Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos gal kuri turit parduot landsend medium dydzio mergaitiska kuprine? ax.gif 4u.gif i az 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, jei kuriai netiktu sie conversai 8,5-9 d mielai perpirkciau, lauksiu AZ 4u.gif
https://www.nordstro...BLACK-EGRET-BLA
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2017 08 24, 19:12)
Sveikos gal kuri turit parduot landsend medium dydzio mergaitiska kuprine? ax.gif  4u.gif  i az 4u.gif

Puslapiu atgal Rapoja parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 08 24, 11:11)
o iš kurio psl dažniau perki JAV ar Europinio?

Iš europinio ;)
Atsakyti
Pastebėjau, kad europiniame ir JAV puslapiuose skiriasi ir asortimentas, ir kainos. Pirkau paltą, tai europiniame jo net nebuvo, o kito nužiūrėto palto kaina eurais buvo žymiai didesnė, nei perkant iš JAV psl.
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2017 08 24, 11:54)
Iš yoox pirkau tik vieną kartą italų firmos Donna Piu
vartotojo įkelta nuotrauka
tai pasitaikė gerokai per dideli. Bet kadangi nuolat šąla kojos, nešioju su mamos megztom vilnonem kojinėm ir jie patys mylimiausi mano rudeniniai batai! wub.gif Labai patogūs, minkšti. Bet jau prisibijau iš ten pirkt dėl dydžių  unsure.gif

Ar yra dar tokiu pardavime?
Atsakyti

ar dar turite batelius juodus su kaspinuku. 

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2017 08 24, 10:52)
gal  kam reikia  batuku  ? 

Nauji Pour  La  Victoire loaferiai  :
Juodi
7 dydis
Labai  kokybiski,  virsus, vidus  ir  padas  odiniai
vartotojo įkelta nuotrauka
Kaina:  45 eur  (pirmine  kaina virs  200  USD)

Siandien maciau panele su jais. Nerealus! wub.gif
Gaila man mazi butu.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2017 08 24, 23:14)
Pastebėjau, kad europiniame ir JAV puslapiuose skiriasi ir asortimentas, ir kainos. Pirkau paltą, tai europiniame jo net nebuvo, o kito nužiūrėto palto kaina eurais buvo žymiai didesnė, nei perkant iš JAV psl.

taip, skiriasi ir asortimentas, ir kainos. Bet labai dažnai būna, kad europoniame kaip tik būna pigiau, o kur dar galimybė grąžinti nemokamai. Nors JAV asortimentas platesnis, bet aš vien dėl grąžinimo galimybės renkuosi europinį variantą.
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2017 08 25, 00:18)
Ar yra dar tokiu pardavime?

Nebėra... unsure.gif
Atsakyti
Labas diena 4u.gif

Mergaitės, niekaip neatsiimu vienos savo smulkmenos iš Pilaitės 530 dėžutės, net gėda wub.gif Gal kuri irgi dar neatsėmusi ir dirbate centre Gedimino pr. ar aplinkui, gal mano prigriebtų wub.gif
Atsakyti
Mergaitės ,ar Marc New York striukes didintos? vyrui siunciau vilnos palta šios firmos, paskendo blink.gif
Gal kas turit,padėkit ,prašau. 4u.gif 4u.gif

http://www.andrewmar...le/rachael.html
Atsakyti