Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ingulka7 @ 2017 07 07, 16:33)
Man buvo net 2 kartus panaši situacija, tik su Levis džinsais, pirktais iš Levis parduotuvės...Po ilgo aiškinimosi abu pirkėjai džinsus pasiliko, bet tikriausiai galvoja iki šiol, kad pas mane rūsy Levis džinsų siuvimo fabrikėlis  hihihi.gif , nes neatrodė, kad įtikinau  frusty.gif

Dėve Dėve... biggrin.gif
Tai reik varyt trigubą kainą, kaip kad Lt pardėse [na Levis tai visoj Europ brangūs], tada gal patikės? biggrin.gif O tai netiki chebra, kad USA kitos kainos. Kitiem pigu [na, ypač dar kai kainą nuleidžia pardavėjas, USA su akcija papirkęs] - tolygu fuflo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 07 liepos 2017 - 17:46
QUOTE(JMD @ 2017 07 07, 15:05)
reskia nekazka tas MK biggrin.gif

biggrin.gif nu labai man collection linijos kokybe patinka...nors tas uzrasas made in China, kai moki belekiek, vistiek man nesiziuri tongue.gif
Atsakyti
O aš pardaviau Vintede batus su tuo lipduku,kur mergaites klijuoja su niku,pard...Tai gavau paaiškinimą iš pirkėjos,jog pardaviau brokuotus batus,nes atseit tokius lipdukus klijuoja užsienyje ant brokuotų daiktų.
Tai griūk negyvas iš tokios logikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lingra2 @ 2017 07 07, 20:38)
O aš pardaviau Vintede batus su tuo lipduku,kur mergaites klijuoja su niku,pard...Tai gavau paaiškinimą iš pirkėjos,jog pardaviau brokuotus batus,nes atseit tokius lipdukus klijuoja užsienyje ant brokuotų daiktų.
Tai griūk negyvas iš tokios logikos biggrin.gif

lotuliukas.gif
Išvada - jokios "lyčnos" info skelist nereikia smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jei yra norinciu atsiimti prekes, esu namie dabar, busiu iki 13, sekmadieni ir pirmadieni nebusiu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai aciu uz siuntini, jau kaip gerai apsipirkau tai eina sau nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 07 08, 10:52)
Labai aciu uz siuntini, jau kaip gerai apsipirkau tai eina sau  nail.gif

Prasom issamiau, kas is kur ir po kiek? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 liepos 2017 - 11:18
QUOTE(linamog @ 2017 07 08, 12:18)
Prasom issamiau, kas is kur ir po kiek? biggrin.gif

goose ilga pigiau nei pries 7 metus mokejau biggrin.gif landsend polo tall ilgio sukne , polo marskineliai ir koftikas minkstu vidum biggrin.gif
balta https://www.landsend...962?sku_0=::4GH
pilkas https://www.landsend...313?sku_0=::GRH

https://www.landsend.....y= 474319-VR8
Atsakyti
Aš irgi LANDSEND pagirsiu - gal ir "mielačius", - šilkinė skarutė - bet šilkas storas, neskystas. Nu tokie daiktai jau neprapuola pas mane biggrin.gif Už Loft, tarkim, tai tikrai standesnė, tankiau suausta, tvirta. Linko ko tais neduoda parodyt :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 08 liepos 2017 - 12:31
QUOTE(rastafarinas @ 2017 07 08, 13:26)
Aš irgi LANDSEND pagirsiu - gal ir "mielačius", - šilkinė skarutė - bet šilkas storas, neskystas. Nu tokie daiktai jau neprapuola pas mane biggrin.gif Už Loft, tarkim, tai tikrai standesnė, tankiau suausta. Liuks, respektas  biggrin.gif

Tai kad landsend ir šiaip nerealios kokybės rūbai ir vertinami jie. Loftas totalus skudurynas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 08, 13:31)
Tai kad landsend ir šiaip nerealios kokybės rūbai ir vertinami jie. Loftas totalus skudurynas.

biggrin.gif
Ale kai gražu, tai ir iš to skuduryno perki žmogus biggrin.gif
Jo, Landsend tikrai. Tik šį syk vaikui pirkau daugiau, tai pačiai teliko skaryte džiaugtis - o ir tą planavau dovanot, ale kur čia tokį gerą daiktą dovanosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 07 08, 13:38)
biggrin.gif
Ale kai gražu, tai ir iš to skuduryno perki žmogus  biggrin.gif
Jo, Landsend tikrai. Tik šį syk vaikui pirkau daugiau, tai pačiai teliko skaryte džiaugtis - o ir tą planavau dovanot, ale kur čia tokį gerą daiktą dovanosi  biggrin.gif

Aš 1 kart iš to lofto prieš kokius 3 metus pabandžiau. Gavau ir lauk ištrenkiau. Viskas. Net nežiūriu daugiau.

Šiandien pasiėmiau gapo suknelę. Bus atostogom. Faina labai.

Alexia man patiko jūsų rajonas biggrin.gif tik jo navi nemato biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 liepos 2017 - 12:44