Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(fenddi @ 2007 05 10, 12:17)
O koks variklis? Nes mano 2,0 litro, tai ima apie 12 litru mieste. Irgi automatas.
Kažkaip nesitiki, kad automatas gali imti tik 6-7 litrus biggrin.gif

mano 1,6 l. Žinok tikrai skaičiavau ir tiek gavosi 6-7 l.Nes aš ir taip mėgėja pilti pilną baką ir žiūrėti kiek pravažiuoju .Žiemą su pašiltinimais visais pagal nuvažiuotus km. išeidavo 9 l. , o tabar tai tikrai tiek.
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 10, 18:10)
mano 1,6 l. Žinok tikrai skaičiavau ir tiek gavosi 6-7 l.Nes aš ir taip mėgėja pilti pilną baką ir žiūrėti kiek pravažiuoju .Žiemą su pašiltinimais visais pagal nuvažiuotus km. išeidavo 9 l. , o tabar tai tikrai tiek.

Mano tevo masina 1.6, bet ziema ima apie 10 l/100 km.Pati pora menesiu su ja vazinejau.Vasara apie 8 mieste.Bet as ziuriu ka rodo borto kompiuteris.Matyt juo pasitiketi nelabai galima.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 05 10, 11:17)
O koks variklis? Nes mano 2,0 litro, tai ima apie 12 litru mieste. Irgi automatas.
Kažkaip nesitiki, kad automatas gali imti tik 6-7 litrus biggrin.gif

Labutis, as irgi vairuoju Scenica 2,0l benzinini, bet ne automata, tai man mieste iseina 8,6 litro. As manau kad automatui galima koki litra primest mirksiukas.gif Bet 12... daugoka g.gif

Atsakyti
doh.gif nieko gero apie tuos renukus negirdėjau, draugė turi, tai iš taisyklos retai išvaziuoja, nieko gero, nors pati norėjau, bet vyras irgi masinom prekiauja, tai jokiu būdu neleido schmoll.gif , su tom prancuziskom tai elektros gedimai amzini, nepatvarios verysad.gif
Atsakyti
Gal kas nors ką nors gali pasakyt apie Renault Scenic 2000 m. 1,9 l. dyzeliuką su automatine pavarų dėže? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 19 gegužės 2007 - 12:44
4u.gif ir visgi yra ir geru scienikiukų, bet aš savaji pardaviau ir gyliai širdyje gaila to žmogaus kuris ją įsigyjo. Prastesnės mašinos nesu turėjus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2007 07 01, 21:30)
4u.gif ir visgi yra ir geru scienikiukų, bet aš savaji pardaviau  ir gyliai širdyje gaila to žmogaus kuris ją įsigyjo. Prastesnės mašinos nesu turėjus. doh.gif

Manau, kad viska pastebejes tas zmogus kam nors kitam parduos tongue.gif o siaip tai kas gali buti, kad kartais reikia ilgiau palaikyti rakta , kad uzsikurtu masina? itariu, kokioj spynelej bedos,ane? gal kas su tuo susiduret?
Atsakyti
4u.gif su spynele tai problemų neturėjau, birėjo važiuoklė, perrinktas variklis, automatinė pavarų dėžė, pusę mašinos elektros pertvarkyta, duslintuvas taisytas ir tt...., o keik dar liko doh.gif doh.gif doh.gif . bet žmogeliukas labai norėjo, pasiremntuos ir važiuos. tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2007 07 06, 21:13)
4u.gif su spynele tai problemų neturėjau, birėjo važiuoklė, perrinktas variklis, automatinė pavarų dėžė, pusę mašinos elektros pertvarkyta, duslintuvas taisytas ir tt...., o keik dar liko doh.gif  doh.gif  doh.gif . bet žmogeliukas labai norėjo, pasiremntuos ir važiuos. tongue.gif  lotuliukas.gif

Gal jam tokios bukles ir reikejo g.gif Priesingu atveju, reikia buti totaliam blondinui pirkti tokiam stovyje masina blink.gif Kiekvienam savas kryzius gyvenime cool.gif

......beje pati vairuoju renault, iki siol skustis negaliu, po pirkimo keistas tik amortizatorius, vazineju puse metu, kol kas 3x tfu thumbup.gif ....dairausi i scenic cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 07 06, 19:40)
o siaip tai kas gali buti, kad kartais reikia ilgiau palaikyti rakta , kad uzsikurtu masina? itariu, kokioj spynelej bedos,ane? gal kas su tuo susiduret?

Esu susidurusi ir as su tuo, kad pasukus rakta, kazkaip ilgai vedasi, bet taip buna laabai retai, ir tokiu budu uzsivedusi, ji keistai dirba g.gif isjungiu, palaukiu siek tiek, poto uzsiveda kaip turi buti is vieno rakto pasukimo ir greitai bigsmile.gif
del priezasties dar nesigilinau, lyg viskas ir gerai, gal akumuliatorius kiek silpnokas, gal tai itakoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klauda: 08 liepos 2007 - 17:55
QUOTE(Klauda @ 2007 07 08, 19:54)
Esu susidurusi ir as su tuo, kad pasukus rakta, kazkaip ilgai vedasi, bet taip buna laabai retai, ir tokiu budu uzsivedusi, ji keistai dirba g.gif  isjungiu, palaukiu siek tiek, poto uzsiveda kaip turi buti is vieno rakto pasukimo ir greitai  bigsmile.gif
del priezasties dar nesigilinau, lyg viskas ir gerai, gal akumuliatorius kiek silpnokas, gal tai itakoja  g.gif

Pas mane niekas nereaguoja, net ir starterio nesuka.. Palaikai ilgiau rakta pasukus, tada uzsikuria.. Lyg kokio kontakto nebutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 07 09, 08:58)
Pas mane niekas nereaguoja, net ir starterio nesuka.. Palaikai ilgiau rakta pasukus, tada  uzsikuria.. Lyg kokio kontakto nebutu  g.gif

4u.gif gal koks imobilaizeris blokuoja, pas scienikus buna idėti, per vidutį lemputė dega raudona ir kai užgesta tada užsiveda. nežinau ar pas visus pas maniški tai buvo g.gif
Atsakyti