Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytos uogos

QUOTE(Paladė @ 2013 06 25, 10:37)
Braškių desertas su karčiuoju šokoladu

1 kg braškių
0,3 - 0,5 kg cukraus
100 gr. kartaus juodo šokolado

Braškes nuplaunam, nuimam kotelius, apdžiovinam. Pusę braškių sutrinam su cukrum ir į tą tyrę sudedam likusias sveikas braškes. Vis pamaišom, kol galutinai ištirps cukrus. Išpilstom į nedidelius šaldymo indelius (~200 gr). Karšto vandens vonelėj ištirpinam šokoladą (puode su kaitinamu vandeniu pastatom mažą puoduką su šokolado gabalėliais). Ištirpusį šokoladą supilam ant braškių, atvėsusius uždengiam dangteliais ir į šaldiklį.
Nuostabus šviežias ir vasara kvepiantis desertas, kai už lango ruduo ar žiema. smile.gif

[attachmentid=229038]

[attachmentid=229040]



nus super smile.gif tik reikia jau naujo 2 metru saldiklio tokioms gerybems
Atsakyti
Kazin kaip geriau bruknes saldyt, trintas ar ne? Ir ar su cukrum ar be? g.gif
Gal kuri esat saldzius ir zinot, kokios skaniau paskui ziema g.gif
Atsakyti