Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rutule @ 2017 07 23, 14:04)
Ir dalintojos nori pailsėti  savaitgalį mirksiukas.gif

As ne apie savaitgali, turejau omeny, kad ne taip daznai tikrinami pavedimai.
Atsakyti

O kas dalina Vilniuje 532 dėžutę. Mano viskas sumokėta, bet pakvietimo negavau

Atsakyti
Gal tokia kuprine (kitokia spalva irgi tinka) turite parduoti?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gauta Vilniaus 532 dalis siuntinukų 4u.gif
Atsakyti
Nusss. French toast švarkas. Vaikas +/-140 cm, dydis 12

Toks biškelį ką aš žinau. Bet 10 būtų per mažas. Šiaip nesu sužavėta labai. Bet rudenį kol šilta jis bus labai geras.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 23, 17:29)
Nusss. French toast švarkas. Vaikas +/-140 cm, dydis 12
Toks biškelį ką aš žinau. Bet 10 būtų per mažas. Šiaip nesu sužavėta labai. Bet rudenį kol šilta jis bus labai geras.

Kai foto atrodo visai gerai ir gražiai,ir dydis geras smile.gif bet tai tu man jokių žinių neturi kaip suprantu unsure.gif hmm.gif ?
Papildyta:
bet tai toks nemažas vaikis tas tavo būsimas pirmokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 23, 18:03)
Kai foto atrodo visai gerai ir gražiai,ir dydis geras  smile.gif  bet tai tu man jokių žinių neturi kaip suprantu  unsure.gif hmm.gif  ?
Papildyta:
bet tai toks nemažas vaikis tas tavo būsimas pirmokas  biggrin.gif

Ne, brangute, deja be ziniu....

O tas vaikas pati matai. Krenta is to svarko, tik del ugio turiu pirkt nei sioki nei toki dydi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 23, 18:16)
Ne, brangute, deja be ziniu....

O tas vaikas pati matai. Krenta is to svarko, tik del ugio turiu pirkt nei sioki nei toki dydi.

Hmm o taip tikėjausi,kad man parašysi hmm.gif

Sudėtingas reikalas ,kad tokiems plenciukams gražiai atrodytų švarkeliai biggrin.gif Ir šiaip sakyčiau labai mažas mok.švarkų pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 23, 18:26)
Hmm o taip tikėjausi,kad man parašysi  hmm.gif

Sudėtingas reikalas ,kad tokiems plenciukams gražiai atrodytų švarkeliai  biggrin.gif Ir šiaip sakyčiau labai mažas mok.švarkų pasirinkimas.

Tas už 50€ iš 8togo žymiai geriau ir atrodo ir "guli".
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 23, 20:14)
Tas už 50€ iš 8togo žymiai geriau ir atrodo ir "guli".

Mūsų būsimas penktokas (ūgis 150, svoris 37kg, užsakiau 14 dydį) vaizdas tikriausiai bus panašus biggrin.gif .
Kalbėjau su viena mama, kuri praėjusiais metais pirko sūnui švarką iš 8togo, tai sakė, kad švarkas labai greitai nusiburbuliavo ir atrodė prastai. O pinigėliai, tai nemaži.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 07 23, 15:13)
Gal tokia kuprine (kitokia spalva irgi tinka) turite parduoti?

Is kurios parduotuves tokios kuprines? Ar nera jos labai mazos?
Atsakyti
QUOTE(Žydrutė @ 2017 07 23, 20:30)
Mūsų būsimas penktokas (ūgis 150, svoris 37kg, užsakiau 14 dydį) vaizdas tikriausiai bus panašus  biggrin.gif .
Kalbėjau su viena mama, kuri praėjusiais metais pirko sūnui švarką iš 8togo, tai sakė, kad švarkas labai greitai nusiburbuliavo ir atrodė prastai. O pinigėliai, tai nemaži.

Aaaa tai tada negaila biggrin.gif bus matyt kaip šitas dėvėsis. Tik šiaip švelnus jis. Vaikas mielai jį vilkosi. Iš 8togo man šiurkštus.
Atsakyti