Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(liucinka @ 2007 03 12, 18:51)
Ruošiamės pirkti Renault Scenic, kodėl? nežinau, tiesiog vyrui patiko. Gal yra vairuojančių šią mašiną? Labai laukiu atsiliepimų apie ją, nes tikrai niekada neturėjome su jomis nieko bendra.

Į kuriuos metus dairotės?
Atsakyti
Mano vyras vazineja 2005 Sceniku, tai nesiskundzia biggrin.gif Siaip bent jau man tai super masina, salonas erdvus patogus, na net nezinau ka parasyt doh.gif Jei kas domina klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 12, 23:03-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 12, 23:03)
Į kuriuos metus dairotės?

į 1998-1999
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2007 03 13, 16:42)
į 1998-1999

Remontas brangus, tačiau genda ne itin dažnai. Labai rudyja duslintuvai. Jei dairysitės į benziną, rinkitės 12, o ne 16 vožtuvų varikliuką. 16V -- pasiutusiai daug ryja, o ir varikliai nepatvarūs.
Atsakyti
smile.gif+2007 03 13, 21:02-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 13, 21:02)
Remontas brangus, tačiau genda ne itin dažnai. Labai rudyja duslintuvai. Jei dairysitės į benziną, rinkitės 12, o ne 16 vožtuvų varikliuką. 16V -- pasiutusiai daug ryja, o ir varikliai nepatvarūs.

Aciu, pirksime dyzelinį, tikiuosi tikrai neges dažnai.
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2007 03 14, 11:52)
Aciu, pirksime dyzelinį, tikiuosi tikrai neges dažnai.

Galite būti rami, Renault dyzelinukai tokių metų tikrai visai neblogi.
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2007 03 13, 13:42)
į 1998-1999

mes nesenai pardavem butent siu metu dyzeline, turejom 3 metus, MB labai patiko, beveik niekada netaisem, del kuro - labai ekonomiska, MB ir dabar pamates gatveje Sceniką vis pasako, kad labai gera masina thumbup.gif tik mums pasidare per maza g.gif tongue.gif

smile.gif+2007 03 14, 14:01-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 14, 14:01)
Galite būti rami, Renault dyzelinukai tokių metų tikrai visai neblogi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš kaip tik su tokia važinėju thumbup.gif .Gera,smagi mašina.Vyras prekiauja mašinom,tai žino,jei šį modelį nusivarys į turgų,tai prie vartų jį parduos mirksiukas.gif .Ir šiandien tokią pardavė thumbup.gif
Atsakyti
Ir as vazineju su 1998 m dyzeliuku. Man patinka, kad ji aukstesne- uzmiestyje ypac pasijaucia, nes ne taip akina, kai auksciau sedi. Be to ir mieste is per kitas masinytes toliau matai kas kur vyksta. Gana manevringa masinyte.
Minusai- kad lauke vejas, tikrai pajauti smile.gif
Atsakyti
Mes irgi su vyru apie scenika galvojam..! Bet pirksim tikriausiai automata, kadangi ta masina labiau butu man, nes jis jau turi smile.gif todel ir noriu automato.. idomu, kaip jie su automatinem pavaru dezem.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 05 09, 11:44)
Mes irgi su vyru apie scenika galvojam..! Bet pirksim tikriausiai automata, kadangi ta masina labiau butu man, nes jis jau turi smile.gif todel ir noriu automato.. idomu, kaip jie su automatinem pavaru dezem..  g.gif

Jau metai laiko . kaip važinėju sceniku su automatine pav. dėže.Pirkom dėl dvigubo šeimos pagausėjimo .Esu labai patenkinta ir jos važiavimu , ir tehniniu stoviu .Pilu benzina , bet suvaldo kokius 6-7 l. 100km.Na , kadangi turiu tris vaikus , tai visi jie puikiai telpa gale.Ir šiaip man patinka aukšta , kompaktiška mašinytė thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 09, 19:41)
Jau metai laiko . kaip važinėju sceniku su automatine pav. dėže.Pirkom dėl dvigubo šeimos pagausėjimo .Esu labai patenkinta ir jos važiavimu , ir tehniniu stoviu .Pilu benzina , bet suvaldo kokius 6-7 l. 100km.Na , kadangi turiu tris vaikus , tai visi jie puikiai telpa gale.Ir šiaip man patinka aukšta , kompaktiška mašinytė  thumbup.gif .

O koks variklis? Nes mano 2,0 litro, tai ima apie 12 litru mieste. Irgi automatas.
Kažkaip nesitiki, kad automatas gali imti tik 6-7 litrus biggrin.gif
Atsakyti