Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JustArm, gal yra kokiu ziniu apie prekytes?
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2017 07 16, 10:49)
JustArm, gal yra kokiu ziniu apie prekytes?

Yra, yra biggrin.gif gauta įv. miestų 511 siunta. Susimokėjusioms išsiųsiu rytoj 4u.gif
Atsakyti
HELP, mamytes, gal kuri pirkot si GUESS paltuka M dydzio ir norit keisti i L??? nu ziauriai fainas, bet apsisoviau su dydziu..... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2017 07 16, 12:23)
HELP, mamytes, gal kuri pirkot si GUESS paltuka M dydzio ir norit keisti i L??? nu ziauriai fainas, bet apsisoviau su dydziu..... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Pakomentuokite su kokiais parametrais netinka, aš irgi M laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2017 07 16, 12:23)
HELP, mamytes, gal kuri pirkot si GUESS paltuka M dydzio ir norit keisti i L??? nu ziauriai fainas, bet apsisoviau su dydziu..... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

O šiaip viską M perkate unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 07 16, 13:19)
Pakomentuokite su kokiais parametrais netinka, aš irgi M laukiu  4u.gif

as tradicini M dydi visada nesioju, bet kazkaip pagalvojau, jog ant megztinio ziema bus L geriau, beeeet apsisoviau, tikrai per didelis L dydis man.. as nedidelio ugio, tai ir rankoves ilgokos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2017 07 16, 13:48)
as tradicini M dydi visada nesioju, bet kazkaip pagalvojau, jog ant megztinio ziema bus L geriau, beeeet apsisoviau, tikrai per didelis L dydis man.. as nedidelio ugio, tai ir rankoves ilgokos rolleyes.gif

Nu aišku, mano klubai didoki - didelis kontrastas su liemeniu ir krūtine, tai va ir galvoju ar į M per juos tilpsiu, teks palaukti, aš tai tik ką sąskaitą gavau smile.gif
Atsakyti
Merginos prekyčių neužsakinėja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimute @ 2017 07 16, 15:07)
Merginos prekyčių neužsakinėja? 4u.gif

Atostogos 4u.gif
Atsakyti
Guess Gianna Faux Leather Moto Jacket wub.gif
dydis : L (šiek tiek mažinta)
kaina : registruotu siuntimu 50 €
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Dėkui už siuntinuką 4u.gif Netiko merino vilnos Tippi tie-neck sweater, dydis M, su reg. siuntimu 27 EUR
https://www.jcrew.com/us/p/G0845

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 16 liepos 2017 - 17:19
QUOTE(spygliz @ 2017 07 15, 11:11)
Na sigg gertuves tai isvis baisu. Kaip jas isplaut? I contigo tik vandeni pilu. Maniske nieko apart vandens ir negeria, plaunu indaplovej issiplauna puikiai. Siaudelis storas tai su smulkiu sepetuku lengvai issivalo.

Su šepečiu dideliu smile.gif butelys labai lengvai išsiplauna, o kamštukas išsiardo. Kartais ir į indaplovę kišu, nors paprastai su šepečiu praplaunu.
Atsakyti