Labas rytas mergaites,labai ieskau pasikeist j crew cocoon paltuka Juk buna sakot didokas
J. Crew ne factory, cocoon coat ieskau keistis i didesni
2 regular dydis. Keisciau i 4 dydi, arba parduodu ir perku US 4 dydi, i AZ
AT paltuko vis tik nebeparduodu pasirodau svarkelis merino parduotas, liko sijonukas
Papildyta:
Nauji vyriški NB, dydis US 9,5,raso 27.5cm, bet mazinti1 dydziu, viduje 26,5 cm,atitinka 41 dydi, vyrui su 42 mazoki. Kaina 43 eur.modelis 530.i az
reali foto
parduodu per merginas pikrtus groziukus:
naujas, Lauren Jeans Co vilnos megztukas (RALPH LAUREN) , S dydzio, dydi atitinka, orig. kaina 140 dol, sudetis 64 acrylic,24 wool, 12 polyester
kaina- 35 eur
naujos , CUBANAS odines basutės, 37 dydzio , orig. kaina 111 dol
kaina- tik 33 eur
Vidpadukas - 24 cm
nauji DEX leggingsiukai, pirkti .saksoff5th.com svetaineje , XS dydzio, klubams 86-90 cm
kaina - 32 eur
Decorative zippers add a downtown-cool look to these second-skin leggings
Belt loops with top button closure
Zip fly
Four-pocket style
Rise, about 9.5"
Inseam, about 30"
Viscose/nylon/spandex
naujos CeCe Double Weave Slim Pants, 0 dydzio, atitinka 36 europietiska dydi, sudetis: 98 cotton, 2 spandex, juodos spalvytes
kaina- 40 eur
QUOTE(babilone @ 2017 08 20, 09:21)
AT paltuko vis tik nebeparduodu pasirodau
Na ir labai liuks
QUOTE(britax @ 2017 08 20, 11:44)
<p>Sveikos,</p>
<p> </p>
<p>Ieškau savo siuntinio, gal kas nors pasiėme . Pasimetė American Eagle džinsai šviesiai ružavos splavos.</p>
<p> </p>
<p>Aš pasiėmiau ne savo megztuka Fresh firmos iš Nordstrom rack.</p>
<p> </p>
<p>Ieškau savo siuntinio, gal kas nors pasiėme . Pasimetė American Eagle džinsai šviesiai ružavos splavos.</p>
<p> </p>
<p>Aš pasiėmiau ne savo megztuka Fresh firmos iš Nordstrom rack.</p>
parašykit rudaplaukei, ji atseks.
QUOTE(lola.lola @ 2017 08 20, 13:57)
Sveiki, kol kas atostogaujame iki rugpjucio galo
Gal kas pirkot ir galit pakomentuot sios parduotuves moterisku rubu dydzius?
http://www.brooksbrothers.com/
http://www.brooksbrothers.com/
Gal kas jau ruošiatės šaltajam sezonui ? - siūlau per Rudaplaukę pirktus aulinukus iš Yoox va tokius .
https://www.yoox.com...p...&sizeName=9
Spalva MAROON, dydis 9, mažinti - tinkami 38 dydžiui. an pirmąsyk taip pasitaikė - paprastai visi Brono Premi batukai, kuriuos pirkau, man vos didinti pasirodė, o šitie atvirkščiai.
Labai dailūs ir kokybiški, tvirtas padas. Kaina, kiek man ir gavos 66 EUR. Atsiųsiu savo sąskaita.
Rašykit A/Ž.
https://www.yoox.com...p...&sizeName=9
Spalva MAROON, dydis 9, mažinti - tinkami 38 dydžiui. an pirmąsyk taip pasitaikė - paprastai visi Brono Premi batukai, kuriuos pirkau, man vos didinti pasirodė, o šitie atvirkščiai.
Labai dailūs ir kokybiški, tvirtas padas. Kaina, kiek man ir gavos 66 EUR. Atsiųsiu savo sąskaita.
Rašykit A/Ž.
QUOTE(Leonelle @ 2017 08 20, 13:58)
man pirmąsyk taip pasitaikė - paprastai visi Brono Premi batukai, kuriuos pirkau, man vos didinti pasirodė, o šitie atvirkščiai.
Aš vienus aulinukus tik esu pirkusi šio gamintojo - ir siauri, ir per maži buvo. Tai kaip tik galvojau tada, kad mažinti jų batai
Parduodu, Maža juoda - amžina klasika , iš USA RALP LAUREN parduotuvės. Tobula, madinga,itin kokybiška. Pagauta už nerealiai mažą kainą. 68.00EUR. Dydis M. (tiks ir aukštesnei mergaitei)
rankovytė nuo petuko - 14cm,
rankovytė nuo pažastėlės - 2,5cm
petuko plotis - 6cm
plotis tarp pažastėlių - 43cm
plotis liemens srityje - 37cm
plotis +- klubų vietoje - 50cm
visas ilgis nuo nugaros etiketės - 98cm
audinys tamprus, kokybiškas, nepersišviečia, nesivelia, nesiglamžo, nesiburbuliuoja. pilvuko srityje dekoras - paslepia viską ko nereikia. 95 poliesterio, 5 elastano, 100 proc originalas
95 POLYESTER/5 ELASTANE
ralph lauren Knotted Boatneck Dress
rankovytė nuo petuko - 14cm,
rankovytė nuo pažastėlės - 2,5cm
petuko plotis - 6cm
plotis tarp pažastėlių - 43cm
plotis liemens srityje - 37cm
plotis +- klubų vietoje - 50cm
visas ilgis nuo nugaros etiketės - 98cm
audinys tamprus, kokybiškas, nepersišviečia, nesivelia, nesiglamžo, nesiburbuliuoja. pilvuko srityje dekoras - paslepia viską ko nereikia. 95 poliesterio, 5 elastano, 100 proc originalas
95 POLYESTER/5 ELASTANE
ralph lauren Knotted Boatneck Dress
Naujas Tommy Hilfiger lietpaltis, S dydis. 50eur.