Gal neužilgo Vilniaus 532 dėžės nusimato?
Ačiū merginos už Tukaną ir dryžuotą su kaspinėliu Sandrixxx
Tukanas S laisvesnis, bet Ir dryžuotas XS puikiai tiko
Tukanas S laisvesnis, bet Ir dryžuotas XS puikiai tiko
QUOTE(Ordinary @ 2017 07 19, 16:45)
Man tai skaičiukų taip ir nepatikslino per savaitę Kažin iki gautos dėžutės Rudaplaukė laiškučius sužiūrės
Ar yra jau 512 dezutes ivairiu miestu?
Mergaitės, padėkite. Noriu sesės mergaitei dovanų nupirkti pižamą, bet ji tokia pavalgiusi mergina Kurios pižamos tiktų stambesniam vaikui? Nes Gymbo ir Childrenplace lyg kūdutėms, bent jau man taip pasirodė. Ieškau 3 metų panai
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 07 20, 11:10)
Mergaitės, padėkite. Noriu sesės mergaitei dovanų nupirkti pižamą, bet ji tokia pavalgiusi mergina Kurios pižamos tiktų stambesniam vaikui? Nes Gymbo ir Childrenplace lyg kūdutėms, bent jau man taip pasirodė. Ieškau 3 metų panai
na nelygu kiek putlute drauges mergaite prie stambesniu tai ji pirkdavo ir gymboree ir crazy8, bet ziuredavo, kad butu coton rib, nes ta medvilne labai issitampo ir pirkdavo didesni dydi visada, nes kelnes gerai, o virsutine dalis budavo didesne, na rankoves ilgesnes
QUOTE(kriisti @ 2017 07 20, 11:19)
na nelygu kiek putlute drauges mergaite prie stambesniu tai ji pirkdavo ir gymboree ir crazy8, bet ziuredavo, kad butu coton rib, nes ta medvilne labai issitampo ir pirkdavo didesni dydi visada, nes kelnes gerai, o virsutine dalis budavo didesne, na rankoves ilgesnes
Mergaitei spalį bus du, bet rūbus perka kaip trimetei. Ji sveria vienodai su mano beveik penkių dukra. kad aukšta būtų nepasakyčiau, bet šiaip visa tokia minkšta
Iš Stiklo,carters/oshkosh fainos pižamos,bet dėl pločio nežinau,na bet juk tempiasi
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 07 20, 11:28)
Mergaitei spalį bus du, bet rūbus perka kaip trimetei. Ji sveria vienodai su mano beveik penkių dukra. kad aukšta būtų nepasakyčiau, bet šiaip visa tokia minkšta
na as tada meginciau pirkti 3-4 dydi pizamu, bet vel reikai atsizvelgti ir i vaiko ugi, bet pizamos gymboree tikrai pamazintos, nes pati savo vaikam pikrau
QUOTE(rapoja @ 2017 07 20, 10:33)
Iš Stiklo,carters/oshkosh fainos pižamos,bet dėl pločio nežinau,na bet juk tempiasi
Carters tikrai netinka, ten pižamos sliekams
QUOTE(Ordinary @ 2017 07 19, 17:45)
Turėtų būti šiomis dienomis, bet kada tiksliai, nežinau
QUOTE(juratela @ 2017 07 19, 22:18)
Ačiū merginos už Tukaną ir dryžuotą su kaspinėliu Sandrixxx
Ačiū Jums