Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(daivushkina @ 2007 11 15, 09:22)
Gal zinote ka reiskia mirksinti lempute, kuri yra antra is desines  ax.gif  Nu tokia staciakampio formos, o viduj kryngelis  blush2.gif

hgal ten signalizacija, pas mane irgi mirksi kartais tokia apvali raudona kai gaunasi koks sudrekimas nors signalizacija nepajungta bet sumirksi.
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2007 11 19, 22:09)
hgal ten signalizacija, pas mane irgi mirksi kartais tokia apvali raudona kai gaunasi koks sudrekimas nors signalizacija nepajungta bet sumirksi.

Kiek sugebejau issiaiskinti, tai ji reiskia elektros gedima kazkoki.. uzsirasiau i serviza, ziuresim ka pasakys.. g.gif
Atsakyti
Na išvaizda tai man jos labai patinka, bet kokybė tai kiek žinau ten nelabai nelabai viskas...visureigis ir tai maloniau važiuoja... girdėjau automobilių turguj sakant "pežo i reno eto francuzkoje gavno"...sory jei ką, nieko nenorėjau įžeisti, be to ir Pežo man patinka, pvz 307 visai norėčiau... ax.gif
Atsakyti
Įsigyjau savaitgalį ir aš šį prancūzą su dujine įranga. Gal bus ekonomiška.
Atsakyti
SVEIKINAME ISIGIJUS .
o keik kainavo ir kokiu metu? tai gerai kad su dujomis o kur jos statytos?
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2007 12 05, 09:30)
gerai kad su dujomis o kur jos statytos?

O yra skirtumas kur jos statytos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vora @ 2007 12 03, 11:25)
Įsigyjau savaitgalį ir aš šį prancūzą su dujine įranga. Gal bus ekonomiška.

tai kad ir taip tas Scenicas ekonomiskas, kam jam dujine iranga??? g.gif
pati 2 metus atvazinejau su Scenicu - 7-8 litrus ima....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almante: 07 gruodžio 2007 - 15:32
Snenica turim ir mano seima ir mano mama - super thumbup.gif
Atsakyti
na mano tai nelabai ekonomiska, ar tai normalu jeigu su 2 l. varikliu man mieste ima 11 litru 100 km.?
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2007 12 11, 13:36)
na mano tai nelabai ekonomiska, ar tai normalu jeigu su 2 l. varikliu man mieste ima 11 litru 100 km.?

jeigu automatas, tai normalu
Atsakyti
Labukas, aš irgi važinėju 2000 m. Scenic'u, ir kol kas džiaugiuosi. Pirkome birželio pradžioj, dyzeliuką, tai sakau, palauksim pirmųjų šalčių, o paskui įvertinsim - ir ką gi - reikėjo keisti akumuliatorių lotuliukas.gif
O šiaip tai vasarą "suvartodavo" vidutiniškai 6 l/100 km, dabar šiek tiek daugiau - 6,5-7 l.
Man ši mašinytė labai moteriška, ir mano vyras sako - niekaip prie jos nepriprasčiau. O aš tai labai džiaugiuosi - mano ūgis nedidelis, o mašinytėj sėdėdama viską matau - ir vaikai, užpakaly sėdėdami viską mato, nes galinės sėdynės pakeltos, kažkas sakė "sėdi kaip ant taburetės" ir atsidžiaugt negali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 12 11, 14:45)
jeigu automatas, tai normalu

Pas mane automatas 2.0l.. tikrai nelaikau savo masiniuko ekonomisku.. Bet graziu tai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti