Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aciu uz siuntinuka 4u.gif

Kazkaip si karta nelabai puosia mane smutkes biggrin.gif Gal kam tiks labiau ax.gif

Naujas J. Crew merino vilnos megztukas, dydis XS (dydi atitinka), kaina 39 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Nauji American Eagles dzinsiniai marskiniai, dydis XS (laisvesnis, tiks tikrai ir S). Dzinsas storesnis, nera plonas labai. Kaina 32 eur
Nauja GAP tunika, dydis XS (manau dydi atitinka), kaina 21 eur
Nauji TOMS batukai, dydis 8.5 USA (europinis 39), kaina 25 eur

VISI MANO PARDUODAMI smile.gif
Atsakyti

naujas, Lauren Jeans Co vilnos megztukas (RALPH LAUREN) pirktas ralphlauren.com svetaineje, S orig. kaina 140 dol, sudetis 64 acrylic,24 wool, 12 polyester

kaina- 35 eur
naujos , CUBANAS odines basutės 37 dydzio , orig. kaina 111 dol
kaina- 34 eur
Vidpadukas - 24 cm
naujas merino vilnos megztukas S dydzio, atitinka S/M europietiska dydi
kaina - 32 eur
naujas , l grazus GUESS- pencil sijonukas , atitinka 36 europietiska dydi, šlapio džinso efelto, tamprus su elastanu
kaina- 41 eur

Papildyta:

naujos CeCe Double Weave Slim Pants, 0 dydzio, atitinka 36 europietiska dydi, sudetis: 98 cotton, 2 spandex, juodos spalvytes

kaina- 40 eur
nauji DEX zip jersey leggings, pirkti .saksoff5th.com svetaineje , XS dydzio, klubams 86-90 cm,originali kaina 59 dol
kaina - 34 eur
• Decorative zippers add a downtown-cool look to these second-skin leggings
• Belt loops with top button closure
• Zip fly
• Four-pocket style
• Rise, about 9.5"
• Inseam, about 30"
• Viscose/nylon/spandex
• Machine wash
Nauja, labai grazi, standzios medziagytes , Anntaylor palaidine, S dydzio
kaina- tik 23 eur
karta apsiauti , italiski, odiniai, NOVA ROSA mokasinai , 37 dydzio
kaina- tik 28 eur

kokybiski, odiniai, karta apsiauti Franko Sarto aulinukai, kadangi perdideli, todel su dideliu liudesiu parduodami, 39 dydzio
kaina - tik 67 eur

Papildyta:

naujas, mot. Wyatt vilnos-kasmyro salikelis , ismatavimai : 28'' Wide X 79'' Long, sudetis : 90% Wool / 10% Cashmere
spalvyte : Aqua Blue / Ivory / Navy / Purple
kaina - tik 25 eur
Nauji grazus auskariukai
kaina- 12 eur
naujas TALBOTS medvilnės sijonukas USA 4P dydžio, sudetis: 98 medvilnės, 2 spandex

KAINA- 17 eur
liemuo 36,5 cm
klubai 45 cm
visas ilgis 54 cm

nauji , lengvi, lankstus, mot. New balance 750 begimo bateliai , 36-36,5 dydziui, ~ 23-23,5 cm pedai, orig. kaina 75 ol
kaina- tik 54 eur

Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 07 07, 14:50)
Kad pameciau autostradoj Kaunas-Klaipeda biggrin.gif jei kas rasit,rasykit,atsilyginsiu biggrin.gif

Nu va cia tai netiketa biggrin.gif per langa ispute ar kazka neaiskaus ten veikei

QUOTE(ciurlionis @ 2017 07 07, 16:14)
gal kas norit? turiu krepsely 2 vnt.Furla Givevra Mini Leather Crossbody
https://www.nordstro.....color=VIOLA A

Nesiatostogauja?

QUOTE(Gafsa @ 2017 07 08, 12:35)
goose ilga pigiau nei pries 7 metus mokejau  biggrin.gif landsend polo tall ilgio sukne , polo marskineliai ir koftikas minkstu vidum  biggrin.gif
balta https://www.landsend...962?sku_0=::4GH
pilkas https://www.landsend...313?sku_0=::GRH

https://www.landsend.....y= 474319-VR8

Neimanmarcus goose pagavai? Pavydziu iki negaliu. Man trumpos su nuolaida reik. Jei uzmatysit shelburne rekit garsiai. Buvo po 650 pries 4 metus dabar jau 980 😣 zodziu goose investicija konkreti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 09 liepos 2017 - 11:24
QUOTE(spygliz @ 2017 07 09, 11:23)
Nu va cia tai netiketa biggrin.gif per langa ispute ar kazka neaiskaus ten veikei
Nesiatostogauja?
Neimanmarcus goose pagavai? Pavydziu iki negaliu. Man trumpos su nuolaida reik. Jei uzmatysit shelburne rekit garsiai. Buvo po 650 pries 4 metus dabar jau 980 😣 zodziu goose investicija konkreti..

