Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(Evutia @ 2007 07 09, 11:53)
4u.gif gal koks imobilaizeris blokuoja, pas scienikus buna idėti, per vidutį lemputė dega raudona ir kai užgesta tada užsiveda. nežinau ar pas visus pas maniški tai buvo g.gif

Yra ir pas mane... bet nemanauj, kad cia jis taip daro.. lempute jau uzgesus buna, o vis dar nesikuria.. Bet cia taip tik kartais buna..
Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2007 07 09, 10:53)
4u.gif gal koks imobilaizeris blokuoja, pas scienikus buna idėti, per vidutį lemputė dega raudona ir kai užgesta tada užsiveda. nežinau ar pas visus pas maniški tai buvo g.gif

Imobilaizerio visai kita funkcija rolleyes.gif
Tarkim sustoju, varikli isjungiu, masinos nerakinu kuri laika, isijungia po kiek laiko (po 5min) imobilaizeris suveikia.....tuomet rakta nukrepi i ta lempute, paspaudi is naujo ...uzdarai, poto paspaudi vel.... atidarai, ir tik poto uzsivesti gali, kitaip nea schmoll.gif Bent jau pas mane tokia sistema mirksiukas.gif
O kaip as keikiausi kai tik nusipirkom masina, turguje kai pirkom niekas nepaaiskino imobilaizerio principa doh.gif doh.gif doh.gif Kai tekdavo uzrakint masina, tai prie masinos praleisdavau apie kokiu 10min kiekviena karta doh.gif Poto issiaiskinau tos lemputes nper viduri privaluma lotuliukas.gif Kad tik i ja nukreiptas raktas uzrakina masina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kitas atvejis......su tevais vaziavome i sodyba, uzvaziavau sesers pasiimt, ir palikau juos masinoje, besiklausancius muzikos, uztrukau vos 10min.....norejau uzsivest, ir nieko nepesiau.....dar tada nezinojau kad suveikia imobilaizeris bigsmile.gif kai uzpuoliau vyra telefonu lotuliukas.gif kaip gerai kai pas vyrus veikia saltas protas thumbup.gif
Atsakyti
mes siuo metu apziurinejam Renault Scenic 2003m 09men., 1.9l, dyzelis. Gal kas gali pasakyt savo nuomone apie masiniuka 4u.gif
Masiniukas graziai atrodo, bet is grozio koses nevirsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2007 07 27, 09:58)
mes siuo metu apziurinejam Renault  Scenic 2003m 09men., 1.9l, dyzelis. Gal kas gali pasakyt savo nuomone apie masiniuka 4u.gif

Nuomonių yra įvairių, o apsispręsti vis tiek teks jums.Aš pati jau antrą Scenicą nusipirkau.Turėjau senesnio modelio, dabar jau naujesnį. Tik pas mane benzinas ir automatas.Aš patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2007 07 27, 09:58)
mes siuo metu apziurinejam Renault  Scenic 2003m 09men., 1.9l, dyzelis. Gal kas gali pasakyt savo nuomone apie masiniuka 4u.gif

Pas mane 2000 m. toks, tai negaliu atsidžiaugt, labai mažai kuro ryja, kol kas niekas nesugedo, vienu žodžiu aš labai patenkinta, pažiūrėsim kaip kalbėsiu po metų biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz nuomone, jei nusioirksim tai parasysiu kaip sekasi su vazinetis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2007 07 28, 18:25)
aciu uz nuomone, jei nusioirksim tai parasysiu kaip sekasi su vazinetis 4u.gif

