QUOTE(Paladė @ 2013 06 25, 10:37)
Braškių desertas su karčiuoju šokoladu
1 kg braškių
0,3 - 0,5 kg cukraus
100 gr. kartaus juodo šokolado
Braškes nuplaunam, nuimam kotelius, apdžiovinam. Pusę braškių sutrinam su cukrum ir į tą tyrę sudedam likusias sveikas braškes. Vis pamaišom, kol galutinai ištirps cukrus. Išpilstom į nedidelius šaldymo indelius (~200 gr). Karšto vandens vonelėj ištirpinam šokoladą (puode su kaitinamu vandeniu pastatom mažą puoduką su šokolado gabalėliais). Ištirpusį šokoladą supilam ant braškių, atvėsusius uždengiam dangteliais ir į šaldiklį.
Nuostabus šviežias ir vasara kvepiantis desertas, kai už lango ruduo ar žiema.
[attachmentid=229038]
[attachmentid=229040]
1 kg braškių
0,3 - 0,5 kg cukraus
100 gr. kartaus juodo šokolado
Braškes nuplaunam, nuimam kotelius, apdžiovinam. Pusę braškių sutrinam su cukrum ir į tą tyrę sudedam likusias sveikas braškes. Vis pamaišom, kol galutinai ištirps cukrus. Išpilstom į nedidelius šaldymo indelius (~200 gr). Karšto vandens vonelėj ištirpinam šokoladą (puode su kaitinamu vandeniu pastatom mažą puoduką su šokolado gabalėliais). Ištirpusį šokoladą supilam ant braškių, atvėsusius uždengiam dangteliais ir į šaldiklį.
Nuostabus šviežias ir vasara kvepiantis desertas, kai už lango ruduo ar žiema.
[attachmentid=229038]
[attachmentid=229040]
nus super tik reikia jau naujo 2 metru saldiklio tokioms gerybems