Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2017 07 02, 21:59)
Man atitiko,su 37.5 turiu 7.5 - mažesnių nenorėčiau. Šiuos ,tik kt spalvos turiu.
http://www.dillards....-...0&orderBy=3

Ar patogus batukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2017 07 02, 22:16)
Ar patogus batukai?  4u.gif

Patogūs,faini drinks_cheers.gif Mano pėdos išrankios-greit nutrina,o su šiais jokių problemų nebuvo/nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 02, 22:22)
Patogūs,faini drinks_cheers.gif Mano pėdos išrankios-greit nutrina,o su šiais jokių problemų nebuvo/nėra  smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Gaila,kad nebeperka dillards-pasiimčiau dar ir baltus wub.gif ax.gif

Atsakyti
Sveiki, www.6pm.com dar paimsit? Isiunčiau užsakymą.
Atsakyti
Gerų atostogų komamdai 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(rapoja @ 2017 07 01, 23:38)
Pas mus tai galima įsigyti tokias uniformas tiek pradinukams,tiek vyresniems.Rekomenduoja,lyg ir žada ateityje padaryti privalomas vienodas,bet kol kas tik vienas kitas yra įsigiję gimnazijoje ir tai tik kažką iš komplektacijos.Girdėjau atsiliepimus,kad kokybė šiaip sau rolleyes.gif

Pas mus buvo iš Lidata uniformos (privaloma tik tamsiai mėlynas švarkelis su mokyklos emblema), tai tikrai šiaip sau kokybė, greitai susiskalbia švatkai. Dabar jau siūlo 8togo ar kaip ten jis. Bet mano pirmokėliui dar reikia priaugtu iki jų dydžių, tai teks pirkti iš kur kitur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 03 liepos 2017 - 07:49
QUOTE(juratela @ 2017 07 03, 08:26)
Pas mus buvo iš Lidata uniformos (privaloma tik tamsiai mėlynas švarkelis su mokyklos emblema), tai tikrai šiaip sau kokybė, greitai susiskalbia švatkai. Dabar jau siūlo 8togo ar kaip ten jis. Bet mano pirmokėliui dar reikia priaugtu iki jų dydžių, tai teks pirkti iš kur kitur  ax.gif

buvau as paziuret tu uniformu vakar. megztinis vaikui kanda. Kaina 29 eur blink.gif kelnes be pamusalo, turiu itarima keliai is karto issisaus. atlenkti beveik nera ka, kaina 26 eur. pirkt didesni, jis iskris is ju, nes ir taip dvigubai aplink ji sukasi, gerai kad nors yra guma, kuria galima sutraukt. o su svarku is viso beda. perkant jo ugi, rankoves iki kauliuku, sulenkus iki alkuniu, o perkant dydziu didesni, vaikas kaip kvazimodas, nes peciai kazi kur o kaina kaina svarko - 51 eur blink.gif blink.gif . katastrofa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 liepos 2017 - 07:39
QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 08:37)
buvau as paziuret tu uniformu vakar. megztinis vaikui kanda. Kaina 29 eur  blink.gif kelnes be pamusalo, turiu itarima keliai is karto issisaus. atlenkti beveik nera ka, kaina 26 eur. pirkt didesni, jis iskris is ju, nes ir taip dvigubai aplink ji sukasi, gerai kad nors yra guma, kuria galima sutraukt. o su svarku is viso beda. perkant jo ugi, rankoves iki kauliuku, sulenkus iki alkuniu, o perkant dydziu didesni, vaikas kaip kvazimodas, nes peciai kazi kur o kaina kaina svarko - 51 eur  blink.gif  blink.gif . katastrofa.

Katastrofa ir su kainom ir pačiom uniformom ir su dydžiais(mažiausias dydis 122ūgiui, o maniškis tik 116.5cm)
Reiks žiūrėti, gal pasisiūti išeis, nes maniškiui irgi kanda jei vilnonį ką bandau užvilkti, o prie polisterinių pirkimo kažkaip sudvejojau ar yra ta 30proc. nuolaida bei dėl dydžio ir neprisijungiau ax.gif
Blogiausiu atveju turim old navy tamsiai mėlyną megztinuką trikampiu kaklu(atitinka uniforminį), prisiūsiu emblemą ir užteks kol parsiųsiu švarką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 03, 07:37)
buvau as paziuret tu uniformu vakar. megztinis vaikui kanda. Kaina 29 eur  blink.gif kelnes be pamusalo, turiu itarima keliai is karto issisaus. atlenkti beveik nera ka, kaina 26 eur. pirkt didesni, jis iskris is ju, nes ir taip dvigubai aplink ji sukasi, gerai kad nors yra guma, kuria galima sutraukt. o su svarku is viso beda. perkant jo ugi, rankoves iki kauliuku, sulenkus iki alkuniu, o perkant dydziu didesni, vaikas kaip kvazimodas, nes peciai kazi kur o kaina kaina svarko - 51 eur  blink.gif  blink.gif . katastrofa.

