gal kam reikia batuku ?
Nauji Pour La Victoire loaferiai :
Juodi
7 dydis
Labai kokybiski, virsus, vidus ir padas odiniai
Kaina: 45 eur (pirmine kaina virs 200 USD)
QUOTE(boruzhe @ 2017 08 24, 10:46)
Negaliu patikèt! Man patys pačiausi batai tai iš Yoox Perku kelių išbandytų gamintojų ir nei kart neprašoviau! Superiniai batai ir kainos juokingos. Į Dolitą nuėjus net saldu pasidaro kai pamatau kiek mano batai ten kainuoja😎😎😎
o iš kurio psl dažniau perki JAV ar Europinio?
QUOTE(RIJADA @ 2017 08 23, 23:43)
Vos įkišau į 9 dydį savo 39-ą koją Plius kieti, nekenčiu tokių batų, man batas minkštutėlis turi būt, kad aš jį galėčiau nešiot Atidaviau dukriui, ta iš pradžių pleistrais apsiklijavus vaikščiojo, nes trynė, po to sakė prasinešiojo, bet nėra labai super patogūs. Bet džiaugiasi jais - vien dėl stiliuko
Ir išvis, supratau, kad yooxo batai ne man - jau turbūt 5-6 skirtingų gamintojų, skirtingų stilių batus esu siuntusis, nei vieni netiko, per siauri jie man, arba nepatogūs kažkokie. Arba reikia rizikuoti, ir pirkti 10 dydį, ko gyvenime nesu turėjusi Conversai, Martensai išvis 8 dydis tinka. Tai dabar aš ten tik pasižvalgau, bet pirkti nebedrįstu. Ten pagrinde itališki batai, tai matyt italių kojytės labai delikatnios Tik va žiūriu yooxe yra Alberto Fermani, turiu basutes jų jau turbūt 5 metai, pirktos memberšope, neužmušamos, ir vis dar oda kvepia kaip naujos. Tai va AF gal ir išdrįsčiau pirkt gera kaina, nes turiu 39 dydį ir tinka idealiai.
Ir išvis, supratau, kad yooxo batai ne man - jau turbūt 5-6 skirtingų gamintojų, skirtingų stilių batus esu siuntusis, nei vieni netiko, per siauri jie man, arba nepatogūs kažkokie. Arba reikia rizikuoti, ir pirkti 10 dydį, ko gyvenime nesu turėjusi Conversai, Martensai išvis 8 dydis tinka. Tai dabar aš ten tik pasižvalgau, bet pirkti nebedrįstu. Ten pagrinde itališki batai, tai matyt italių kojytės labai delikatnios Tik va žiūriu yooxe yra Alberto Fermani, turiu basutes jų jau turbūt 5 metai, pirktos memberšope, neužmušamos, ir vis dar oda kvepia kaip naujos. Tai va AF gal ir išdrįsčiau pirkt gera kaina, nes turiu 39 dydį ir tinka idealiai.
Martensus ir as nesioju 9, Conversus 9,5. Man rods, susitaikyk kad jau tavo koja nebe 39 imk 10 drasiai, jei neraso, kad didinti yooxe. Ju batai man irgi 11 dazniau tinka nei 10
Va tie patogus pasirode https://www.yoox.com...m...on=X&sort=3 11 dydi turiu, dar Vic, Vic Matie patogus, jie biski didesni, 10 pakako.
Nuo kada ,merginos, pradedate pirkimus?
QUOTE(*Mulate* @ 2017 08 24, 12:53)
Nuo kada ,merginos, pradedate pirkimus?
ir mane domina
Gal kas pakomentuos JCREW atskirų maudymosi kostiumėlių dydžius. Krūtinės apimtis 34A (85 cm) klubai šiuo metu didelių pastangų dėka 95 cm . Kokį dydį viršaus ir apačios reiktų imti? Ar pirkdama xs viršų ir M apačią prašaučiau?
QUOTE(spygliz @ 2017 08 24, 15:56)
Gal kas pakomentuos JCREW atskirų maudymosi kostiumėlių dydžius. Krūtinės apimtis 34A (85 cm) klubai šiuo metu didelių pastangų dėka 95 cm . Kokį dydį viršaus ir apačios reiktų imti? Ar pirkdama xs viršų ir M apačią prašaučiau?
Turetu but geri XS ir M.
Parduodu
LANDSEND Digital ClassMate Medium Backpack
Color: Crystal Amethyst
Girls Digital Roll Top Lunch Bag
kaina : 30
LANDSEND Digital ClassMate Medium Backpack
Girls Digital Roll Top Lunch Bag
kaina : 30
QUOTE(SADNESS @ 2017 08 24, 11:48)
Koks dydis?
Sveikos,
gal kas turite nauja tusa parduoti: ilginantis, storinantis?
kazka panasaus i ta
http://www.maccosmet...hade/Instablack
gal kas turite nauja tusa parduoti: ilginantis, storinantis?
kazka panasaus i ta
http://www.maccosmet...hade/Instablack