Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaitės, kur pažiūrėti COACH piniginių? Dukra užsimanė. Ir ar įmanoma pagauti juodos spalvos gera kaina?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 11:42)
Kaune uniformos pigiau? reik užvažiuot gal biggrin.gif

Ne ka pigiau, musu mokyklai pradinukam berniukam megztukas ir kaklrastis. Bet susahstomas megstukas 24 eur, mezga Šiaulių mezgykla, bet kol ji numezga gauni ji lapkricio men. Ir jis mum neislaiko iki metu galo, visi rankogaliai atyra balandzio men. Jau. Sudetis polyster su merino vilna, bet kanda bele kaip, trumpomis rankovemis vaiko negali renkt.

Siais metais nupirkau megstinis is m&s ir susagstoma is cp ir man ligiau gavos nei 24 eur. Zinoma nera bordo juosteles aplink kakla, bet nau Dzin svarbu tamsiai melynas, o amblema prisiusiu nuo nudriskusio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 07 03, 11:48)
Na prakalbus apie uniformas tai nežinau, kur čia Vilniuje nesiuva ir nematuoja hmm.gif  Pas mus mokykloje atvažiuoja, išmatuoja, siuva pagal individualius išmatavimus. Visada gegužės gale- birželio pradžioje. Dar būna tokie ale turgeliai, kur gali parduoti geros būklės išaugtą uniformą pigiau. Čia Fabuose 4u.gif

Lyg šitie atvažiuoja ir matuoja kiekvieną vaiką. Galima pas juos nuvykus užsisakyti. Anksčiau švarkas apie 50 eur kainavo, kokybiškas. Dabar jau nežinau 4u.gif
http://majoris.lt/news/
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Gal yra norinčių keistis gražiuosius Reebok'us? Turiu 8,5 dydžio, beige spalvytės, norėčiau keisti į 8,5 dydžio baltus arba svelniai ružavus ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mano pradinukė toks teplius buvo, man būtų reikėję 5 unformų per savaitę. O jei kainos tokios .. gal ir gerai , kad nėra jų.
Atsakyti
Gauta įv. miestų 509 siunta. Nemažai prekių trūksta. Turėčiau gauti ryt ar poryt. Ir labai daug nesusimokėjusių.
Susimokėjusioms ir kieno prekės visos - siuntinukai šiandien išsiųsti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia namu kvapu, siandien 20proc nuolaida ir free shipas nuo 99$. Man labai patinka sie:

My Webpage

Atsakyti
Apie uniformas prakalbot .
Pas man irgi pirmoke Vilniuje, gimnazija nukreipe i Manovita , vaziavom pas juos ,matavo dukriuka , laukiam kada pasius .
4 daliu uniforma- svarkas ,sarafanas ,megztinis , marskiniai -114 eur .
Atsakyti
Parašiau rašinėlį biggrin.gif O gal kažkam bus įdomus hihihi.gif
Aš tai džiaugiuosi kol neprivaloma vienoda uniforma.Gerai,jei ta privaloma būtų kokybiška ir tiktų,bet jei neatlaikys nei mokslo metų , o atrodys aprengus taip kaip 8togo,tai tokios nereik cool.gif Man kol kas geriausias variantas french švarkelis.Skalbiasi puikiai (+ polyesteriui biggrin.gif ).Apsiburbuliavimus aprenku rankomis ir spec šukutėmis (pirkom,žinot apie kurias aš kalbu).Pakeitimui yra turėjusi megztukus LANDSEND TOKS ir TOKS , CHILDRENSPLACE TOKS . Kelnės labiausiai patiko ir tiko GAP, nors yra turėjusi ir asda,mm ir t.t. Dabar GAP man patinka TOKIOS (beje dabar 9 dol-pigiau jau kažin ar bus,aš vienas už 15 paėmiau doh.gif , dabar tokia kaina dar paimt norėčiau rolleyes.gif ).Turėjo tokias pat arba labai panašias (turėtosios spalviškai idealiai tiko su french švarkeliu,dėl šių nežinau ,bet tikiuosi irgi tiks) hmm.gif Ai dar gymboree neblogas turėjo kelnes ir džinsiukus.Tamsiai mėlyni džinsai pasikeitimui gerai turėti (gap turėjo labai fainus,dar gymboree,childrensplace,crazy,bet jau reik ,kad būtų tamsiai mėlyni be jokių pašviesinimų , pvz TOKIE , TOKIE , TOKIE ir pan, o TOKIAS kelnes turėjo nepatiko rolleyes.gif ). Sijonas ar sarafanas jau ne taip svarbu.Turėjo iš gymboree,gap,crazy8 (fainas,tik spalviškai nelabai tiko,buvo šviesesnis,pirmoje klasėje turėjo lyg ir iš asdos-suėjo,vis tiek kažkaip kelnės einamesnės).Sarafanus nešiojo su mėlynomis timputėmis (oshkosh,gap ir kt),nes nemėgsta pėdkelnių, po fizinio reikia skubėti,nepatogu maustytis ir pan Svarbu turėti gerus,vaikui patogius švarkelį ir kelnes - visa kita mano manymu ne taip ir svarbu.Po švarkeliu nešiojo įvairiai-polo palaidines (gap,childrensplace ir kt),marškinukus,golfus,palaidines (tik mažiau prikleckintas arba visai vienspalves smile.gif
Vaikams patogios TOKIOS piniginės. Šiems metams imsiu tą su širdele wub.gif Nors senoji kaip nauja,bet reik atsinaujint smile.gif
Norėčiau išbandyti LANDSEND daugiau drabužių-švarkelį,sarafanus ir kt. Manau patiktų,būtų kokybiški.
Kuprinės potery wub.gif ir landsend (šiais metais išbandys) . Treningai pernai pas maniškę buvo oshkosh - treningas+timputės+maikutė. Naujų dar nepirkau, o reik unsure.gif Bet irgi žiūrėsiu ne rimtus,tikrus treningus (turėjo,nepasiteisino visiškai) , treningą ir sportines timputes (gal gap,oshkosh ar gymboree). Dar neturi ir sportinių batelių unsure.gif Žodžiu yra dar ko ieškot ir pirkt unsure.gif Truputį nelaiku mergaitės atostogų išėjo (o gal to laiko taip ir nebūtų pirkėjoms biggrin.gif ) ax.gif
Gerų atostogų , komanda vacation1.gif pailsėkit ,atsipūskit nuo mūsų ,bet labai lauksim sugrįžtant mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 03 liepos 2017 - 12:15
QUOTE(JustArm @ 2017 07 03, 10:56)
Gauta įv. miestų 509 siunta. Nemažai prekių trūksta. Turėčiau gauti ryt ar poryt. Ir labai daug nesusimokėjusių.
Susimokėjusioms ir kieno prekės visos - siuntinukai šiandien išsiųsti  4u.gif

O jei peremiau skaiciukus is youwhy, tai jus man parasysit laiskuti (nes buvo tartasi del atsiemimo wub.gif ), ar jai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 03, 12:43)
Parašiau rašinėlį  biggrin.gif O gal kažkam bus įdomus hihihi.gif

rapoja, ech.. kokia tu faina ir nuoširdi wub.gif wub.gif wub.gif Retai beparašau čia, bet tavo postų, beveik niekada nepraleidžiu friends.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, jei užsakyta prekė iš Watchstation 06.28 ar yra kokia nors tikimybė ją gauti iki liepos vidurio? hmm.gif
ar tik po Jūsų atsotogų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytoruka.s: 03 liepos 2017 - 12:23