Neseniai susaldziau gervuogiu su cukrum. Galvoju atsildysiu paragausiu. Siaubas koks skonis Teks jauciu mesti lauk kelis uzsaldytus maiselius Paciai nesinori valgyti, o tai ka sneketi apie vaika, spjaus lauk.
Musu seimyna valgo tik trintas braskes su cukrum saldytas, o vysnias, juoduosius serbentus netrintus naudojam sldziai sriubai arba tortams pagardinti
Mano vaikai tai šaldytas uogas, braškes, vyšnias, žemuoges deda į arbatą niekada neleidžiu valgyti šaltų, o taip labai gerai, ir arbata skani
mes irgi saldom tik su cukrum
o valgom vienas, arba dedam kai darom zele, be to skanu valgyti (tarkim braskes) uzsipilant pienu
ziema tokie skanumynai taip primena vasara
o valgom vienas, arba dedam kai darom zele, be to skanu valgyti (tarkim braskes) uzsipilant pienu
ziema tokie skanumynai taip primena vasara
O as dar ledu vaikams padarau. Dedu i blenderi (vokiskai Stabmixer, nezinau ar taip lietuviskai ) saldytu uogu, truputi cukraus, grietineles, pieno ir sumixuoju. Gaunasi ledai. Geriau negu pirkti, nes be jokiu priedu(nesveiku)
Siemet prisisaldziau it trintu braskiu su cukrum ir cielu i maiseli. Uzpernai tai buvau prisivarius vysniu naturaliu kaip skanu i torta
na mes tai saldom vysnias, apibarstytas cukrumi, melynes irgi su cukrumi, braskes irgi su cukrumi, bet butinai trintas.. ai kaip skanu buna ziema, prisimint vasara
sveikutes,
gal kas rase, bet labai tingiu skaityti, nes pagrinde sedziu kitam skyriuje, tad atsiprasau, jei pasikartosiu su savo klausimu
paprastai uzsaldziau braskes pabandymui ir atsisildziau po dvieju dienu ir jos kazkokios yra visai blogos isvaizdos, t.y. neprekines isvaizdos: kose, pliurza, pilna vandens...nu zodziu paragauti net nekyla noras...jums tas pats gaunasi?
negi negalima ju normaliai uzsisaldyti, kad galima butu uzdeti graziai ant pyrago? gal kazkaip jus kitaip jas atsildote?
gal kas rase, bet labai tingiu skaityti, nes pagrinde sedziu kitam skyriuje, tad atsiprasau, jei pasikartosiu su savo klausimu
paprastai uzsaldziau braskes pabandymui ir atsisildziau po dvieju dienu ir jos kazkokios yra visai blogos isvaizdos, t.y. neprekines isvaizdos: kose, pliurza, pilna vandens...nu zodziu paragauti net nekyla noras...jums tas pats gaunasi?
negi negalima ju normaliai uzsisaldyti, kad galima butu uzdeti graziai ant pyrago? gal kazkaip jus kitaip jas atsildote?
QUOTE(Daugelaite @ 2009 06 21, 20:03)
sveikutes,
gal kas rase, bet labai tingiu skaityti, nes pagrinde sedziu kitam skyriuje, tad atsiprasau, jei pasikartosiu su savo klausimu
paprastai uzsaldziau braskes pabandymui ir atsisildziau po dvieju dienu ir jos kazkokios yra visai blogos isvaizdos, t.y. neprekines isvaizdos: kose, pliurza, pilna vandens...nu zodziu paragauti net nekyla noras...jums tas pats gaunasi?
negi negalima ju normaliai uzsisaldyti, kad galima butu uzdeti graziai ant pyrago? gal kazkaip jus kitaip jas atsildote?
gal kas rase, bet labai tingiu skaityti, nes pagrinde sedziu kitam skyriuje, tad atsiprasau, jei pasikartosiu su savo klausimu
paprastai uzsaldziau braskes pabandymui ir atsisildziau po dvieju dienu ir jos kazkokios yra visai blogos isvaizdos, t.y. neprekines isvaizdos: kose, pliurza, pilna vandens...nu zodziu paragauti net nekyla noras...jums tas pats gaunasi?
negi negalima ju normaliai uzsisaldyti, kad galima butu uzdeti graziai ant pyrago? gal kazkaip jus kitaip jas atsildote?
Na as kai saldau tai sudedu ant lentutes kad jos nesiliestu viena su kita, kai kazkiek susala, kad nesideformuotu, tada sudedu i maiselius
Atšilusios braškės visada daugiau ar mažiau, bet nebūna prekinės išvaizdos.
Stengiuosi visada užsišaldyti braškių (be jokio cukraus, netrintų), nes tada jų panaudojimo variacijos didžiausios - galiu dėti į arbatą, galiu sutrintas valgyti su kokiais blynais ar koše, galiu dėti į pyragus, želė ir t.t.
Įdomu, ar jų sezonas jau į pabaigą? Ar dar laukti kainų nukritimo ar jau braškių sezonas eina į pabaigą?
Stengiuosi visada užsišaldyti braškių (be jokio cukraus, netrintų), nes tada jų panaudojimo variacijos didžiausios - galiu dėti į arbatą, galiu sutrintas valgyti su kokiais blynais ar koše, galiu dėti į pyragus, želė ir t.t.
Įdomu, ar jų sezonas jau į pabaigą? Ar dar laukti kainų nukritimo ar jau braškių sezonas eina į pabaigą?