Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Is JCREW nebepirksite? 1 tippi noreciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 02, 16:51)
huh.gif  biggrin.gif tai reik dar mokyklines kelnes siųsti,o tai paskui iki rugsėjo gali nespėti ateiti  unsure.gif
Childresplace (nuolaida yra?),GAP (negalioja,neturite?-Extra 10% Off Your Purchase With Gap Card) dar gal bus perkama  ax.gif

childrenspace turim uolaida $10 nuo $40,GAP tik 40%,bet uniformom netaiko
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2017 07 02, 17:24)
Is JCREW nebepirksite?  1 tippi noreciau... ax.gif

Ir Guess factory gal dar parinktumete? ax.gif
Atsakyti
Ateinu ir as padekoti komandai uz visas prekytes, bei palinketi graziu atostogu! vacation1.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 07 02, 13:56)
O kaip jūs jį vartojat, tiesiog patepat nakčiai ar dar kojines užsimaunat? Turiu nusipirkus iš iherbo, bet ir stovi nenaudojamas. Gal nesuprantu kokį gėrį sandėliuoju biggrin.gif , patepiau kelis kartus kulnus, nelabai efektą pajutau ax.gif .

As nakciai patepu kulnus. Nededu kojiniu. Tada po keliu dienu kulnus nusveiciu.
Man labai patinka kremukas. Mano kulnai labai skilineja buna iki zaizdeliu. O su situ kremuku Super. Ir efektas sakyciau kad greit pasimate po kokiu 3 ar 4 kartu
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2017 07 02, 18:30)
As nakciai patepu kulnus. Nededu kojiniu. Tada po keliu dienu kulnus nusveiciu.
Man labai patinka kremukas. Mano kulnai labai skilineja buna iki zaizdeliu. O su situ kremuku Super. Ir efektas sakyciau kad greit pasimate po kokiu 3 ar 4 kartu

Mano mažai suskilinėję, reiks ant vyro pabandyti. Nuo to kremuko oda sukietėjimai suminkštėja? Tepat nestoru sluoksniu, lyg kremą?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 07 02, 17:34)
Mano mažai suskilinėję, reiks ant vyro pabandyti. Nuo to kremuko oda sukietėjimai suminkštėja? Tepat nestoru sluoksniu, lyg kremą?

Man kulnai suminksteja
O tepu normaliai. Negailiu. Bet jis greitai susigeria. Ant etiketes irgi raso kad geriausia tepti krema nakciai
Mamai irgi labai patiko. Pas ja ta pati problema su kulnais tai labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2017 07 02, 18:46)
Man kulnai suminksteja
O tepu normaliai. Negailiu. Bet jis greitai susigeria. Ant etiketes irgi raso kad geriausia tepti krema nakciai
Mamai irgi labai patiko. Pas ja ta pati  problema su kulnais tai labai patenkinta

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2017 07 02, 17:24)
Is JCREW nebepirksite?  1 tippi noreciau... ax.gif

na atsiuskit,renkasi,gal pavyks dar viena surinkti

QUOTE(ledevil @ 2017 07 02, 17:27)
Ir Guess factory gal dar parinktumete? ax.gif

is cia jau neberenkame

QUOTE(Evameda1 @ 2017 07 02, 17:30)
Ateinu ir as padekoti komandai uz visas prekytes, bei palinketi graziu atostogu! vacation1.gif  bye1.gif

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Ar Realtechniques uzsakymu turite? Ar dar verta siusti nedideli uzsakyma?
Atsakyti
Iš coachoutlet renkasi? nupirksite?
Atsakyti
O šį savaigalį siuntinuko Klaipėdoje nebuvo?
Atsakyti