Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(Klauda @ 2007 07 09, 17:15)
Imobilaizerio visai kita funkcija  rolleyes.gif
Tarkim sustoju, varikli isjungiu, masinos nerakinu kuri laika, isijungia po kiek laiko (po 5min) imobilaizeris suveikia.....tuomet rakta nukrepi i ta lempute, paspaudi is naujo ...uzdarai, poto paspaudi vel.... atidarai, ir tik poto uzsivesti gali, kitaip nea  schmoll.gif Bent jau pas mane tokia sistema  mirksiukas.gif
O kaip as keikiausi kai tik nusipirkom masina, turguje kai pirkom niekas nepaaiskino imobilaizerio principa  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Kai tekdavo uzrakint masina, tai prie masinos praleisdavau apie kokiu 10min kiekviena karta  doh.gif  Poto issiaiskinau tos lemputes nper viduri privaluma  lotuliukas.gif  Kad tik i ja nukreiptas raktas uzrakina masina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kitas atvejis......su tevais vaziavome i sodyba, uzvaziavau sesers pasiimt, ir palikau juos masinoje, besiklausancius muzikos, uztrukau vos 10min.....norejau uzsivest, ir nieko nepesiau.....dar tada nezinojau kad suveikia imobilaizeris  bigsmile.gif kai uzpuoliau vyra telefonu  lotuliukas.gif kaip gerai kai pas vyrus veikia saltas protas  thumbup.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Šitaip kelis kartus kankinausi mašinoje niekaip negalėdama užvesti, nesugalvojau, kad būtent į lemputę reikia nukreipti raktą lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2007 07 31, 14:38)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Šitaip kelis kartus kankinausi mašinoje niekaip negalėdama užvesti, nesugalvojau, kad būtent į lemputę reikia nukreipti raktą  lotuliukas.gif .

Gyveni zmogus ir mokausi biggrin.gif
Atsakyti
gatvese tiek daug vazineja sceniku, o cia pasisakymu nedaug.. Noretusi daugiau apie juos visko suzinot.. As pati vazineju su sceniku.. Man patinka, tik tikejausi, kad bus minkstesnis...
Atsakyti
As ir vazineju Scenicu 2000 metu, visai patinka, tik guolius teko du kartus per 1 metus keisti. o siaip labai smagus masiniukas thumbup.gif
Atsakyti
Kam reikia talpesnes mašinos už tikrai neblogą kainą scenic pats geriausias pasirinkimas. Kiek zinau siuo metu jos labai populiarios ir gana sunku rasti ypač su dyzeliniu varikliu, ir dyzeliniai varikliai verti dėmesio nuo 98m. smile.gif
Atsakyti
Prieš mėnesį įsigijau šią mašiną. Tai apskritai pirmoji mano mašina. Esu labai patenkina, mašinos salonas erdvus, o gabaritai palyginti nedideli. Gedimų dar jokių nebuvo, taigi liux mašina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 02 rugpjūčio 2007 - 13:07
QUOTE(fleita @ 2007 08 02, 15:06)
Prieš mėnesį įsigijau šią mašiną. Tai apskritai pirmoji mano mašina. Esu labai patenkina, mašinos salonas erdvus, o gabaritai palyginti nedideli. Gedimų dar jokių nebuvo, taigi liux mašina  thumbup.gif

Man tai pirma diena neatrode, kad gabaritai nedideli.. Dabar jau pripratau.. bet kai is golfo i ja isedau, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 08 02, 14:38)
Man tai pirma diena neatrode, kad gabaritai nedideli.. Dabar jau pripratau.. bet kai is golfo i ja isedau, tai  doh.gif

Aš irgi iš golfo į Sceniką įsėdau.Pasijaučiau kaip vairuodama troleibusą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 08 02, 16:37)
Aš irgi iš golfo į Sceniką įsėdau.Pasijaučiau kaip vairuodama troleibusą lotuliukas.gif

Gerai palyginai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2007 07 30, 22:18)
O tai suveda koda, ar kokius laidelius nukerpa, ta prasme apsaugos laidelius?  lotuliukas.gif  Kiek mokejai  bigsmile.gif

Atkodavimas-30 Lt Sostenoje, turėjau ir šią problema su Scenicu.
Atsakyti
Mes irgi turim Renault Scenic. Tik pas mus 1997 m., bet masiniukas thumbup.gif . As tik pradedanti vairuotoja, bet man taip lengva su ja vairuoti. Ji tokia manevringa. Del gedimu tai kolkas nieko negaliu pasakyti, bet mano nuomonė tokia, kad masinos isigijimas - loterija. Visos masinos genda ir visu masinu detales ir remontas nepigus.
Atsakyti
QUOTE(rozalinda @ 2007 08 03, 13:39)
Mes irgi turim Renault Scenic. Tik pas mus 1997 m., bet masiniukas  thumbup.gif . As tik pradedanti vairuotoja, bet man taip lengva su ja vairuoti. Ji tokia manevringa. Del gedimu tai kolkas nieko negaliu pasakyti, bet mano nuomonė tokia, kad masinos isigijimas - loterija. Visos masinos genda ir visu masinu detales ir remontas nepigus.

Butent.. As irgi visada sakau, kad pirkti masina yra loterija.. Pvz as pardaviau masiniuka, su kuriuo viskas buvo gerai man vazinejant, o kai pardavem, kita diena sugedo jis..
Atsakyti