Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

gera kaina smile.gif
https://www.hauteloo...28?color=SILVER
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 09 07, 11:11)
O kodėl nepatogu pasidarė  unsure.gif

Todėl, kad paprasčiausiai nesupratau kas vyksta biggrin.gif Dukra irgi nesuprato. Ne kasdien iš tolo šaukdamas kažkas lekia prie mūsų ax.gif Esmė ta, kad sollo daug džiaugsmo vaikams suteikė su tom kuprinėm ir va tokių emocijų biggrin.gif Kita vertus, sena tiesa, kad kai kažko perdaug, pasidaro neįdomu ax.gif Bet ką daryt, jei visos nori būt gražios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 07 rugsėjo 2017 - 11:40
[quote=sollo,2017 09 07, 10:52]
man tokio tipo 😉 👍
https://www.fitflop....ndals-p-C62-012

o kaip ju dydziai? 4u.gif
gal reik jamt
https://www.6pm.com/...39/color/332682 hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 09 07, 13:11)
O kodėl nepatogu pasidarė  unsure.gif

nu? kaip tik užseniečiai atvirai klausia, kalbina. Mol kokia graži? iš kur gavai?
Prieš kokį 10 metų drauge grįžo iš Jav(ji ten gyvena jau 15 metų) tai HBH buvom, priejo prie blondes, sako : kokia graži bliuzė, bla bla bla.... tai ta panikė kai pažiūrejo į ją vilko akim 😂 sakau Tu nejuokauk taip, kitą kartą gali gaut snukin 😆
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2017 09 07, 13:35)
nu? kaip tik užseniečiai atvirai klausia, kalbina. Mol kokia graži? iš kur gavai?
Prieš kokį 10 metų drauge grįžo iš Jav(ji ten gyvena jau 15 metų) tai HBH buvom, priejo prie blondes, sako : kokia graži bliuzė, bla bla bla.... tai ta panikė kai pažiūrejo į ją vilko akim 😂 sakau Tu nejuokauk taip, kitą kartą gali gaut snukin 😆

Aš Lietuvoje esu merginos klausus iš kur pirktas kombinzonas, sakau labai gražus wub.gif Kokia minutę buvo pauzė, su vyru susižvalgė, pasakė iš kur, o tada tokia visa laiminga sako, pasijutau kaip ne Lietuvoj, nes čia iš moters sulaukt komplimentą, kad gražiai atrodai, misija neįmanoma biggrin.gif Bet dėl tokios reakcijos, net gera buvo pačiai biggrin.gif Kažkam nuotaiką pakėliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 13:29)
Ne kasdien iš tolo šaukdamas kažkas lekia prie mūsų ax.gif Esmė ta, kad sollo daug džiaugsmo vaikams suteikė su tom kuprinėm ir va tokių emocijų biggrin.gif

wub.gif čia mano dukra išsirinko sau, o aš išplepėjau visiems ☺️ man smagu gera daryti 😉 man tik keista buvo kaip ji blizgios užsinorejo, nes ji niekad nemėgo blizgalų, barbių, rožinės spalvos, jokių auskarų , galvoje tik arkliai 😜

šią pardą Justice mes jau senai žinom, dukros krikšto tėvai Jav gyvena tai jai dovanoja dažnai iš ten, kokybiški rūbai 👍
Atsakyti
prisijunkit 4u.gif po nedaug truksta iki nuolaidu ir shipu

www.sierratraidingpost.com-25%
www.victoriassecret.com
www.ralphlauren.com-10%
www.freepeople.com
www.vitacost.com
www.fragranceshop.com-30%
www.anntaylor.com-40%
www.loft.com-50%
www.michaelkors.com

