Na aš važinėju ne su Scenic'u, o su Laguna automatine 1996-ų metų. Ka galiu pasakyt, renuškių tikrai silpnoka vieta pakaba (ypač priekinė), kiek beužsuku į servisą vis randa ką ten pakeist reikia (ir čia ne chaltųra, pati bildesiukus girdžiu važiuodama). Automatas atlaiko maždaug 100000 - 120000 km, po to reikia arba keist visą dėžę arba ją iš naujų detalių surinkt (čia visi automatai, ne tik renuškiniai). Remontai renuškių tikrai brangūs, ypač jei paeina automatinė dėžė, kartais net renuškių servise sako, kad ieškotum naudotos detalės, nes nauja kainuoja brangiau nei visa mašina (kartą eksperimento dėlei paskambinau į renuškių servisą pasidomėt). Va ir dabar pas mane yra paėjęs vienas iš keturių vožtuvų reguliuojančių tepalo slėgį pavarų dėžėj, o keist reikia visus, nes jie yra bloke (statant naują atsieis 2500 Lt) ir taip kur nepasisuksi, visa mašina blokais, visos detalės brangios
Kas idomiausia, kad metu ne senu, ir kaina ne didele, bet kad va kur suo pakastas. Visas masinytes gydymas kainuoja siaip atrodo tai liuks masinyte.
Nu kad automato nepirkciau tai atsakau, prie visko galima priprasti, bet prie automato ... kazkokx nesusipratimas, o jei jau pareina, tai oiii kiek bedu...
geriausia- sedi ir vairuoji, jungi pirma, antra ir t.t. viska galima ismokti ir prie visko priprasti
Nu kad automato nepirkciau tai atsakau, prie visko galima priprasti, bet prie automato ... kazkokx nesusipratimas, o jei jau pareina, tai oiii kiek bedu...
geriausia- sedi ir vairuoji, jungi pirma, antra ir t.t. viska galima ismokti ir prie visko priprasti
Draugai turi....Taigi, galiu pasakyt, kad mašina kaip ir visos Renault Dažnai remontuoja, dažnau genda ir tt...Na bet o ko norėt iš Renault???
QUOTE(JaHarta @ 2006 09 20, 09:22)
Draugai turi....Taigi, galiu pasakyt, kad mašina kaip ir visos Renault Dažnai remontuoja, dažnau genda ir tt...Na bet o ko norėt iš Renault???
O va aš nesutikčiau, kad Renault'ai blogos mašinos. Važinėju 4 metus (viso mašinai jau 10), per visa ta laika rimtai sugedus buvo tik 2 kartus (neskaitant sudaužymo, bet šito juk nenumatysi iš anksto), o smulkių remontų visoms mašinoms reikia.
Šiaip iš savo ir draugų patirties galiu pasakyt, kad net ir paties modelio mašinos gali būt labai skirtingos. Turiu du draugus kurie turi beveik vienodas mašinas, tų pačių metų gamybos, praktiškai tokios pačios komlektacijos ir ką, vienas keikiasi iš serviso neišlįsdamas, kitas važinėja ir atsidžiaugt negali Taip kad mašinos pirkimas čia loterija, vieniems sekasi kitiems ne. gali nusipirkt kokią renuškę ir džiaugtis (ką aš ir darau), o gali nusipirkt kokią super-duper ir sėdėt servise su ja metų metais
QUOTE(Ingeb @ 2006 09 21, 00:48)
O va aš nesutikčiau, kad Renault'ai blogos mašinos. Važinėju 4 metus (viso mašinai jau 10), per visa ta laika rimtai sugedus buvo tik 2 kartus (neskaitant sudaužymo, bet šito juk nenumatysi iš anksto), o smulkių remontų visoms mašinoms reikia.
