Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(rutulyte @ 2011 06 04, 22:59)
bet sako su tom nuo 2000 m. daugiau problemų  g.gif
Šiaip mašina kaip loterija, mes su saviške tai vargstam juodai, sudegė kompas, tuo pačiu susvilo kažkokie laidai, ko rezultatas už remontą sumokėjom tiek kiek pati mašina tėra verta  doh.gif  verysad.gif

kodel daug uz remontą teko moketi? juk dabar labai daug daliu pigiai pardavineja, nes is UK priveza ir ardo tas, kur vairas desinej, ir kompu pigiu yra.
as pirkau 1999-10men gamybos, zibintai jau eina dideli ir grazus smile.gif
bet niekaip negaliu priprasti prie mechanines, jauciuosi per maza sitai masinai, o visada galvojau, kad ji moteriska, aukstai sedint kelio daugiau matysiu. parduoti butu gaila, nes nerandu grazesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brella @ 2011 01 22, 22:10)
Skiriasi jie pagrinde tik isvaizda.Nieko esminio.Ir as patarsiu nepirkt Scenic su automatine pavaru deze  schmoll.gif .Ju ir pardavime mazai del to,kad net is Vakaru neperka ir neveza,nes paskui parduot buna sudetinga.

5 metus važinėju irnesakyk.gif , super automatas cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2011 06 04, 23:48)
aukstai sedint kelio daugiau matysiu. parduoti butu gaila, nes nerandu grazesnes smile.gif

Man patinka, kad ji aukštesnė, nes nemėgstu ant dugno sėdėt. Aš kai aukšta tai smagiau kai nereikia daug lenktis. Man ji tokia ir vyrui, ir moteriai tinkanti, gražių apvalokų formų, nei didelė, nei maža. Aš irgi gražesnių nerandu, bent jau už tokią kainą. Jau įsivaizduoju kai su ja visur važiuoju. biggrin.gif Turiu siūlymą pirkti 2.0 benziną, bet galvoju geriau turbūt būtų 1.6. g.gif

Kiek jūsų mašiniukai benzino valgo? Ir kokie varikliai?
Atsakyti
taip kiek benzinuko suvallgo ir man idomu 4u.gif
ruosiuosi pirkti auto,iki 15tukst.ltkol kas stoju ties sceniku kokiu 2003metu...gal kas vazineja su tokiu?kur tas naujas prietaisu skydelis,elektronis...man jis taip keistai atrodo g.gif pirksiu tik benza,mechanine...

masciau ir apie pasat ir dar kelias auto,bet traukia si...del savo komforto uz tokia kaina ax.gif ...tikuosi bedu daug nebus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 05 birželio 2011 - 19:40
http://auto.plius.lt...?mano_skelbimas

parduodam savo automobili...deja bet jis mums per mazas sad.gif
Atsakyti
Klaipėdoje ir aplink parduodame Renault Scenik 1,9 TDI, 1998 m. technikinė iki 2012 m. Kurosąnaudos tikrai mažos, reikia nebent kosmetinio remonto, bet nebūtina,lieti ratnlankiai, tamsiai mėlynos spalvos.
Parduodame, nes norime keisti automobolį 4u.gif
Atsakyti
PARDUODAM Renault Grand Scenic (KLP)-http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/renault-grand_scenic/id-1713169?mano_skelbimas

Jeigu domina i AZ
Atsakyti
QUOTE(Malaja357 @ 2011 07 06, 20:22)
PARDUODAM Renault Grand Scenic (KLP)-http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/renault-grand_scenic/id-1713169?mano_skelbimas

Jeigu domina i AZ

Sveiki,
Ir kodel parduodate juk automobilis neblogu metu....

Kaip tik norejau pasiteirauti apie siuos automonbilius.Turguje nusiziurejau.Kai vyras paprase pazistamo atvaryti Reno, sako " tu ka durnas"? Tai sakau tas zinovas, tegu lpasako koki automobili pasiulytu, taip atsakymo ir negavo. Visi manau turi trukumu ir privalumu, negeendanciu manau automobiliu- nera.Na , o sis modeliukas, tai tikrai pakankamaia geri metai ir nera brangus, idomu kame suo pakastas?????? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 07 07, 12:35)
Sveiki,
Ir kodel parduodate juk automobilis neblogu metu....

Kaip tik norejau pasiteirauti apie siuos automonbilius.Turguje nusiziurejau.Kai vyras paprase pazistamo atvaryti Reno, sako " tu ka durnas"? Tai sakau tas zinovas, tegu lpasako koki automobili pasiulytu, taip atsakymo ir negavo. Visi manau turi trukumu ir privalumu, negeendanciu manau automobiliu- nera.Na , o sis modeliukas, tai tikrai pakankamaia geri metai ir nera brangus, idomu kame suo pakastas?????? smile.gif

Tiesiog supratom,kad vis del to musu sirdis priklauso VW markes atstovams,todel nusipirkome pasivaziniejome,bet neitiko,tai masina jau parduota thumbup.gif o mes sau ieskomes VW,o kas liecia trukumu,tai aisku kieviena masina turi savo trukumu ir privalumu,tiesiog kiekvienas pasirenka palei save smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Malaja357 @ 2011 07 06, 19:22)

Jeigu domina i AZ

Masina PARDUOTA thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš reniuku važinėju. Tikrai negalvojau kad renault turėsiu, bet taip išėjo kad yra palankiausias man priimtiniausias variantas. Kol kas džiaugiuosi, nors ne visi 'šūdukai' veikia, bet variklis atlaiko visas mano nesąmones, tikiuosi ir toliau bus tks šaunuolis, kaip ir greičių dėžė. rolleyes.gif Biškį bėdelė, kad spidometras greičio nerodo, kartą tik buvo atsigavęs. Pravalėm kontaktus bet jokios reakcijos.
O kur yra šių mašinyčių akumuliatorius? g.gif Ar ne per daug 2,5 atm. oro padangose?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 07 11, 18:51)
O kur yra šių mašinyčių akumuliatorius? g.gif 

bent jau pas mus po priekine keleivio sėdyne smile.gif
Atsakyti
as jau metus vazineju su scenicu 2001 metų. man labai patinka. tai mano pirmasis masiniukas, bet super. kol kas dideliu bedu neturejau, bet siuo metu servise verysad.gif . Greiciu deze pradejo byreti. zodziu, atsirado pasalinis triuksmas. remontas kainuoja, bet vel toliau smagiai vazinesiu. smile.gif laukiu, kol atiduos is serviso.
padangas laikau pripustas 2,1 atmosferos. man rodos, kad gana g.gif
Atsakyti