Sustoje pora kart buvom. Darinejau bagazine,o ten ant kruvos daiktu uzmestas buvo. O vejas nezmoniskas buvo,manau nepastebejau kaip ispute. Liudziu dabar,nes paradvime ner tokio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 07 09, 13:26)
Sustoje pora kart buvom. Darinejau bagazine,o ten ant kruvos daiktu uzmestas buvo. O vejas nezmoniskas buvo,manau nepastebejau kaip ispute. Liudziu dabar,nes paradvime ner tokio unsure.gif

Ne sis salikelis?
My Webpage
https://i.s-jcrewfac...w...200&hei=200
Atsakyti
460 Klaipedos dezute gauta, veliau surasysiu laiskelius 🎈
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif
uzrodykit graziu proginiu sukneliu 4u.gif Jau baigiu akis isvarvinti, nieko normalaus nerandu ax.gif
O gal kas parduodat progine suknele L dydzio 4u.gif Pasiulykit i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2017 07 09, 17:57)
Labas, mergaites  4u.gif
uzrodykit graziu proginiu sukneliu  4u.gif Jau baigiu akis isvarvinti, nieko normalaus nerandu  ax.gif
O gal kas parduodat progine suknele L dydzio  4u.gif  Pasiulykit i AZ  mirksiukas.gif

Parduodu L. parasysiu i a.z.

Mergaites, parodykit ilgesne goose, kuria verta pirkti..
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2017 07 09, 18:06)
Parduodu L. parasysiu i a.z.
Mergaites, parodykit ilgesne goose, kuria verta pirkti..

Mystique parka nereali. O nezinau ar yra goose kurios neverta pirkti
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 07 09, 18:19)
Mystique parka nereali. O nezinau ar yra goose kurios neverta pirkti

aciukas ;)

tai kokia kaina mazdaug jau yra gera?
Papildyta:

Parduodu !
Raso 10 USA, bet tikrai mažinta. Per krūtinę apie 47.
Atsakyti
Ačiū atostogautojoms už siuntinėlį wub.gif

dukrai Juicy treningiukas fainuoliškas, pėdų kremas atkeliavo kaip tik kai senasis pasibaigė biggrin.gif , bet svarbiausia vyrui tiko ir labai patiko Uniqlo treninginės kelnės yahoo.gif

Rapoja, ar gavai, kaip taviškiui? ar užteko ilgio? rolleyes.gif manajam tik tik, labai tikiuosi, kad nepasitrauks išskalbus, atsiliepimuose rašė, kad išliko ilgis, tikiuosi nemelavo biggrin.gif

tiesa dar tuniką populiariąją GAP gavau, na tą kur Stuleju nepuošia biggrin.gif , man ji pasirodė labai mielas chalačiukas ax.gif ir dar vos ne dykai, spirgu užsidėt, mane puoš tikiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2017 07 09, 18:27)
Ačiū atostogautojoms už siuntinėlį wub.gif

dukrai Juicy treningiukas fainuoliškas, pėdų kremas atkeliavo kaip tik kai senasis pasibaigė biggrin.gif , bet svarbiausia vyrui tiko ir labai patiko Uniqlo treninginės kelnės yahoo.gif

Rapoja, ar gavai, kaip taviškiui? ar užteko ilgio? rolleyes.gif manajam tik tik, labai tikiuosi, kad nepasitrauks išskalbus, atsiliepimuose rašė, kad išliko ilgis, tikiuosi nemelavo biggrin.gif

tiesa dar tuniką populiariąją GAP gavau, na tą kur Stuleju nepuošia biggrin.gif , man ji pasirodė labai mielas chalačiukas ax.gif ir dar vos ne dykai, spirgu užsidėt, mane puoš tikiuosi lotuliukas.gif

Greičiau tos atostogos baigtųsi huh.gif cool.gif lotuliukas.gif

O man tas pėdų kremas nepatinka , toks kažkoks joks ,kremas bile kremas dry.gif

Rašiau,praleidai apie NB mirksiukas.gif taigi irgi tiku-tiku sakė,o maniškis toks jautrus ant to punkto-jam turi būti super patogu,tai dar nežinau kaip nešios,bet sakė nešios,kol kas stovi unsure.gif biggrin.gif

Man tai irgi faini tie marškinukai-tunika (nuo ūgio priklausomai).Iš tikrųjų tai tikrai galima ir kaip chalačiuką ar šiaip po namus sunešiot ax.gif Jei manęs nepuoš,tai aš juos papuošiu lady.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti