Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

prie visu auksciau minetu pliusu ( daili, moteriska, aukstai sedi, daug stalciuku ir visokiu pasleptu talpu) galiu prideti tai kad labai luzta plastmasines smulkmes ir visokie mazmoziai kurie man kas menesi atsieidavo po 200 lt. Buvo gamyklinis kombinavimas benzino ir duju, tai labai nepasiteisino. Sanaudos kuro dideles o dar nauja buvo 2003 dar pries tai turejau espace irgi smulmes erzino. Visgi VW man labiau. Prancuziskos kokybes nebenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(redsunrise @ 2010 04 10, 11:27)
prie visu auksciau minetu pliusu ( daili, moteriska, aukstai sedi, daug stalciuku ir visokiu pasleptu talpu) galiu prideti tai kad labai luzta plastmasines smulkmes ir visokie mazmoziai kurie man kas menesi atsieidavo po 200 lt. Buvo gamyklinis kombinavimas benzino ir duju, tai labai nepasiteisino. Sanaudos kuro dideles o dar nauja buvo 2003  dar pries tai turejau espace irgi smulmes erzino. Visgi VW  man labiau. Prancuziskos kokybes nebenoriu unsure.gif

nelabai suprantu ka jus toje masinoje darete,kad jums plastmases luzinedavo g.gif
Atsakyti
Siuo metu vazinejam sceniku 2007 m, nepatinka man... Vienintelis geris yra tai, kad patogu ilipti/islipti. (O kad butume ja tureje kai laukiausi biggrin.gif). Nei to grozio, nei tos ekonomikos. Pakaitine masina. ax.gif
Atsakyti
Renkuosi tarp Renault Scenic ir Citroen Xsara Picasso... Noriu dyzelio, nuo 2000 metu, iki 10 000 lt.
Kokie pliusai ir minusai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 03 rugsėjo 2010 - 14:42
Mes irgi rinkomes panasiai...pasirinkom sceniką smile.gif
Atsakyti
as kol kas dziaugiuosi vairuodama sia masinyte thumbup.gif
Tik reikia galinio lango valytuva pakeisti, o tai negerai valo...
Atsakyti
pasiskaiciau apie peugeot 307, mercedes A140 ir kt, tai labiausiai patiko SCENIC teigiami įvertinimai, todėl dabar jei pirksiu, tai tik scenicą. gal kas gali patarti ar geriau benzas ar benzas/dujos? gal kas turi pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 09 03, 15:42)
Renkuosi tarp Renault Scenic ir Citroen Xsara Picasso... Noriu dyzelio, nuo 2000 metu, iki 10 000 lt.
Kokie pliusai ir minusai?

Xsara Picaso nutraukė gamybą , nelabai pasisekes modeliukas, o Scienic vis dar gamina ir tobulina smile.gif
Atsakyti
o kur detales perkate?
Atsakyti
Galima parduotuvėse, dalis yra laužynuose. Lango pakėlėją teko užsakyti, parvežė per dvi savaites.
Atsakyti
mes taip pat turim scenika 2000m,na pakolkas dziaugiames smile.gif ,tik kaip su tais lango pakeltuvais mes jau pirkom su vienu neveikianciu tai teko pirkt nauja nes lauzynuose neradom tai sumokejom beveik 300 lt,o dabar nutruko kitoje puseje ,susidaro toks ispudis kad jie isvis nepatvarus ,idomu kaip kitiems jie laiko g.gif
Atsakyti
Na Renault tai "garsėja" savo nepatikima elektra sad.gif
O kas čia nutruko langų pakelėjai, trosas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robertas33: 18 spalio 2010 - 13:48