TAN FOR LESS

vartotojo įkelta nuotrauka

AX

https://www.armaniex...l-products-sale

GIORGIO ARMANI BEAUTY

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 07 rugsėjo 2017 - 12:36
QUOTE(Milagra @ 2017 09 07, 12:56)
Jau kad išreklamavot, tai išreklamavot biggrin.gif Kaune Megoj pribėgo mergytė prie mano dukros ir kad pradėjo šaukti: "Ir aš tokią turiu, ir aš tokią turiu!!!" Kažkaip net nepatogu paliko  biggrin.gif Pasidžiaugiau, kad ne LT gyvenu. Čia galiu šustravot ir jaustis išskirtine tiek su kriu, tiek su kitom "masovkėm"  ax.gif  biggrin.gif Už tai mergaitėms ačiū  wub.gif Kaip gerai, kad jūsų atostogos baigėsi  tongue.gif  blush2.gif  biggrin.gif
Kūdesnių riešų už mano kažin ar yra, bet man tinka, kai ant antros knopkytės susegu. O tą likusią gražiai nukerpu, nes man nepatinka tas galas styrantis.

Mes matyt Megoje retai bunam, nes nei vienos mergaites nemaciau su ta kuprine, o manoji buvo su ja, niekas nepuole musu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2017 09 07, 12:07)
Aš Lietuvoje esu merginos klausus iš kur pirktas kombinzonas, sakau labai gražus wub.gif  Kokia minutę buvo pauzė, su vyru susižvalgė, pasakė iš kur, o tada tokia visa laiminga sako, pasijutau kaip ne Lietuvoj, nes čia iš moters sulaukt komplimentą, kad gražiai atrodai, misija neįmanoma biggrin.gif Bet dėl tokios reakcijos, net gera buvo pačiai biggrin.gif Kažkam nuotaiką pakėliau smile.gif

Aš pati moteriai praktiškai batus nuaviau batų parduotuvėj Lietuvoj. Ir visai normaliai ji sureagavo biggrin.gif Matuojuosi batus ir žiūriu ateina mano svajonių sportbačiai, tai nesusilaikiau ir paklausiai kas kaip ir iš kur biggrin.gif Tik va niekur tokių ir neradau, deja. Viskas gerai toj mūsų Lietuvoj, aš visai ne tą turejau omeny, jeigu ką ax.gif Kaip tik čia, kur gyvename, nors ir užsienis biggrin.gif, bet žmonės labai konservatyvūs ir labai saugo savo ir kitų privatumą, todėl nedažnai tokių reakcijų sulauksi. Bet kartais pagiria, jeigu jiems tikrai pasirodo gražu.

QUOTE(sollo @ 2017 09 07, 12:10)
wub.gif  čia mano dukra išsirinko sau, o aš išplepėjau visiems ☺️ man smagu gera daryti 😉 man tik keista buvo kaip ji blizgios užsinorejo, nes ji niekad nemėgo blizgalų, barbių, rožinės spalvos, jokių auskarų , galvoje tik arkliai 😜

šią pardą Justice mes jau senai žinom, dukros krikšto tėvai Jav gyvena tai jai dovanoja dažnai iš ten, kokybiški rūbai 👍

Ačiū 4u.gif Aš iš pradžių laikiausi tvirtai, sakiau nu jau šįkart masovkei tikrai nepasiduosiu biggrin.gif Neturim kur puoštis, o ir dukra jau tokia paaugus. Bet paskui kai čia visos gavę džiaugtis pradėjo, galvoju jetus kokia aš vredna mama ir užsakiau biggrin.gif Parodžiau panai, sako - nenoriu huh.gif O kai gavo, tai džiaugėsi smile.gif

Žodžiu, rodykit dar ką nors. Šiandien tokia nuotaika kažką pirkti, bet nieko nerandu unsure.gif
Kur Rapoja su savo linkais? biggrin.gif
Atsakyti
o dafai ka nors bernams uzrodykit. o tai tik mergai ir mergai. o bernam kas?

mano vaikui reik kazkokios pinigines, i kuria tilptu mobilekas ir raktas nuo namu ir but gerai kad neiskristu biggrin.gif perkat tokias? rodykit
Atsakyti
o man jau pamažu galvą pradeda mausti dėl Kalėdinių dovanų... jei kas ką perkat, pasidalinkit 4u.gif ax.gif
Atsakyti
laisvas Light spalvos uz $6.53

https://www.walgreen...kuId=sku6073829
Atsakyti