Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Tenka pardavineti labai fainus Jcrew factory batus. Nu super minkstuciai, malonus, prie visko priderinami, bet kad mazi verysad.gif us 8 dydis, bet su mano 25 cm peda mazoki. Sakyciau 24,5 cm butu idealiai. Batai is kailiuko, turejau pries tai tokius (tik kitos firmos), tai nesiojau kol nesuplyso. Atiduosiu gerokai pigiau, nei kainavo - 45€

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 08, 12:43)
Aš 1 kart iš to lofto prieš kokius 3 metus pabandžiau. Gavau ir lauk ištrenkiau. Viskas. Net nežiūriu daugiau.

Šiandien pasiėmiau gapo suknelę. Bus atostogom. Faina labai.

Alexia man patiko jūsų rajonas biggrin.gif tik jo navi nemato biggrin.gif

Nėra nėra navigacijoj, nervuoja, nors jau prieš metus gatvė atsirado.
P.s. Ateikite prekių kam skubu, aš namie šį savaitgalį. Nuo trečiadienio išvažiuoju trumpam.
Atsakyti
Gal kuri noretumet? dydis S. 32 eur
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 08, 13:31)
Tai kad landsend ir šiaip nerealios kokybės rūbai ir vertinami jie. Loftas totalus skudurynas.

Man tai ilgi maišai, maikė tysalas. Mėgstu iliemenuotus rūbus. Tik medžiagų raštai būna gražūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 08 liepos 2017 - 15:55
Sveikos,
jei kuri nors uzmatysite tokius Hilfiger forester 8845139 batukus kazkur pardavime (39 dydzio) - praneskite, PIRKSIUUUU blink.gif Arba, jei kuri nusipirkote ir nepataikete su dydziu - irgi priglausciau!

Geriau i a.z.

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 07 08, 16:54)
Man tai ilgi maišai, maikė tysalas. Mėgstu iliemenuotus rūbus. Tik medžiagų raštai būna gražūs.

Tai čia priklauso nuo modelio figūros etc. Aš teturiu 1 suknelę iš landsend. Mama daugiau juos perka ir vaikui fainų yra.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 08, 18:00)
Tai čia priklauso nuo modelio figūros etc. Aš teturiu 1 suknelę iš landsend. Mama daugiau juos perka ir vaikui fainų yra.

Čia apie Loft ax.gif
Atsakyti
Parduodu juodos spalvos S dydžio suknelė
http://www.gap.com/b...p;pid=523938042
26 eur. I az
Atsakyti
Mergaitės,

o Klaipėda negavo?
Atsakyti
Gal kas norėtų GAP džemperiuko, S dydis (atitinka, o tikėjausi bus mažintas), kaina - 18Eur

Atsakyti
Atsiprasau, nesekiau temos, o kada mergaites planuoja pradeti vel pirkimus? Aciu
Atsakyti
QUOTE(anabog @ 2017 07 08, 21:02)
Atsiprasau, nesekiau temos, o kada mergaites planuoja pradeti vel pirkimus? Aciu

Sveiki, vel startuosime rugpjuti, tikslesne data paskelbsime temoje. ax.gif
Atsakyti