Is walgreens perkant taxu nera?
QUOTE(-Braskeele @ 2017 08 14, 16:45)
Pirmam puslapy nepamineta
Walgreens nepaminėta?Perka iš daugiau ,nei parašyta parduotuvių
QUOTE(linamog @ 2017 08 14, 14:24)
Yra tax
Kokio dydžio? Čia aš apie Pottery Barn Kids.
QUOTE(Ciripaska @ 2017 08 13, 22:44)
Parduodu per Rudaplauke pirktus naturalios odos Australia Lux batukus su flamingu is Nordstromrack. Labai gaila, man dideli. 8 dydis, atitinka 39, vidpadis mazdaug 25,3 cm. 49 eur. +siuntimas
Ir aš parduodu. Tik US 10 dydį, europinį 41.
Spalva Espresso
Australia luxe sneakers rudi su flamingu
QUOTE(Osvile @ 2017 08 14, 20:40)
Spalva Espresso
Spalva Espresso
Kokia kaina ir vidpadis, kaip suprantu didinti? Ar ne siauri?
QUOTE(Osvile @ 2017 08 14, 20:40)
Spalva Espresso
Spalva Espresso
O kas 40 turit?
QUOTE(rapoja @ 2017 08 14, 18:36)
Walgreens nepaminėta?Perka iš daugiau ,nei parašyta parduotuvių
Taxai nepamineti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 08 14, 23:42)
Taxai nepamineti
O walgrens yra paminėta ?Gal pražiūrėjau,nemačiau
QUOTE(kriisti @ 2017 08 14, 21:27)
Kokia kaina ir vidpadis, kaip suprantu didinti? Ar ne siauri?
Kaina 40 Ne siauri tikrai. Aš su 26 cm skęstu. Tikslesnius cm galėčiau trečiadienį parašyti.
Australia Luxe sneakeriai US10
PARDUODU
Naujos Victorios Secret braletes
Dydis XS, spalva kaip pirmoje foto, kaina 10 eur
Dydis S, Pink linijos bralete Spalva kaip pirmoje foto. Kaina 13 eur
Naujos J. Crew ryder kelnes, dydis 0, spalva DEEP FATIGUE (kaip antroje foto). Kaina 15 eur
Naujas J. Crew factory megztukas, dydis XS (tiks ir S). Plonas, labai smagus vasarai. Sudetis poly/metallic threads. Kaina 12 EUR
Nauja J. Crew palaidine, dydis XXS (atitinka XS), kaina 15 eur
Nauja J. Crew palaidine, dydis XS. Pazastukai 43 cm, ilgis nuo petuko vidurio 57 cm. Sudetis linas/medvilne. Kaina 25 eur
Nauja vyriska Ralph Lauren maikute, dydis L (manau bent puse dydzio didinta). Medziaga storesne, nera skysta, labai daili. Kaina 15 eur
Nauja Ralph Lauren suknele, dydis S, dydi atitinka. Medziaga sunki, labai graziai krenta, su pamusalu, neglamzi, super vasarai. Nuoroda i daugiau foto Kaina 35 eur
Nauji American Eagles dzinsiniai marskiniai, dydis XS (laisvesnis, tiks tikrai ir S). Dzinsas storesnis, nera plonas labai. Kaina 30 eur
Naujos Victorios Secret braletes
Dydis XS, spalva kaip pirmoje foto, kaina 10 eur
Dydis S, Pink linijos bralete Spalva kaip pirmoje foto. Kaina 13 eur
Naujos J. Crew ryder kelnes, dydis 0, spalva DEEP FATIGUE (kaip antroje foto). Kaina 15 eur
Naujas J. Crew factory megztukas, dydis XS (tiks ir S). Plonas, labai smagus vasarai. Sudetis poly/metallic threads. Kaina 12 EUR
Nauja J. Crew palaidine, dydis XXS (atitinka XS), kaina 15 eur
Nauja J. Crew palaidine, dydis XS. Pazastukai 43 cm, ilgis nuo petuko vidurio 57 cm. Sudetis linas/medvilne. Kaina 25 eur
Nauja vyriska Ralph Lauren maikute, dydis L (manau bent puse dydzio didinta). Medziaga storesne, nera skysta, labai daili. Kaina 15 eur
Nauja Ralph Lauren suknele, dydis S, dydi atitinka. Medziaga sunki, labai graziai krenta, su pamusalu, neglamzi, super vasarai. Nuoroda i daugiau foto Kaina 35 eur
Nauji American Eagles dzinsiniai marskiniai, dydis XS (laisvesnis, tiks tikrai ir S). Dzinsas storesnis, nera plonas labai. Kaina 30 eur