bet tai kaip grieztai pas jus mokykloj su uniformom..mano vyresnelis tu uniforminiu kelniu net neturejo, nes baisiai jam nepatogios buvo... visus 4 metus atvaiksciojo su dzinsai t.melynais ar juodais. is uniforminiu turejo tik megztini ir kaklaraiski bei zinoma mokyklos emblema. zinau is jo klases vienas berniukas visai nieko is to uniforminio neturejo, svarbu kad tik spalvinis derinys butu panasus ir va ta emblema privaloma. ir is kitu mokyklu nesu girdejus kad taip grieztai butu su ta uniforma...
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 07 03, 09:25)
Katastrofa ir su kainom ir pačiom uniformom ir su dydžiais(mažiausias dydis 122ūgiui, o maniškis tik 116.5cm)

maniškė jaučiu siekia 122, bet kas iš to biggrin.gif su uniforminiu mažiausio dydžio švarku atrodo kaip su mano biggrin.gif pečiai per platūs, rankovės per ilgos.
Polo marškinukai mažiausio dydžio irgi man pagal dydį tinkami biggrin.gif
gerai, kad bent serafanas geras, nes mūsų mokyklos modelis dėkingas ir ilgis labai liuks, nereiks trumpinti, o va kito modelio serafanai to paties dydžio jau smarkiai per platūs ir ilgis kelius dengiantis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2017 07 03, 09:33)
bet tai kaip grieztai pas jus mokykloj su uniformom..mano vyresnelis tu uniforminiu kelniu net neturejo, nes baisiai jam nepatogios buvo... visus 4 metus atvaiksciojo su dzinsai t.melynais ar juodais. is uniforminiu turejo tik megztini  ir kaklaraiski bei zinoma mokyklos emblema. zinau is jo klases vienas berniukas visai nieko is to uniforminio neturejo, svarbu kad tik spalvinis derinys butu panasus ir va ta emblema privaloma. ir is kitu mokyklu nesu girdejus kad taip grieztai butu su ta uniforma...

na tokia tvarka ir tiek. dziaugiames kad apskritai mokykla gavom. nes Vilniuje jei pamenu gerai yra 400 vaiku, kurie iki siol nera gave jokios mokyklos. nes nebeliko jiems vietu.
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2017 07 03, 09:37)
maniškė jaučiu siekia 122, bet kas iš to biggrin.gif su uniforminiu mažiausio dydžio švarku atrodo kaip su mano biggrin.gif pečiai per platūs, rankovės per ilgos.
Polo marškinukai mažiausio dydžio irgi man pagal dydį tinkami biggrin.gif
gerai, kad bent serafanas geras, nes mūsų mokyklos modelis dėkingas ir ilgis labai liuks, nereiks trumpinti, o va kito modelio serafanai to paties dydžio jau smarkiai per platūs ir ilgis kelius dengiantis  blink.gif

as kaip filologė negaliu nutylėt biggrin.gif sarafanas lietuviškai - berankovė suknelė biggrin.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 07 03, 07:25)
Reiks žiūrėti, gal pasisiūti išeis, nes maniškiui irgi kanda jei vilnonį ką bandau užvilkti, o prie polisterinių  pirkimo kažkaip sudvejojau ar yra ta 30proc. nuolaida bei dėl dydžio ir neprisijungiau  ax.gif
Blogiausiu atveju turim old navy tamsiai mėlyną megztinuką trikampiu kaklu(atitinka uniforminį), prisiūsiu emblemą ir užteks kol parsiųsiu švarką  biggrin.gif

o tai Vilniuje nėra firmos, kuri siūtų uniformas pagal užsakymą? Pas mus mokslo metų pabaigoje net į mokyklą atvažiuoja, apmatuoja vaikus ir pasiuva uniformą pagal vaiką. Žinoma, yra jau ir pasiūtų, jei vaikas standartinis ir tinka.
Atsakyti