Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(astad1d @ 2010 10 17, 09:54)
mes taip pat turim scenika 2000m,na pakolkas dziaugiames smile.gif ,tik kaip su tais lango pakeltuvais mes jau pirkom su vienu neveikianciu tai teko pirkt nauja nes lauzynuose neradom tai sumokejom beveik 300 lt,o dabar nutruko kitoje puseje ,susidaro toks ispudis kad jie isvis nepatvarus ,idomu kaip kitiems jie laiko  g.gif

Nelaiko. Silpna vieta netik Scenikuose, bet ir Lagunose nuo 2001m. Pigiausias variantas pasiieskoti lauzynuose pakeleja angliska varianta ir persidaryti.
Atsakyti
QUOTE(robertas33 @ 2010 10 18, 15:46)
Na Renault tai "garsėja" savo nepatikima elektra sad.gif
O kas čia nutruko langų pakelėjai, trosas ?

kai pirkom tai vairuotojo puseje durelese nebebuvo isvis nieko ,o dabar kitoje puseje troselis nutruko ir be varikliuko siuo momentu ne nauji nera pirkt ,jei nori vel pirk su varikliuku ir mokek 300 lt,nu lauksim gal atsiras be varikliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astad1d @ 2010 10 19, 13:18)
kai pirkom tai vairuotojo puseje durelese nebebuvo isvis nieko ,o dabar kitoje puseje troselis nutruko ir be varikliuko siuo momentu ne nauji nera pirkt ,jei nori vel pirk su varikliuku ir mokek 300 lt,nu lauksim gal atsiras be varikliuku  smile.gif

Kokia panaši situacija. Aš kai pirkau, tai irgi vairuotojo pusėj nebuvo. Nuvežiau į servisą, tai pasakė, kad tai šių mašinų silpna vieta. Bet kol kas daugiau problemų nėra, kai sutvarkė. Nors aš nelabai tuos langus ir darinėjau. Bet panašu, kad mane apiplėšė servise doh.gif . Jūs mokėjot už naują 300Lt, o man sakė, kad iš laužyno atvežė ir mokėjau 350Lt g.gif . Vėl ta pati situacija, kai moteris ateina į servisą ir iš jos lupa babkes. Dabar reikia varyti į servisą, o žiauriai nenoriu, nes vėl bus toks pats požiūris.

beje, kas važinėjat su benzininiu Sceniku 200-2002 metų, kokios apsukos mašinoje, kai mašina stovi su įjungtu varikliu? pas mane tai gana žemos, ir nežinau ar čia bėda ar norma.
Atsakyti
Kokios tos žemos? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas
Mano Reanault Scenic dyzelis 2002 m.
Man smalsu, kaip apskaičiuojat, kiek bake yra litrų kuro? Kiek belikę litrų, kai rodyklytė ties raudonais brūkšniukais? 5 ar 10? Telpa 60 l? Per vidurį reiškia 30 l? O į tarpelį tarp brūkšniukų vidutiniškai telpa apie 6-7 l? Ar čia kitokia matematika?
Ir kiek vidutiniškai tokio kuro ir metų jums "suvalgo" litrų 100 km?
Mano 6,5 - čia daug ar mažai?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 10 23, 16:46)
Labas
Mano Reanault Scenic dyzelis 2002 m.
Man smalsu, kaip apskaičiuojat, kiek bake yra litrų kuro? Kiek belikę litrų, kai rodyklytė ties raudonais brūkšniukais? 5 ar 10? Telpa 60 l? Per vidurį reiškia 30 l? O į tarpelį  tarp brūkšniukų vidutiniškai telpa apie 6-7 l? Ar čia kitokia matematika?
Ir kiek vidutiniškai tokio kuro ir metų jums "suvalgo" litrų 100 km?
Mano 6,5 - čia daug ar mažai?

suvalgo tai tikrai mažai, nes pas mane nuolat virs 9 rodo, bet vidurkio dar neisvedžiau. Gal kas žino ar lengvai tvirtinasi automobilinės kėdutės? Nes vienas modelis mums netiko-neprigludo prie atlošo. Sėdynių atlošai gale labai nepatogūs , nes statūs.
Atsakyti
Važinėju 12metų, turėjau įvairių mašinų,bet tiek vargo kiek su Scenicu,niekada nepatyriau.Turiu ją ketvirti metai(maniškė 1998.09) ir nuolat kišu pinigus.Žiauriai brangus remontas.Dabar subyrėjo pavarų dėžė (jau prieš pirkdama žinojau,kad tai Scenicų liga,betgi vis tiekiesi kad tave aplenks mirksiukas.gif ).Taisyti apie 3000lt.-mašina kiek daugiau teverta, laužunai siūlo už ją max 2000lt. ,o mokėjau 15000Lt.,paskolą ėmiau,kurios dar 3mėn mokėti liko, dar nuolat kišau tai po 1000-1500lt.,vakar paskaičiavau kad ji man atsiėjo per šitus metus apie 20000lt. (už kiek daugiau galima ir naują mašinuką įsigyt)..Tai va,mergaitės-į man tokios mašinos niekas niekad nebeįsiūlys schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
laba diena,
kas apie renault automobilius, juk aplinkui tiek automobiliu gamintoju o Jus taikotes i ta vieninteli, kuris pleste plesia is Jusu pinigines popieriukus...as nieko nesakau, komfoto joje tikrai prikista, bet kas liecia remonta...lietuviai esame, tad pirkime lietuviskas masinytes tokias kaip, mazda, audi ar vw wink.gif
Atsakyti
Taigi graži- didelė, aukšta, talpi...Tik piniginę tuština lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti kokios benzino sanaudos pas Jus žiemos metu, kas turi Scenic 2002 metų 1.6V ?
Neseniai man keitė lemda zonda, vasara būdavo 6-7 autostradoj, mieste 8-9. Dabar žiemos metu rodo net 14,5l/100km. Man kazkaip įtarimą kelia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egidija747 @ 2011 01 16, 09:51)
Noriu paklausti kokios benzino sanaudos pas Jus žiemos metu, kas turi Scenic 2002 metų 1.6V ?
Neseniai man keitė lemda zonda, vasara būdavo 6-7 autostradoj, mieste 8-9. Dabar žiemos metu rodo net 14,5l/100km. Man kazkaip įtarimą kelia?  blink.gif

Nieko čia labai ir nepadarysi ŽIEMA... Automatiniai padsosai veikia kol automobilis užšyla, tai ir benzino ryja. Tikslumo dėlei užmiestyje turėtų imti panašiai, kaip ir vasarą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egidija747 @ 2011 01 16, 08:51)
Neseniai man keitė lemda zonda, vasara būdavo 6-7 autostradoj, mieste 8-9. Dabar žiemos metu rodo net 14,5l/100km. Man kazkaip įtarimą kelia?  blink.gif

man vasara uzmiestyje buvo iki 7 l/100km. dabar ziema 8-9 l/100km. man rodos, kad normaliai ax.gif
beje, mano 2001m 1,6V
Atsakyti