Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2017 07 07, 09:21)
Gal nusipirksi saviski  biggrin.gif

Kad pameciau autostradoj Kaunas-Klaipeda biggrin.gif jei kas rasit,rasykit,atsilyginsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 07, 14:05)
reskia nekazka tas MK biggrin.gif

O koks skirtumas ar kinietis Kinijoj siuva ar tas pats kinietis Italijoj mirksiukas.gif Italai tokių darbų nedirba, fabrikuose emigrantai dirba, gal net koks lietuvis batus ar rankinę Made in Italy siuva mirksiukas.gif Svarbu iš ko siuva, kokios kokybės žaliava, įrengimai, odos apdirbimo technologijos...
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 07 07, 15:06)
O koks skirtumas ar kinietis Kinijoj siuva ar tas pats kinietis Italijoj  mirksiukas.gif Italai tokių darbų nedirba, fabrikuose emigrantai dirba, gal net koks lietuvis batus ar rankinę Made in Italy siuva  mirksiukas.gif  Svarbu iš ko siuva, kokios kokybės žaliava, įrengimai, odos apdirbimo technologijos...

man dzyn biggrin.gif as tikrai nezinau kokio siaurumo akys Italu siuvimo fabrikų siuvėjų biggrin.gif keista, kad sakote jog italai tokių darbų nedaro. šiandien kaip tik turiu reikalu su vienu dideliu italų fabriku. visi darbininkai 100 proc native italai biggrin.gif ir nepatikesit kokius jie ten darbus daro biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nr.78: 07 liepos 2017 - 14:18
QUOTE(JMD @ 2017 07 07, 15:12)
man dzyn  biggrin.gif as tikrai nezinau kokio siaurumo akys Italu siuvimo fabrikų siuvėjų biggrin.gif keista, kad sakote jog italai tokių darbų nedaro. šiandien kaip tik turiu reikalu su vienu dideliu italų fabriku. visi darbininkai 100 proc native italai biggrin.gif ir nepatikesit kokius jie ten darbus daro biggrin.gif

Matyt, kaip kur. Vyras tekstilės pramonės įrengimus ir žaliavas iš italų fabrikų perka, tai gamyboj italų labai mažai, vien atvykėliai.
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 07 07, 15:32)
Matyt, kaip kur. Vyras tekstilės pramonės įrengimus ir žaliavas iš italų fabrikų perka, tai gamyboj italų labai mažai, vien atvykėliai.

mes irengimus ir didziules masinas metalo perdirbimui. Nei vieno uzsieniecio.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 07 07, 12:29)
Susidūriau su bėda. Pardaviau RL stiukytę mažyliuose ir mama sako va, made in china, ne originali prekė. Kaip man jai racionaliai paaiškint .. unsure.gif

turejau ir as tokia beda. Ilgai diskutavom su ta mama. Na pasiliko preke, bet supratau, kad vistiek liko abejojanti.
Atsakyti
Nuvariau Europoj i MK - liudesys, keli batai ziuri mane..

Siaubas, su tokia vasara, nereikia basanoskiu, pasirodo.

Gal Vilniuj yra kokia faina parde (ne Dolita)? unsure.gif
Atsakyti
gal kas norit? turiu krepsely 2 vnt.Furla Givevra Mini Leather Crossbody
https://www.nordstro.....color=VIOLA A
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 07 07, 13:29)
Susidūriau su bėda. Pardaviau RL stiukytę mažyliuose ir mama sako va, made in china, ne originali prekė. Kaip man jai racionaliai paaiškint .. unsure.gif

Man buvo net 2 kartus panaši situacija, tik su Levis džinsais, pirktais iš Levis parduotuvės...Po ilgo aiškinimosi abu pirkėjai džinsus pasiliko, bet tikriausiai galvoja iki šiol, kad pas mane rūsy Levis džinsų siuvimo fabrikėlis hihihi.gif , nes neatrodė, kad įtikinau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2017 07 07, 16:33)
Man buvo net 2 kartus panaši situacija, tik su Levis džinsais, pirktais iš Levis parduotuvės...Po ilgo aiškinimosi abu pirkėjai džinsus pasiliko, bet tikriausiai galvoja iki šiol, kad pas mane rūsy Levis džinsų siuvimo fabrikėlis  hihihi.gif , nes neatrodė, kad įtikinau  frusty.gif

Daug tokių pirkėjų yra. Aš dabar, kad išvengt ilgo susirašinėjimo, visada etiketę nufotografuoju su tuo Made in... kai į Vinted dedu.
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2017 07 07, 17:47)
Daug tokių pirkėjų yra. Aš dabar, kad išvengt ilgo susirašinėjimo, visada etiketę nufotografuoju su tuo Made in... kai į Vinted dedu.

Mano abiem atvejais netgi ne tas "made" buvo blogai, o iš esmės , kad "tai ne originalai, o pigios kopijos".. Net ir nežinau, kur pirkti Levis originalesnius originalus, nei iš http://www.levi.com/US biggrin.gif
Atsakyti