Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(evvva @ 2017 07 03, 14:54)
Rapojuk, prie savo rasinelio dar apie batelius  mokyklai apsviesk , kokius bandet ,kas patiko ,kokiu kainu dairytis  ir dar fiziniam sportbaciai , kokie ..kokius ziuret  ax.gif

Evvva,nežinau biggrin.gif Man visai faini tokie NB - gražūs ir patogūs.Aišku,skonio reikalas smile.gif . O šiaip tai tinka juk bet kokie ,tokie kokie patinka ir tinka ok.gif smile.gif Sportui visai tiko turėjo nb,puma (nebeatsimenu net kur buvau pirkusi,su lipukais) ir plimsolles rolleyes.gif Na jie nėra gerai rimtesniam sportui,bet iki šiol dar visai tiko biggrin.gif Bet dabar norėčiau imti kažką iš tokių sportiškesnių (sieroj,amazon,nords,joesnewbalanceoutlet,finishline,gal dar 6pm geriausios kainos) - soucany , under armour
, fila , mizuno ,nb ... Konkrečių dar nesu nužiūrėjusi ,tai irgi norėčiau ,kad kas užrodytų kurie tinkamesni + gera kaina unsure.gif Aš irgi užsiimsiu intensyviom paieškom unsure.gif
Mary jane tipo batukai gražu ir patogu mokyklai kasdienai -
tokio tipo TOKIE , TOKIE , TOKIE , ROŽINIAI , GEOX fainų yra sportui ir kasdienai ax.gif
Dėl kasdienių batelių,tai jokių problemų- nešios ką nešioja,kažkokius dar naujus paimsiu ( ecco,clarks,bbstep ir tttt - kokie pasitaikys ant akių,tokius ir paimsiu biggrin.gif ) O sportui noriu gerų,bet pigių,tai jau sunkesnis reikalas kaip rast biggrin.gif

Rodykit ką kitos perkat 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 03 liepos 2017 - 16:07
QUOTE(Rita003 @ 2017 07 03, 15:12)
Kas dar norejo isigyti kuprinyciu, siuo metu 3 uz 2 kaina ir man atrodo dar yra -15% kodukas

http://www.shopjusti...#skuId/82190077

Kokio amžiaus mergaitėms šios kuprinės daug maž? Mano 5-iametei gal dar anksti hmm.gif
Atsakyti
Ką tik draugę išleidau, atėmė reebokus mano mėlynus, vėl reiks eit į medžioklę biggrin.gif doh.gif Lauksiu komandos nekantriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 07 03, 16:12)
Kas dar norejo isigyti kuprinyciu, siuo metu 3 uz 2 kaina ir man atrodo dar yra -15% kodukas

http://www.shopjusti...#skuId/82190077

Gal kas greičiau nori kuprinukės ? Perleisčiau už $ 13 su cnt pirktą 4u.gif (19 eur)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anira12: 03 liepos 2017 - 19:21
QUOTE(anira12 @ 2017 07 03, 20:16)
Gal kas greičiau nori kuprinukės ? Perleisčiau už $ 13 su cnt pirktą  4u.gif  (19 eur)

[

Perleista kuprinė smile.gif
Atsakyti
Reg. siuntimas mano sąskaita 4u.gif Visi 5 daiktai už 110 € (t.y. nuolaida 50 €) bigsmile.gif biggrin.gif

ITALIAN FEATHERWEIGHT CASHMERE SHELL
Italian cashmere
Size: LARGE
Color: NAVY
kaina : 30 €
https://www.jcrew.co...d...e&hash=row1

ITALIAN CASHMERE BOYFRIEND CARDIGAN SWEATER
Italian cashmere in a 12-gauge knit
Size: X-LARGE
Color: HTHR MIDNIGHT
kaina : 40 €
https://www.jcrew.co...d...e&hash=row1

J.CREW The Cambridge Satchel Company® polka-dot satchel
Leather/išmatavimai 7 1/2"H x 11"W x 2"D
Color: NEON PERSIMMON IVORY
Kaina:30 €
https://www.jcrew.co...p;bmUID=krv42Kt

New Balance ( wide - platesnei pėdai,bet tikrai nėra žymiai platesni už standartinius)
34.5 dydis (viduje 22 cm)
išorė-oda
kaina-30 €
REALIOS FOTO

Puma sportiniai bateliai
37.5 dydis , viduje ~ 24.5 cm
išorė-oda
kaina-30 €
REALIOS FOTO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 03 liepos 2017 - 21:34
Merginos, kà naudojate silpniems, ypač sausiems, veliantiems plaukams???
Naudojau CHI šampūną, kaukę, purškiamą balzamą, šilko sutepiau 2 but po 355ml(atrodo, tuos didelius) pradžioje labai fainas efektas buvo wub.gif
Nuu dabar-nei iššukuot nei susišukuot unsure.gif atrodo 3 plaukai belikę, o nuo ko -nesuprantu unsure.gif

Parekomenduokit ką perkat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 03 liepos 2017 - 21:35
QUOTE(rapoja @ 2017 07 03, 22:26)
Reg. siuntimas mano sąskaita  4u.gif

Puma sportiniai bateliai
37.5 dydis , viduje ~ 24.5 cm
išorė-oda
kaina-30 €
REALIOS FOTO

As tai nesuprantu kaip siu niekas nenuperka hmm.gif ir prie kelniu, ir prie sijonu tinka, dar ir odiniai, ir kaina juokinga ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 07 03, 08:13)
Kaunas toks, ypač vasarą, apytuštis,

Na, mes matyt skirtingai Kauną matom biggrin.gif , nes kaip tik vasarą, senamiestis o ypač vakarais šurmuliuoja, kavinėse staliukai užsėsti, nors ir dieną savaitgaliais žmonių daug, ypač kai oras geras, mes neretai su dviračiais pasivažinėjam
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2017 07 03, 22:35)
Naudojau CHI šampūną, kaukę, purškiamą balzamą, šilko sutepiau 2 but po 355ml(atrodo, tuos didelius) pradžioje labai fainas efektas buvo  wub.gif
Nuu dabar-nei iššukuot nei susišukuot  unsure.gif atrodo 3 plaukai belikę, o nuo ko -nesuprantu  unsure.gif

Parekomenduokit ką perkat  4u.gif

Man si labai pasiteisino sausiems plaukams 4u.gif
https://www.amazon.c...r...&ref=plSrch
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2017 07 03, 22:35)
Naudojau CHI šampūną, kaukę, purškiamą balzamą, šilko sutepiau 2 but po 355ml(atrodo, tuos didelius) pradžioje labai fainas efektas buvo  wub.gif
Nuu dabar-nei iššukuot nei susišukuot  unsure.gif atrodo 3 plaukai belikę, o nuo ko -nesuprantu  unsure.gif

Parekomenduokit ką perkat  4u.gif

Nuo to šilko. Jis pilnas parabenų ir silikono. Iš viršaus glotnina o iš vidaus išdžiovina plauką kaip šiaudą. Nebeplaukit su jais. Nusipirkit švelnų šampūną ir drėkinančių maitinančių kaukių. Pvz iš kiehls su hialuronu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 liepos 2017 - 21:42
QUOTE(enura @ 2017 07 03, 22:37)
As tai nesuprantu kaip siu niekas nenuperka  hmm.gif ir prie kelniu, ir prie sijonu tinka, dar ir odiniai, ir kaina juokinga ...  unsure.gif

Kai pažiūri skelbimus-kiek gerų dalykų geromis kainomis ir niekam nereikia unsure.gif Visos išmandrėjusios,visos parsisiunčiam biggrin.gif
Atsakyti