Spygliz, omg :karsta:Grazumelissss
Is kur man gaut
JMD, man tai tie trumparankoviai kasmyrai yoac gerai musu vasarom eina
QUOTE(ramka @ 2017 07 20, 22:53)
Spygliz, omg :karsta:Grazumelissss
Is kur man gaut
Is kur man gaut
O vat as turiu viena, ziema ant marskiniu kaip liemene, o vasara tai nesugalvoju net kur juos det.. butu jis medvilninis, pirkciau.
QUOTE(spygliz @ 2017 07 20, 17:52)
skaniai atrodo, bet mane tai irgi tas mezginys stabdo, o labiausiai tai figūra. Man atrodo, kad tokie daiktai tik lieknoms tinka.
QUOTE(JMD @ 2017 07 20, 22:46)
Bet juk jis merinosinis, vasara prakaituoji, karsta, kanda. Brrrrrr kada ji devet as nebais tokiu pagaunu. Arba tie kasmyrai trumpom. Nu ir guli jis pas mane.
Su musu vasarom ir Gooses reik 😁😁😁
Na merino tippis bent jau man tikrai nekanda nei vienas is turimu, o trumparankoviai kasmyrai nr 1 nesiojamas rubas mano 😁 o su merino vilnos megztiniu prakaituot tikimybe mazesne nei su sintetine maike vasara 😁
QUOTE(spygliz @ 2017 07 21, 07:06)
Na merino tippis bent jau man tikrai nekanda nei vienas is turimu, o trumparankoviai kasmyrai nr 1 nesiojamas rubas mano 😁 o su merino vilnos megztiniu prakaituot tikimybe mazesne nei su sintetine maike vasara 😁
Aaaa tau gerai. Aš turiu tik medvilnines maikes. Nežinau kaip su sintetinėm mane ėda ta vilna iki beprotybės. Tai tam kad tokį vasarą apsirengt man reiktų po apačia storą maikoną dėt. Tada kartšta
QUOTE(JMD @ 2017 07 21, 07:30)
Aaaa tau gerai. Aš turiu tik medvilnines maikes. Nežinau kaip su sintetinėm mane ėda ta vilna iki beprotybės. Tai tam kad tokį vasarą apsirengt man reiktų po apačia storą maikoną dėt. Tada kartšta
Tada kitas reikalas. Man isvis po tippi maike det nesamone. Apskritai ziauriai nemegstu rubu kur turi po apacia ka nors rengtis ( del per dideles iskirptes ir pan) todel man tie cashmere tee ar tippiukai patys einamiausi rubai. Nr 1 laisvalaikiu placios maikes ir aberio dzemperis is vyru skyriaus
QUOTE(spygliz @ 2017 07 21, 07:43)
Tada kitas reikalas. Man isvis po tippi maike det nesamone. Apskritai ziauriai nemegstu rubu kur turi po apacia ka nors rengtis ( del per dideles iskirptes ir pan) todel man tie cashmere tee ar tippiukai patys einamiausi rubai. Nr 1 laisvalaikiu placios maikes ir aberio dzemperis is vyru skyriaus
Bet o kaip su skalbimu. aš visus ant nuogo kūno velkamus rūbus kartą uždėtus visada plaunu. Tai iš jo greit nieko neliktų
QUOTE(JMD @ 2017 07 21, 08:08)
Bet o kaip su skalbimu. aš visus ant nuogo kūno velkamus rūbus kartą uždėtus visada plaunu. Tai iš jo greit nieko neliktų
visus tippius ir kašmyrinius tee nešioju ant nuogo kūno, bet aš tai neturiu poreikio jų kasdien plauti. Švarūs jie pas mane būna po dienos nešiojimo bet jei net ir reiktų kasdien plauti, man kažkaip bėdų nekyla... aš viską skalbenkėje skalbiu, džiovinu džiovyklėje ir jie puikiai atrodo
QUOTE(Carlin @ 2017 07 21, 08:27)
visus tippius ir kašmyrinius tee nešioju ant nuogo kūno, bet aš tai neturiu poreikio jų kasdien plauti. Švarūs jie pas mane būna po dienos nešiojimo bet jei net ir reiktų kasdien plauti, man kažkaip bėdų nekyla... aš viską skalbenkėje skalbiu, džiovinu džiovyklėje ir jie puikiai atrodo
praktiskai visus rubus skalbiu po vieno uzsidejimo. nieko neskalbiu rankomis, tik skalbykle.
QUOTE(spygliz @ 2017 07 21, 08:42)
praktiskai visus rubus skalbiu po vieno uzsidejimo. nieko neskalbiu rankomis, tik skalbykle.
megztukų tai aš neskalbiu. Nematau kažkaip poreikio, nei suprakaituoju, nei išsiterlinu... merina ar kašmyrą bent po kelis sykius tikrai apsivelku.
QUOTE(spygliz @ 2017 07 21, 07:06)
Mergaitės, kaip apskaičiuoti kiek amerikietiški INCHES bus centimetrais?