Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Nelabai ir man tas koju kremas..nematau jokio poveikio..
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 09, 17:40)
Greičiau tos atostogos baigtųsi  huh.gif  cool.gif  lotuliukas.gif

O man tas pėdų kremas nepatinka , toks kažkoks joks ,kremas bile kremas  dry.gif

Rašiau,praleidai apie NB  mirksiukas.gif taigi irgi tiku-tiku sakė,o maniškis toks jautrus ant to punkto-jam turi būti super patogu,tai dar nežinau kaip nešios,bet sakė nešios,kol kas stovi  unsure.gif  biggrin.gif

Man tai irgi faini tie marškinukai-tunika (nuo ūgio priklausomai).Iš tikrųjų tai tikrai galima ir kaip chalačiuką ar šiaip po namus sunešiot  ax.gif  Jei manęs nepuoš,tai aš juos papuošiu  lady.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

praleidau biggrin.gif kai panos atostogauja, temos kruopščiai nebeseku biggrin.gif patogumo toms kelnėms neprikiš, tikrai super extra tamprios, va dėl ilgio tik baisu, kad nepatrumpėtų išskalbus, ale vasara tiks ir iki kauliukų, bus madingas biggrin.gif

man tas kremas ok, svarbu man kad vasarą nesukietėtų padai, žiemą nereik, bet vasarą nuo basankių ir šiaip gal kai daugiau tipenu, būdavo, kad net pašveist padus reikėdavo, šituo va tepiau šiemet, kol kas tf tf tf padukai minkštučiai, nors... pagalvojus nebuvo tos vasaros unsure.gif na bent jau basutes gal tik porą kartų dar užsidėjus buva biggrin.gif

tos tunikos man medžiaga patiko, maloni, neskysta ir idomi
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 07 09, 18:27)
tiesa dar tuniką populiariąją GAP gavau, na tą kur Stuleju nepuošia biggrin.gif , man ji pasirodė labai mielas chalačiukas ax.gif ir dar vos ne dykai, spirgu užsidėt, mane puoš tikiuosi lotuliukas.gif

Manes tikrai nepuosia, nueinu pasiziuriu ir prieinu tokios pat isvados biggrin.gif Grynai chalaciukas man atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 07 09, 18:50)
praleidau biggrin.gif kai panos atostogauja, temos kruopščiai nebeseku biggrin.gif patogumo toms kelnėms neprikiš, tikrai super extra tamprios, va dėl ilgio tik baisu, kad nepatrumpėtų išskalbus, ale vasara tiks ir iki kauliukų, bus madingas biggrin.gif

man tas kremas ok, svarbu man kad vasarą nesukietėtų padai, žiemą nereik, bet vasarą nuo basankių ir šiaip gal kai daugiau tipenu, būdavo, kad net pašveist padus reikėdavo, šituo va tepiau šiemet, kol kas tf tf tf padukai minkštučiai, nors... pagalvojus nebuvo tos vasaros unsure.gif na bent jau basutes gal tik porą kartų dar užsidėjus buva biggrin.gif

tos tunikos man medžiaga patiko, maloni, neskysta ir idomi

Oi aš galvojau kažkaip ,kad apie NB klausi doh.gif lotuliukas.gif kelnių dar negavo,gaus tik biggrin.gif
kulnus geriausiai veikia geriamas hialuronas-tik problema sąžiningai gert man,nes užmirštu smile.gif Vasara tai siaubas cool.gif
Jo jo faini ir man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stuleju @ 2017 07 09, 18:50)
Manes tikrai nepuosia, nueinu pasiziuriu ir prieinu tokios pat isvados biggrin.gif Grynai chalaciukas man atrodo biggrin.gif

Nu tai tu juos imk ir papuošk bigsmile.gif ok.gif biggrin.gif ant nubrįzgusių džinsiukų ar skinny ,ar timpų ,nu ant bile ko liuks mirksiukas.gif biggrin.gif petite nešiotojos tai gali ir kaip suknią nešiot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 09, 17:53)
Oi aš galvojau kažkaip ,kad apie NB klausi doh.gif  lotuliukas.gif  kelnių dar negavo,gaus tik  biggrin.gif
kulnus geriausiai veikia geriamas hialuronas-tik problema sąžiningai gert man,nes užmirštu  smile.gif  Vasara tai siaubas  cool.gif
Jo jo faini ir man  smile.gif

susikalbėjom škias biggrin.gif

norėjo dar vienų kelnių kaip patiko jam, bet pažiūrėjau nebėr biggrin.gif gerai, kad pačiupom tada ax.gif

Stuleju, ta tunika tikrai musulmoniško tipo chalačiuks, Egipte ir vyrai tokias nešioja biggrin.gif tokį ilgį ir va taip va dryžuotas biggrin.gif man tai jėga, prikolas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginiukas: 09 liepos 2017 - 18:02
Kažkada temoje perpirkau nerealius Armani super skinny džinsiukus. Bet nežinau, kokioje parduotuvėje buvo pirkti. Kur verta laukti sale?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 07 09, 12:23)
Nu va cia tai netiketa biggrin.gif per langa ispute ar kazka neaiskaus ten veikei
Nesiatostogauja?
Neimanmarcus goose pagavai? Pavydziu iki negaliu. Man trumpos su nuolaida reik. Jei uzmatysit shelburne rekit garsiai. Buvo po 650 pries 4 metus dabar jau 980 😣 zodziu goose investicija konkreti..

Juooo smile.gif 470 berods, gavos 532 eu. Pries 7 metus uz 650$ pirkau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 07 09, 20:03)
Juooo  smile.gif  470 berods, gavos 532 eu.  Pries 7 metus uz 650$  pirkau... biggrin.gif

Bet tai kai gerai apsisukai unsure.gif Už tiek ir aš net imčiau,nors šiaip man niekam nereik,nes nešalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 09, 20:07)
Bet tai kai gerai apsisukai  unsure.gif Už tiek ir aš net imčiau,nors šiaip man niekam nereik,nes nešalu  biggrin.gif

Per tiek metu chvatkė atidirbta biggrin.gif imu autopilotu, ner kada galvot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 07 09, 20:12)
Per tiek metu chvatkė atidirbta  biggrin.gif imu autopilotu, ner kada galvot  ax.gif

Kokia parduotuvė tokia nuolaida padarė? Ir dydžių buvo?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 07 09, 20:12)
Per tiek metu chvatkė atidirbta  biggrin.gif imu autopilotu, ner kada galvot  ax.gif

Chvatkė sakai biggrin.gif ot rusai turi gerų žodžių/išsireiškimų,lietuviškai taip neskamba biggrin.gif

(reebok Buy One Get One 50% Off - Outlet Footwear rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2017 07 09, 20:32)
Kokia parduotuvė tokia nuolaida padarė? Ir dydžių buvo?

Neiman marcus. Nebuvo dydziu. Buvo nuolaidos visokioms kepurems ir vienai striukei.

QUOTE(rapoja @ 2017 07 09, 20:33)
Chvatkė sakai  biggrin.gif ot rusai turi gerų žodžių/išsireiškimų,lietuviškai taip neskamba  biggrin.gif

(reebok Buy One Get One 50% Off - Outlet Footwear rolleyes.gif )

Vilniaus krašto auklėjimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 09 liepos 2017 - 19:39