Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(rasa-rasa @ 2007 08 02, 17:38)
Atkodavimas-30 Lt Sostenoje, turėjau ir šią problema su Scenicu.

aciuks.gif

Planuojame keisti masina, tai atkodavima padarysim pries parduodant mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau beveik susigundžiau Renault Scenic 1997m. Gal kas kokių atsiliepimų? Labai lauksiu, nes neturiu su kuo pasitarti pirkdama mašiną. Ačiū.
Atsakyti
turejom reanult scenic 3 metus,veliau pasibaigus garantijai,atidavem ja,primokejom,gavom nauja jau patobulinta,jau pasibaigia garantinis,imsim rugseji vel nauja tik su automatu,o ne viename scenice nebuvo grotuvo su kasetem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 08 21, 15:40)
Jau beveik susigundžiau Renault Scenic 1997m. Gal kas kokių atsiliepimų? Labai lauksiu, nes neturiu su kuo pasitarti pirkdama mašiną. Ačiū.

As turejau butent 97 metu.Masina kaip masina.Tik kura rijo, nes variklis 2.0 ir dar automatas. Man ji patogi, per metus nesugedo.Tik i ja man ivaziavo.Tai sutvarkiau ir pardaviau.Dabar irgi vazineju su tokia pacia tik 2000

QUOTE(eglincia @ 2007 08 21, 15:49)

,o ne viename scenice nebuvo grotuvo su kasetem  biggrin.gif

Pas mane kasetinis 2000 Scenike.Tik po sedyne yra idetas disku keitiklis.Groja ir diskais.
Atsakyti
sveikos, prisijungiu prie jusu nes ka tik nusipirkau renault scenic 2008 labai daug navarotu, labai patogi labiausiai patiko aukstai sedeti BET SUSIDURIAU IS KART SU PROBLEMA - PADEKITE KUR RASTI ELEKTRONIKOS MESTRA? kazkas uzsiblokavo su pulteliu negaliu ijungti centrinio ir taip uzsiblokuoja variklis.
Atsakyti
4u.gif turejau 1998m. scienika. benzinas ir dar su automatine pavaru deze. buvo praminus apie 117000 ir jau pirkom su pavaru dezes defektu. investavom i remonta apie 1200 litu ir pati 3 metus pravazinejau ir jokiu problemu. genda jose kiti dalykai. vaziuokle ne musu keliams ypac jei su masina daug vazineji, tai vis kas nors byra. pasovios elektros problemos. bet masina labai patogi, labai gailejau parduoti, bet visi jos gedimai mane pribaige. renuskiu dyzeliniai varikliai yra geri, jei pirkt tai tik dyzeli. jau is patirties zinau. del detaliu kainu tai sutinku jos nepigios, bet guoli keiciau tai tiksliai nepasakysiu bet 400 litu ribos neperzengiau.
Atsakyti
As turiu scenica 1997m. Labai patenkinta, grazus smagus automobiliukas.. Pasiskaitinejus, isgasdino remontu kainos.. pas mane automatas.. Atsirado tokia beda, kartais masina pradeda trukciot, kai vaziuoji ant duju.. tikiuosi, kad beda dujose.. pakeitem laidus, kur ant zvakiu maunasi, bet vistiek tas pats.. uz laidus mokejom 115lt.. Gal kaune zinot parduotuviu, kur prejkiauja renault dalimis? mes tik viena radom..
Atsakyti
4u.gif tiksliai adresu nepasakysiu, bet yra savanoriuose uz zerucio link centro bendrabutyje isikurus parduotuve, kuri prekiauja prancuziskom detalem. siaip meharis populiarus prancuzisku automobiliu remontu. dar lygtai prie akluju sankrizos buvo parduotuve kuri vien tik prancuziskom prekiauja.
Atsakyti
dekui uz pasisakymus, nuvareme i viena elektronikos centra ten pasake kad gali viska visa sistema nelegaliai nulauzti ir po to nebus centrinio o tik naujai statyti signalizacija, uzsiprase 700lt. na tada nepabugome ir nuvazivome i renault centra, ten atrado gedima paciuose raktu pulteliuose ir sumokejau uz pataisyma 60lt
Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2007 08 27, 15:46)
4u.gif tiksliai adresu nepasakysiu, bet yra savanoriuose uz zerucio link centro bendrabutyje isikurus parduotuve, kuri prekiauja prancuziskom detalem. siaip meharis populiarus prancuzisku automobiliu remontu. dar lygtai prie akluju sankrizos buvo parduotuve kuri vien tik prancuziskom prekiauja.

Dekui.. reiks apsilankyti.. 4u.gif
Atsakyti
Kur dinge scenic myletojos? g.gif
Atsakyti
Turėjau Sceniką 98 mechanine. Tai superine mašinytė. Teko atiduoti žmonai, nes jai labai patiko ją vairuot, ir kaip ji išsireiškė, su ją patogiau vaikus vežiot. O Del remonto, dar nesusidūriau su problema kurios pats nesugebėčiau suremontuot.
Problema tik ta kad pas mane 1,6 variklis. Tai po užmiestį važinėti tikra kančia, o meste - malonumas. Mašina talpi, aukšta, klusni, manevringa. Valgo apie 7 litrus benzo (tiek mieste tiek užmiestį).

Del detalių - taip jos nepigios. Tačiau aš galiu privardint krūva mašinų markių kur jos gerokai brangesnės. O dominantis mašina galima stipriai sutaupyti, nes dažnai servisai labai jau užkelia kainas ir remontuoja ne tą ką reikia. Tam labai padeda įvairųs forumai.
Atsakyti