Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gricė @ 2017 07 03, 13:58)
Laba diena,
kalbat apie uniforminius, patogius, lengvai skalbiamus, nebrangius švarkus mergaitėms, bet gal kur nors yra tokių švarkų ir suaugusioms moterims? Na, pavyzdžiui, eu 12 dydį nešiojančioms?

Laba,nežinau unsure.gif , o kažin žiūrint didesnius dydžius,pagal lentelę netiktų tokie hmm.gif smile.gif Šiaip landsend,jcrew kai būna geri kodai ax.gif
QUOTE(jottauute @ 2017 07 03, 14:00)
Pritariu komplimentui del nuosirdumo ! 😘

O pedkelniu nekenciau visa gyvenima nuo mazens, dabar slykstesnio rubo uz ta sintetini tysala ,nezinau ...
Zinok ,maximaliai ilgai ,kiek imanoma varau be pedkelniu prie suknyciu ,paskui issigelbejimas dzinsai ..  biggrin.gif
Taviske gal irgi I ta puse bus  biggrin.gif

Ačiū ,brangioji mirksiukas.gif wub.gif Aš visai nieko prieš,kad maniškė būtų tokia stilinga dama bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2017 07 03, 14:08)
copy paste ;))
Rapoja ,nereali , visada su komentarais ,patarimais ir naujom idejom pirkiniams ,
aciu tau labai  , aciuks.gif

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 03 liepos 2017 - 13:13
QUOTE(stuleju @ 2017 07 03, 14:07)
Rapoja, reik uzsisaugoti tavo posta ateiciai biggrin.gif 4u.gif

Kiek iki mokyklos ,nebe tiek ir daug,ar ne hmm.gif biggrin.gif ?
QUOTE(evvva @ 2017 07 03, 14:08)
copy paste ;))
Rapoja ,nereali , visada su komentarais ,patarimais ir naujom idejom pirkiniams ,
aciu tau labai  , aciuks.gif

aciuks.gif bis.gif gossip.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2017 07 03, 14:12)

smile.gif wub.gif

Šiaip tai būtų liuks,kad visos parašytų kur ką gero,patikrinto,išbandyto perka mokinukams smile.gif Apsikeisti geromis pirkinių idėjomis būtų šaunu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 03, 14:19)
Kiek iki mokyklos ,nebe tiek ir daug,ar ne hmm.gif  biggrin.gif ?

Kitais metais scare.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2017 07 03, 14:22)
Kitais metais  scare.gif

Ooo jau kitais,tai greiiiit bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū ,brangioji mirksiukas.gif wub.gif Aš visai nieko prieš,kad maniškė būtų tokia stilinga dama bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif
[/quote]

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rengiau polo į mokyklą, džinsai, džemperis, palaidinės. Bet išaugo, jau reikia nuo 164 drabužių, neturiu idėjos kuo reiks rengt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 03 liepos 2017 - 13:41
QUOTE(rapoja @ 2017 07 03, 13:55)
Carlin, bet tai kaip įdomiai ,kad visai nėra kelnių uniformos komplekte  unsure.gif hmm.gif Fainiausiai kai galima nešiot viską/bile ką pagal norą ,pomėgius ar nuotaiką  bigsmile.gif

dar atsidariau mokyklos svetainę, bet ir vyresnėms mergaitėms nėra kelnių. Sijonas ir švarkas tik unsure.gif
blogai, ypač jei mergaitės nemėgsta sijonų.

o maniškei atvirkščiai viskas - kelnių nenešioja, leginsų nekenčia, tik pėdkelnės blink.gif gerai, žiemą medvilnines storesnes nešioja, bet šiltesniu oru nešioja plonas sintetines ir su jomis turbūt miegot galėtų eiti. Arba pėdkelnės, arba plikos kojos blink.gif leginsai, treginsai, džinsai, kelnės.... nieko nenešioja.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 03, 13:09)

Rapojuk, prie savo rasinelio dar apie batelius mokyklai apsviesk , kokius bandet ,kas patiko ,kokiu kainu dairytis ir dar fiziniam sportbaciai , kokie ..kokius ziuret ax.gif

Atsakyti
Va fiziniui ir man įdomu. Tik koja pas būsimą septintoką jau 40 dydžio... Jokiais medžiaginiais neapausiu. Gal kokius lengvus NB? hmm.gif Tik kad jam ne viskas tinka, jam reikia, kad salėj neslidinėtų... Gal turite minčių?
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2017 07 03, 15:54)
Rapojuk, prie savo rasinelio dar apie batelius  mokyklai apsviesk , kokius bandet ,kas patiko ,kokiu kainu dairytis  ir dar fiziniam sportbaciai , kokie ..kokius ziuret  ax.gif

Mano pirmokė fizinyje sportavo su tokiais, mėlynais Vans'ais. Tik buvo su lipukais.
http://www.sarenza.e...707-p0000043826

Man rodos mažiukams dar tokie patogiausi. Mano ketvirtokė su panašiais sportuoja, tik jau ir su raišteliais moka užsirišti. Pernai iš viso vyriausia dukra atvežė iš Primarko gal už porą svarų, margus tokius. Patiko, sportavo laiminga, atlaikė, dar dabar lauke sudroš, kai sausa. O va paaugliams rimtesnių jau reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 03 liepos 2017 - 14:42
Kas dar norejo isigyti kuprinyciu, siuo metu 3 uz 2 kaina ir man atrodo dar yra -15% kodukas

http://www.shopjusti...#skuId/82190077
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 03 liepos 2017 - 15:12
QUOTE(Rita003 @ 2017 07 03, 16:12)
Kas dar norejo isigyti kuprinyciu, siuo metu 3 uz 2 kaina ir man atrodo dar yra -15% kodukas

http://www.shopjusti...#skuId/82190077

Atostogos smile.gif
Atsakyti