O PATS , grifai, neturi kokio servyzelio ar bent garazo, kur galetum ir mums pagelbeti reikalui esant.?
Man tai nepatiko, važiuoji kaip su vežimu, kadangi kietoka. Jeigu nebūtų geresnių varinatų, gal būtų ir pusė bėdos.
Del detalių - taip jos nepigios. Tačiau aš galiu privardint krūva mašinų markių kur jos gerokai brangesnės. O dominantis mašina galima stipriai sutaupyti, nes dažnai servisai labai jau užkelia kainas ir remontuoja ne tą ką reikia. Tam labai padeda įvairųs forumai.
[/quote]
pavardinkit, labai įdomu
o kelintu metu ir kiek vazinejai?
aciu dievui, kad yra tokia temele
QUOTE(ritukas1 @ 2007 09 26, 17:44)
aciu dievui, kad yra tokia temele
o kuria prasme?
nusipirkau scenica 98m gamybos,dabar galvoju ar neprasisoviau... is pirmo zvilgsnio pasirode "truputuka" dauztas,ir is antro taip pat ,bet kai meistras "uzmete aki".. pasirode,kad jau kelinta karta dauztas,reikia tampyti priekine pakaba.. atsiveziau rimta "tampytoja"(plugo),pasiskunde nugaros skausmais ir nesprende kad sis tampymas kainuos 2500lt,tai as ji nemokamai pristaciau ten pat is kur ir paemiau.
Radau kita meistra uz 500lt (meistras,nes uz 500lt ),+dazytojas 1000lt,+nezinau kiek kainuos dazai.
Sis masiniukas man kainuos apie 8500lt.po remonto galesiu pasakyti parduodu ar pasilieku.
ieskau scenic kebulo detaliu.
Radau kita meistra uz 500lt (meistras,nes uz 500lt ),+dazytojas 1000lt,+nezinau kiek kainuos dazai.
Sis masiniukas man kainuos apie 8500lt.po remonto galesiu pasakyti parduodu ar pasilieku.
ieskau scenic kebulo detaliu.
bet tai baisu
Gal zinote ka reiskia mirksinti lempute, kuri yra antra is desines Nu tokia staciakampio formos, o viduj kryngelis
QUOTE(daivushkina @ 2007 11 15, 08:22)
Gal zinote ka reiskia mirksinti lempute, kuri yra antra is desines Nu tokia staciakampio formos, o viduj kryngelis
Ar tik ne pavarų dežę?