Šiaip iš savo ir draugų patirties galiu pasakyt, kad net ir paties modelio mašinos gali būt labai skirtingos. Turiu du draugus kurie turi beveik vienodas mašinas, tų pačių metų gamybos, praktiškai tokios pačios komlektacijos ir ką, vienas keikiasi iš serviso neišlįsdamas, kitas važinėja ir atsidžiaugt negali Taip kad mašinos pirkimas čia loterija, vieniems sekasi kitiems ne. gali nusipirkt kokią renuškę ir džiaugtis (ką aš ir darau), o gali nusipirkt kokią super-duper ir sėdėt servise su ja metų metais
tu iš vienos pusės teisi, bet jaučiu niekada nepirksiu Renault, nes praktiškai visi pažįsami su jomis vargsta ir šiaip daug kas apie jas blogos nuomonės, kam tampyti likimą už ūsų? na nebent tiesiai iš salonų, geriausių metų, tai kodėl ne?
Na mes turim renault scenic ir džiaugiamės neatsidžiaugiam, nes tikrai gera ir patogi mašinytė, ir nebuvo jokių rimtų gedimų (tfu tfu tfu)
O kad renukai prastos mašinos tikrai nesutinku, čia matyt kažkas, kam nenusisekė su renuku ir skleidžia tokią propagandą. Nes kiekvienam vis kita mašina yra bloga: vieni varo ant opelių, kiti ant fordukų, mazdų ir etc... Tai gi niekuo, išskyrus save patį, negali pasitikėt
O kad renukai prastos mašinos tikrai nesutinku, čia matyt kažkas, kam nenusisekė su renuku ir skleidžia tokią propagandą. Nes kiekvienam vis kita mašina yra bloga: vieni varo ant opelių, kiti ant fordukų, mazdų ir etc... Tai gi niekuo, išskyrus save patį, negali pasitikėt
Mašinytė gaži,bet iš patirties žinau
QUOTE(Izabu @ 2006 09 21, 14:29)
Na mes turim renault scenic ir džiaugiamės neatsidžiaugiam, nes tikrai gera ir patogi mašinytė, ir nebuvo jokių rimtų gedimų (tfu tfu tfu)
aš tai niekada tikrai neturėjau Renault, tik giminės ar pažįstami ir visiems nesisekdavo, po to kažkaip atsitiktinai radom Renault forumą kažkokį ir ten visi žmonės prasikeikę ant tų Renault
bent jau mano nuomonė tai objektyvi
Man ta masinyte grazi, bet va brolis nesenai pardave irgi vargo tai tas sugenda tai anas, dar automatas, detaliu lauzynuose ner, servisai nenori remontuot, sugedo pavaros tai net i kauna tempe taisyt. Benzo 13l eme. Na nesakau kad bloga bet jiem nesekes su tais remontais
Mes nusipirkom Renault Scenic Alizee 2000m, nzn bet masina kaip masina, ir pagal tai kiek anglijoje ju vazineja labai populiari ir tikrai seimynine.
Daug dezuciu, daug visokiu landu pasidejimui, vnzo, kelioniu masina. Tiesa musu automatas, nors kazkur skaitem kad genda tos pavaros ale ale, rizikavom
Vienas minusas kad daugumoje imontuotos kasetines magnetolos.
Kol kas vaziuojam
Daug dezuciu, daug visokiu landu pasidejimui, vnzo, kelioniu masina. Tiesa musu automatas, nors kazkur skaitem kad genda tos pavaros ale ale, rizikavom
Vienas minusas kad daugumoje imontuotos kasetines magnetolos.
Kol kas vaziuojam
kas nori pirkti scenica tegu maziau kreipia demesi i blogas kalbas, ypatingai apie brangu remonta, jeigu nusiperki su gera pavaru deze, tai kiti smulkesni remontai nera tokie jau labai brangesni uz kitu masinu, nu as nekalbu apie opelius.pati norejau pirkti scenika, kas liecia technine puse viskas mane tenkino, nu ne mane o vyra, nes as su technika nelebai subendrauju, skaiciavom kad islaikyti ja nebutu brangu, beje taremes su zmonem turinciais sita masinyte arba jas remontuojanciais. nepirkom, tik todel kad man nepatiko ja vairuoti, kazkaip jauciuos kaip autobusa vairiuociau, tas priekis toks trumpas ir taip aukstai sedi, nu man nepatiko tik tai.
Ruošiamės pirkti Renault Scenic, kodėl? nežinau, tiesiog vyrui patiko. Gal yra vairuojančių šią mašiną? Labai laukiu atsiliepimų apie ją, nes tikrai niekada neturėjome su jomis nieko bendra.