Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2017 05 24, 11:19)
sunku pirma karta, o paskui ipranti, man lengva pataikyti, jau zinau visose parduouves vaikam kokius dydzius imti smile.gif

Beje aciu uz siunta, o jau Toms batuku lengvumas ir grazumas, nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Koja tikrai nesus, kai cia kazkas gazdino. Ir net nepasakytum, kad ten ne oda, nu ziauriai patenkinta ir jie negremezdiski visai, kaip foto galejo pasirodyti ir tikrai drasiai tike berniukui tiek bergaitei tinkami i mokykla ypac  wub.gif  wub.gif

Ir dekoju uz visas kitas gerybes NB tympas, loft, ir kasmyra uz centus kai sako  4u.gif  wub.gif  wub.gif

Mergaites kur Toms perkate?
Papildyta:
QUOTE(perliuke86 @ 2017 05 24, 12:37)

Sakykite ar potogus vaikuciui 2.6men,gal gali kas patarti su dydziu
Koki dydi rinktis su 15cm pedute
Atsakyti
Xsaulute ir Alexia ačiū už patarimus na rizikuosiu 12 dydi nugi 15 dol kelnes, tikiuosi tiks, nes loft esu turejus tik curvy ir julie stilius tai man idealiai, o va marisa baisiai neramu
Papildyta:
QUOTE(perliuke86 @ 2017 05 24, 13:40)
Papildyta:

as pirkau Nordstromrack isparduotuveje su alukiuku jie as vyresniam pirkau i mokykla rudeni bus treciokas, tik neberanda ju, o foto negaliu ikelt, gal rapoja gales, nes ir ji pirko 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2017 05 24, 12:40)
Papildyta:

Sakykite ar potogus vaikuciui 2.6men,gal gali kas patarti su dydziu
Koki dydi rinktis su 15cm pedute

as nei Toms nei NB nei kokiu RL ar conversu tikrai nerekomenduociau maziems vaikams. Tik kaip batus pakeitimui ir retam nesiojimui. Tokiem maziam koja auga formuojasi taigi pagrinda imciau Ecco ir pan smile.gif
Atsakyti
[quote=spygliz,2017 05 24, 12:54]
as nei Toms nei NB nei kokiu RL ar conversu tikrai nerekomenduociau maziems vaikams. Tik kaip batus pakeitimui ir retam nesiojimui. Tokiem maziam koja auga formuojasi taigi pagrinda imciau Ecco ir pan smile.gif
ecco pas mus pagrindiniai ir yra 😉Tie Toms tokie lengvuciai atrodo
Atsakyti
Baltinukai iš išparduotuvės ilgom rankovėm ar tokiom kaip nuotraukoje (atrodo lyg užraitotos, bet gal jos tokios ir bus trumpos) hmm.gif
http://www.gymboree....shirt-140143574
Gal kas turite, kažin atitinka jų lentelėje nurodytam ūgiui?
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 05 24, 14:10)
Baltinukai iš išparduotuvės ilgom rankovėm ar tokiom kaip nuotraukoje (atrodo lyg užraitotos, bet gal jos tokios ir bus trumpos)  hmm.gif
http://www.gymboree....shirt-140143574
Gal kas turite, kažin atitinka jų lentelėje nurodytam ūgiui?

Mano sunus 140 cm ugio (8 m.) gymboree ilgom rankovem M dydis jam su rezervu dar. Kiek esu pirkusi tai virsutine dalis sios firmos yra didinta gerokai, bent mums 4u.gif Ga;l kiek padejau
Atsakyti
Dedu VS, dar galima jungtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 gegužės 2017 - 12:41
QUOTE(kriisti @ 2017 05 24, 12:53)
Xsaulute ir Alexia ačiū už patarimus na rizikuosiu 12 dydi nugi 15 dol kelnes, tikiuosi tiks, nes loft esu turejus tik curvy ir julie stilius tai man idealiai, o va marisa baisiai neramu

Galima nuoroda ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2017 05 24, 14:19)
Galima nuoroda  ax.gif  4u.gif

https://www.loft.com...p;prodId=427251 prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 05 24, 12:54)
as nei Toms nei NB nei kokiu RL  ar conversu tikrai nerekomenduociau maziems vaikams. Tik kaip batus pakeitimui ir retam nesiojimui.  Tokiem maziam  koja auga formuojasi taigi pagrinda imciau Ecco ir pan smile.gif

mano sunus uzaugo be ecco ir panasiai. ir peda teisinga viskas puikiai.
Atsakyti
JCREW papildyta, laukiu uzsakymu
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 05 24, 13:12)
Mano sunus 140 cm ugio (8 m.) gymboree ilgom rankovem M dydis jam su rezervu dar. Kiek esu pirkusi tai virsutine dalis sios firmos yra didinta gerokai, bent mums 4u.gif  Ga;l kiek padejau

4u.gif Vadinasi tiks, nes kelnes treningines turi 5dydžio, tai kaip tik. Tai baltinukai bus su atsarga turbūt, kad tik neperaugtų per vasarą biggrin.gif
Atsakyti