Butinai lauksim atsiliepimu, nes mes su vyru irgi planuojame man pirkti Scenica panasiu metu.........bet noriu sia renault suvazineti biggrin.gif bet kaip galas nepareina taip nepareina...........patvarios bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
apziurejome masinyte, galva apsisuko. dar apsisprendimu kelyje g.gif g.gif g.gif
Sakykit, o joms elektronika nepareina, kai uz lango -30 laipsniu. Nes jau elektronikos tai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ziemojusi renault scenic'u yra? kaip jiems ziema sekasi?
Na ir dar idomumas uzvedimas kortele? jauciu kad be jos ne is vietos. Kai pirkote kiek korteliu buvo prie masinos? nes mums sako viena ir tipo nieko nezino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2007 07 30, 17:24)
apziurejome masinyte, galva apsisuko. dar apsisprendimu kelyje g.gif  g.gif  g.gif
Sakykit, o joms elektronika nepareina, kai uz lango -30 laipsniu. Nes jau elektronikos tai  bigsmile.gif ziemojusi renault scenic'u yra? kaip jiems ziema sekasi?
Na ir dar idomumas uzvedimas kortele? jauciu kad be jos ne is vietos. Kai pirkote kiek korteliu buvo prie masinos? nes mums sako viena ir tipo nieko nezino blush2.gif

Sveikute 4u.gif

Del elektronikos pasakyti nieko blogo negaliu, tik vienas niuansas, atsitikes neperseniausiai, masinyte turiu nuo sios ziemos, magnetofonas masinoje gamyklinis, veike viskas tvarkingai, tik kuria diena ijungus, radijos monitoriuje, pamaciau, kad praso ivesti koda doh.gif lotuliukas.gif Galvoju, kas cia per naujiena ??? biggrin.gif matyt kazkas gal uztrumpino, esme ta, kad dirbtu, reikia suvesti koda, perkant masina turi buti knygele, kurios mums niekas nedave, o joje parasytas tas kodas......tai dabar kaip miske, bet ir tai nera blogai drinks_cheers.gif

Del uzvedimo kortele pirma karta girdziu, pas mane tai raktu, standartiskai biggrin.gif
O ta kortele per kur reikia "braukti" ??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal ne per ten braukei???????? g.gif biggrin.gif Juokauju zinoma mirksiukas.gif

Ziemojau as tvarkingai, jokiu pokstu nekrete schmoll.gif Atsiputus laukiu kitos ziemos cool.gif tik akuma pasikeisiu, kad kai bus -30, kad uzsivestu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovalu @ 2007 07 30, 17:24)
apziurejome masinyte, galva apsisuko. dar apsisprendimu kelyje g.gif  g.gif  g.gif
Sakykit, o joms elektronika nepareina, kai uz lango -30 laipsniu. Nes jau elektronikos tai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ziemojusi renault scenic'u yra? kaip jiems ziema sekasi?

Pas mane 2000, tai irgi dar su raktu.Ziema nebuvo jokiu problemu.Tik kai buvo patys didziausi salciai, tai ko tai uzsidegdavo air bag lempa.Bet tik per salcius.

QUOTE(Klauda @ 2007 07 30, 20:16)
Sveikute  4u.gif

Del elektronikos pasakyti nieko blogo negaliu, tik vienas niuansas, atsitikes neperseniausiai, masinyte turiu nuo sios ziemos, magnetofonas masinoje gamyklinis, veike viskas tvarkingai, tik kuria diena ijungus, radijos monitoriuje, pamaciau, kad praso ivesti koda  doh.gif  lotuliukas.gif Galvoju, kas cia per naujiena ???  biggrin.gif matyt kazkas gal uztrumpino, esme ta, kad dirbtu, reikia suvesti koda, perkant masina turi buti knygele, kurios mums niekas nedave, o joje parasytas tas kodas......tai dabar kaip miske, bet ir tai nera blogai  drinks_cheers.gif

Atsikoduok magnetofona.Man irgi taip buvo.Nuveziau ir atkodavo.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 07 30, 20:51)
Atsikoduok magnetofona.Man irgi taip buvo.Nuveziau ir atkodavo.

O tai suveda koda, ar kokius laidelius nukerpa, ta prasme apsaugos laidelius? lotuliukas.gif Kiek mokejai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2007 07 30, 21:18)
O tai suveda koda, ar kokius laidelius nukerpa, ta prasme apsaugos laidelius?  lotuliukas.gif  Kiek mokejai  bigsmile.gif

Nežinau kaip atkoduoja, bet duos 4 skaičių kodą.Pati ir susivesi.Vežė vyras, tai nežinau kiek kainuoja.
Atsakyti