Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2017 07 03, 22:40)
Na, mes matyt skirtingai Kauną matom  biggrin.gif , nes kaip tik vasarą, senamiestis o ypač vakarais šurmuliuoja, kavinėse staliukai užsėsti, nors ir dieną savaitgaliais žmonių daug, ypač kai oras geras, mes neretai su dviračiais pasivažinėjam

Mes šian vakare su vaiku per visą Gediminkę su dvyrkom pirmyn atgal pravažiavom. Vilnius išmirė biggrin.gif tuštuma. Ar kad oras toks šššš ir vėjas šaltas visur viskas tuščia. Tik bernardinuose pilna žmonių.

Rapoja tu čia sau tų L'ų ir XL'ų papirkai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 22:42)
Nuo to šilko. Jis pilnas parabenų ir silikono. Iš viršaus glotnina o iš vidaus išdžiovina plauką kaip šiaudą. Nebeplaukit su jais. Nusipirkit švelnų šampūną ir drėkinančių maitinančių kaukių. Pvz iš kiehls su hialuronu.

Aha pritariu.Šilkas tik apgaulė biggrin.gif Dar maxi hair pagerti dabar galima - pastiprint plaukus rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 22:46)
Rapoja tu čia sau tų L'ų ir XL'ų papirkai? blink.gif

Nuuuu tongue.gif biggrin.gif Žinai,kaip yra biggrin.gif - ką matuojuosi tas maži,tai specialiai didelius perku,nes koks kaifas,kai matuojies ir dyyydeli bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 03, 22:47)
Aha pritariu.Šilkas tik apgaulė  biggrin.gif Dar maxi hair pagerti dabar galima - pastiprint plaukus  rolleyes.gif  .

Na žinai, aš nuo tos VitB bombos vienu dideliu spuogu pavirstu. Geriau pantogaro pavaryt. Tas tai mirtinas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 22:50)
Na žinai, aš nuo tos VitB bombos vienu dideliu spuogu pavirstu. Geriau pantogaro pavaryt. Tas tai mirtinas. biggrin.gif

Ne visos tokios jautrios kaip tu biggrin.gif Man ir kai kurioms mačija ir maxi hair lady.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 03, 22:51)
Ne visos tokios jautrios kaip tu  biggrin.gif Man ir kai kurioms mačija ir maxi hair  lady.gif  biggrin.gif

Man buvo nugarą "susukę", leido tas bjauriai kvepiančias raudonas ampules. VitB kompleksas. Raguolis. Kaip jauniklė variau su brendimo spuogais blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 liepos 2017 - 21:53
QUOTE(akvadigi @ 2017 07 03, 22:35)
Merginos, kà naudojate silpniems, ypač sausiems, veliantiems plaukams???
Naudojau CHI šampūną, kaukę, purškiamą balzamą, šilko sutepiau 2 but po 355ml(atrodo, tuos didelius) pradžioje labai fainas efektas buvo  wub.gif
Nuu dabar-nei iššukuot nei susišukuot  unsure.gif atrodo 3 plaukai belikę, o nuo ko -nesuprantu  unsure.gif

Parekomenduokit ką perkat  4u.gif

Man sitas kondicionierius (kauke) is iherb gerai "atrisa" nusausejusius plaukus

Kondicionierius

O del chi - jis turi silikono, kuris laikinai uzpildo plauka, o paskui issiplauna ir plaukai atrodo dar labiau nusiure....

Berods jmd buvo kaukes recepta is naturaliu alieju imetus, atgaivino plauka, bet paskui tingejau ilgai ta kauke laikyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 03 liepos 2017 - 22:14
QUOTE(rasosrasotos @ 2017 07 03, 22:53)
O del chi - jis turi silikono, kuris laikinai uzpildo plauka, o paskui issiplauna ir plaukai atrodo dar labiau nusiure....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
čia va išsamiai rašo apie aliejus plaukams, bet ti proporcijos nenurodytos...

http://www.ilzes-dir...se-metu-naudos/
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 14:02)
jei ziema einu su sijonu, deduosi kojines su guma. nekenciu iki pamelynavimo pedkelniu. slykstu, griauzia, smunka ir visaip kaip bilekaip biggrin.gif

as taip pat ju nekenciu biggrin.gif Visi apibudinimai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas bande siuos vitaminus?
https://www.vitacost...-100-tablets-16

Maxi-Hair man padejo, kartu naudojau nuo slinkimo :
http://www.plaukusim...s_kiekis-200_ml

Bet praejo 4men. kai nieko negeriu ir vel tas pats, kuokstais eme slinkt plaukai. Siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 22:53)
Man buvo nugarą "susukę", leido tas bjauriai kvepiančias raudonas ampules. VitB kompleksas. Raguolis. Kaip jauniklė variau su brendimo spuogais  blink.gif  biggrin.gif

Man buvo lygiai tas pats ,veidas nusetas skausmingais spuogais,nebezinojau ka daryti,po kol ikirtau kad nuo B grupes vitaminu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2017 07 03, 22:40)
Na, mes matyt skirtingai Kauną matom  biggrin.gif , nes kaip tik vasarą, senamiestis o ypač vakarais šurmuliuoja, kavinėse staliukai užsėsti, nors ir dieną savaitgaliais žmonių daug, ypač kai oras geras, mes neretai su dviračiais pasivažinėjam

Turbūt...
Nes nu tai ten poroj vietų... Nes į lauką staliukai išnešti ir "suspaudžia" praėjimą [ypač kur prie "Aladino", ar buvusios "Replay" parduotuvės]. O tik pasuk už kampo - tykuma. Man "daug" tai turi eit srautas -Milanas, Londonas. Va, ten matau, kad yra žmonių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 liepos 2017 - 09:30