Is JCREW nebepirksite? 1 tippi noreciau...

QUOTE(rapoja @ 2017 07 02, 16:51)

Childresplace (nuolaida yra?),GAP (negalioja,neturite?-Extra 10% Off Your Purchase With Gap Card) dar gal bus perkama

childrenspace turim uolaida $10 nuo $40,GAP tik 40%,bet uniformom netaiko
QUOTE(ledevil @ 2017 07 02, 17:24)
Ir Guess factory gal dar parinktumete?

QUOTE(Maja Di @ 2017 07 02, 13:56)
O kaip jūs jį vartojat, tiesiog patepat nakčiai ar dar kojines užsimaunat? Turiu nusipirkus iš iherbo, bet ir stovi nenaudojamas. Gal nesuprantu kokį gėrį sandėliuoju
, patepiau kelis kartus kulnus, nelabai efektą pajutau
.

As nakciai patepu kulnus. Nededu kojiniu. Tada po keliu dienu kulnus nusveiciu.
Man labai patinka kremukas. Mano kulnai labai skilineja buna iki zaizdeliu. O su situ kremuku Super. Ir efektas sakyciau kad greit pasimate po kokiu 3 ar 4 kartu
QUOTE(Zivukas.d @ 2017 07 02, 18:30)
As nakciai patepu kulnus. Nededu kojiniu. Tada po keliu dienu kulnus nusveiciu.
Man labai patinka kremukas. Mano kulnai labai skilineja buna iki zaizdeliu. O su situ kremuku Super. Ir efektas sakyciau kad greit pasimate po kokiu 3 ar 4 kartu
Mano mažai suskilinėję, reiks ant vyro pabandyti. Nuo to kremuko oda sukietėjimai suminkštėja? Tepat nestoru sluoksniu, lyg kremą?
QUOTE(Maja Di @ 2017 07 02, 17:34)
Mano mažai suskilinėję, reiks ant vyro pabandyti. Nuo to kremuko oda sukietėjimai suminkštėja? Tepat nestoru sluoksniu, lyg kremą?
Man kulnai suminksteja
O tepu normaliai. Negailiu. Bet jis greitai susigeria. Ant etiketes irgi raso kad geriausia tepti krema nakciai
Mamai irgi labai patiko. Pas ja ta pati problema su kulnais tai labai patenkinta
QUOTE(Zivukas.d @ 2017 07 02, 18:46)
Man kulnai suminksteja
O tepu normaliai. Negailiu. Bet jis greitai susigeria. Ant etiketes irgi raso kad geriausia tepti krema nakciai
Mamai irgi labai patiko. Pas ja ta pati problema su kulnais tai labai patenkinta
Ačiū
QUOTE(ledevil @ 2017 07 02, 17:24)
na atsiuskit,renkasi,gal pavyks dar viena surinkti
QUOTE(ledevil @ 2017 07 02, 17:27)
is cia jau neberenkame
QUOTE(Evameda1 @ 2017 07 02, 17:30)
Aciu