliptų 😜

bet jau žiūrejau, kad nebūtų jokio "firminio" ženklo(nike kablio) 😜

Ir aš. Dar iš Benetono. Bet pasirinkimas tikrai mažas ir nuobodoki tie rūbai. O su baibokais visokiais irgi nesinori, tai pradedi ieškot variantų.

Jei perki jų pačių originalias vietinių prekinių ženklų prekes, tai nebūna ten jokių dolciu ir garbanu. Tiesiog paprastos kokybiskos prekes.
Atsakyti