Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 22:50)
Na žinai, aš nuo tos VitB bombos vienu dideliu spuogu pavirstu. Geriau pantogaro pavaryt. Tas tai mirtinas. biggrin.gif

Žinok ,pantogaro panasi sudėtis ,bent anksciau buvo ,kaip maxi h. ,anksciau tik dėl to ,juos pirkt pradėjau ...

O dėl silikono naudojimo kosmetikoj,baisuma kažkokia ...
Šampūnai kuo švelnesni tuo geriau .. Shuemura geri ,švelnus ,bent tas populiarusis ,aisku tokio efekto issiplovus galva nera ,Kaip po silikononiu biggrin.gif
Siaip tai man Alterna labai patiko ir tiko ,manau grisiu prie jos vel ...
Tai geriausia,kai senai cia ,nusipirkau kazkoki efektinga E.Lauder krema ar seruma,pasirode,kad problemas jis tvarko viska uzklijuodamas silikonu...
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2017 07 04, 19:49)
Gal kuri nenaudojat antakiu seseliu kur pirkom  is " urbandecay". ax.gif
Brown sugar arba kita kur buvo spalvyte.

vartotojo įkelta nuotrauka

Sveikos,
pirkčiau tokius brown spalvos, rašykit až
Reiktų siųsti.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2017 07 04, 23:36)
Žinok ,pantogaro panasi sudėtis ,bent anksciau buvo ,kaip maxi h. ,anksciau tik dėl to ,juos pirkt pradėjau ...

O dėl silikono naudojimo kosmetikoj,baisuma kažkokia ...
Šampūnai kuo švelnesni tuo geriau .. Shuemura geri ,švelnus ,bent tas populiarusis ,aisku tokio efekto issiplovus galva nera ,Kaip po silikononiu biggrin.gif
Siaip tai man Alterna labai patiko ir tiko ,manau grisiu prie jos vel ...
Tai geriausia,kai senai cia ,nusipirkau kazkoki efektinga E.Lauder krema ar seruma,pasirode,kad problemas jis tvarko viska uzklijuodamas silikonu...

Bet turbūt ne tokios arkliškos dozės nes per 3 mėn šašais neišvertė.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 05, 08:40)
Bet turbūt ne tokios arkliškos dozės nes per 3 mėn šašais neišvertė.

O kur pantogaro pigiau galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 07 05, 09:40)
O kur pantogaro pigiau galima nusipirkti?

internetinej camelijoj menesio doze pirkdavau rodos 21 ar 24 eur
Atsakyti
pažiūrėjau specialiai, tai ir visuose chi aliejuose kur masiškai pirkom ir agadir yra tų silikonų.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2017 07 05, 09:47)
pažiūrėjau specialiai, tai ir visuose chi aliejuose kur masiškai pirkom ir agadir yra tų silikonų.

nes tie tikrieji, kur tikrai be nieko jie kainuoja didelius pinigus.
Atsakyti
Kad camelijoj dabar 33,13, eurovaistinej 30,12 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 07 05, 09:48)

jie padaro akcijas, gana daznai.
Atsakyti
Po vaikų nebegaliu pasigirti ypač storais plaukais, bet per paskutinį pusmetį to net plaukais negalima pavadinti blink.gif
O tas ChI taip kvepia l, toks fainas wub.gif va ir prisidirbau...

Ačiū už patarimus 4u.gif
MaXi hair kažkada gėriau, tai pas kosmetologę lakčiau 2 k į mėnesį biggrin.gif bet turbūt teks vėl gert...

Ir jau darausi sąrašą ea aliejų, bandysiu kažko natūralaus patepliot!

QUOTE(rapoja @ 2017 07 03, 22:49)
Aha pritariu.Šilkas tik apgaulė  biggrin.gif Dar maxi hair pagerti dabar galima - pastiprint plaukus  rolleyes.gif  .
Papildyta:

Nuuuu  tongue.gif  biggrin.gif Žinai,kaip yra  biggrin.gif  - ką matuojuosi tas maži,tai specialiai didelius perku,nes koks kaifas,kai matuojies ir dyyydeli  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(rasosrasotos @ 2017 07 03, 22:53)
Man sitas kondicionierius (kauke) is iherb gerai "atrisa" nusausejusius plaukus

Kondicionierius

O del chi - jis turi silikono, kuris laikinai uzpildo plauka, o paskui issiplauna ir plaukai atrodo dar labiau nusiure....

Berods jmd buvo kaukes recepta is naturaliu alieju imetus, atgaivino plauka, bet paskui tingejau ilgai ta kauke laikyt

QUOTE(Ingusia31 @ 2017 07 04, 12:36)
Taigis CHI silikonas is esmes chemine medziaga (labai gerai naudojamas statybose), jis apgaubia plauka savo plevele tuo paciu grauzdamas naturalu plauka... Uztenka panaudoti jo menesi ir paskui nenaudoti bent 6 kartus (nes jis rupuze nenusiplauna labai ilga laika kaip klijai) ir tada turesit rezultata po isgrauzu. Sudeti ir poveiki prakomentavo biochemike kai labai grasiai rekomendavau pries keleta metu  rolleyes.gif perleidau labai greit sita "geri"  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 07 05, 09:48)

NORFOS VAISTINEJE yra praktiskos valandos 8-9h ir 14-15h(laika tik pasitikslinkit ar neklystu) darbo dienomis.
As pas juos pirkdavau su -30%. Reikia tik 3pirkti kokiu vaistu ir pan, tada nuolaida tokia. Lb nebloga.
Man is ju lb patinka kremas BASALIS, be jokiu s.... bekvapis/beskonis, tinka ir alergiskiems, ir vaikiukams. Tikrai gera dalykas... nzn jau kiek pirkusi esu. Kauno klinikos ar kas nepamenu daro ji. Zodz, atrasti tuos 3, ka pasiimt, neturetu kilti problema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 05 liepos 2017 - 09:42
merginos gal kuri siandien vaziuosite pas sandrixxx prekiu ir mano galetumete paimti ..
Papildyta:
brukstelekite az ,
Atsakyti