Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

O PATS , grifai, neturi kokio servyzelio ar bent garazo, kur galetum ir mums pagelbeti reikalui esant.?
Atsakyti
Man tai nepatiko, važiuoji kaip su vežimu, kadangi kietoka. Jeigu nebūtų geresnių varinatų, gal būtų ir pusė bėdos. g.gif
Atsakyti

Del detalių - taip jos nepigios. Tačiau aš galiu privardint krūva mašinų markių kur jos gerokai brangesnės. O dominantis mašina galima stipriai sutaupyti, nes dažnai servisai labai jau užkelia kainas ir remontuoja ne tą ką reikia. Tam labai padeda įvairųs forumai.
[/quote]
pavardinkit, labai įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Apie Renault Megane Scenic tik geriausi atsiliepimai thumbup.gif Ir tik del to, kad ji ne visureigis (na ir jau truputi pasenusi išvaizda) su ja bevažinesiu 2 men. smile.gif ..tol kol atvažiuos mano naujutelaitė dažais kvepeni Honda CRV smile.gif

TAi va jei ka domintu tai po 2 menesių parduodu smile.gif už kokius 8000 Lt.
Atsakyti
o kelintu metu ir kiek vazinejai?
Atsakyti
aciu dievui, kad yra tokia temele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2007 09 26, 17:44)
aciu dievui, kad yra tokia temele thumbup.gif

o kuria prasme?
Atsakyti
nusipirkau scenica 98m gamybos,dabar galvoju ar neprasisoviau... is pirmo zvilgsnio pasirode "truputuka" dauztas,ir is antro taip pat smile.gif ,bet kai meistras "uzmete aki".. pasirode,kad jau kelinta karta dauztas,reikia tampyti priekine pakaba.. atsiveziau rimta "tampytoja"(plugo),pasiskunde nugaros skausmais ir nesprende kad sis tampymas kainuos 2500lt,tai as ji nemokamai pristaciau ten pat is kur ir paemiau.
Radau kita meistra uz 500lt (meistras,nes uz 500lt biggrin.gif ),+dazytojas 1000lt,+nezinau kiek kainuos dazai.
Sis masiniukas man kainuos apie 8500lt.po remonto galesiu pasakyti parduodu ar pasilieku.

ieskau scenic kebulo detaliu.
Atsakyti
bet tai baisu
Atsakyti
baisu? juk ne miaška ... biggrin.gif ieskau melyno scenic daliu .
Atsakyti
Gal zinote ka reiskia mirksinti lempute, kuri yra antra is desines ax.gif Nu tokia staciakampio formos, o viduj kryngelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 11 15, 08:22)
Gal zinote ka reiskia mirksinti lempute, kuri yra antra is desines  ax.gif  Nu tokia staciakampio formos, o viduj kryngelis  blush2.gif

Ar tik ne pavarų dežę? rolleyes.gif
Atsakyti