Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

Pavasarį bus du metai, kai važinėju su 2003m. 1,8l. Kuro nei daug nei mažai tarp 7-10l/100km. Tik kai įdėjom dujas, tai kompiuteris išsikraustė iš proto, pasimetė kuro sąnaudų skaičiavimuose ir išmetimo kontrolėje. Dar keitėm šią vasarą stabdžių diskus, mat gabalais išrūdiję buvo - sako ne itin saugu su tokia... Tai vargo buvo pigiausio varianto beieškant. Dar priekinio rato guolis buvo pradėjęs barškėt. Pakeitėm. Didžiausia bėda šiuo metu - bagažinės spynos mygtukas. Jis tiesiog iškrito ir paliko savo šeimininkę... (gal kas turit atliekamą?) Metai kaip nerandam. Mat tinka tik toks, kur nėra skylutės raktui. Dar viena bėdelė - po to, kai buvo bandyta plėšt, nebeveikia durelių spyna, kuri yra išvis vienintelė. Rakinam tik centriniu. Tai buvo baisus rūpestis, kaip pakraut akumuliatoriu daugiabučio kieme: išimsi - neužrakinsi.
O šiaip, tai čia mano svajonių mašina. Kaip jau minėta, jos aukštai sėdynės, kas man, kaip žemaūgei, laidžia kelią matyt. Erdvi, nors kai ilgakojai vairuoja, gale sėdėt nelabai daug vietos lieka (bet žinau nesmulkių mašinų, kur išvis kojas reikia ant sėdynių laikyt).
Atsakyti
Nekeisčiau į jokią kitą mašiną... Kuro sąnaudos labai mažos, mieste 5,5 - 6 l/100 km. Man ji žiauriai graži, talpi, manevringa, patogi..... Tik kaip ir daugelį erzina plastmasių barškėjimas.
Atsakyti
Darbe vazinejau su Scenic, jau komfortas nerealus thumbup.gif Tyliai dirba rolleyes.gif Tik kad labai negraziji man, galas kazkoks keistas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2009 01 29, 22:30)
Pavasarį bus du metai, kai važinėju su 2003m. 1,8l. Kuro nei daug nei mažai tarp 7-10l/100km. Tik kai įdėjom dujas, tai kompiuteris išsikraustė iš proto, pasimetė kuro sąnaudų skaičiavimuose ir išmetimo kontrolėje. Dar keitėm šią vasarą stabdžių diskus, mat gabalais išrūdiję buvo - sako ne itin saugu su tokia... Tai vargo buvo pigiausio varianto beieškant. Dar priekinio rato guolis buvo pradėjęs barškėt. Pakeitėm. Didžiausia bėda šiuo metu - bagažinės spynos mygtukas. Jis tiesiog iškrito ir paliko savo šeimininkę... (gal kas turit atliekamą?) Metai kaip nerandam. Mat tinka tik toks, kur nėra skylutės raktui. Dar viena bėdelė - po to, kai buvo bandyta plėšt, nebeveikia durelių spyna, kuri yra išvis vienintelė. Rakinam tik centriniu. Tai buvo baisus rūpestis, kaip pakraut akumuliatoriu daugiabučio kieme: išimsi - neužrakinsi.
O šiaip, tai čia mano svajonių mašina. Kaip jau minėta, jos aukštai sėdynės, kas man, kaip žemaūgei, laidžia kelią matyt. Erdvi, nors kai ilgakojai vairuoja, gale sėdėt nelabai daug vietos lieka (bet žinau nesmulkių mašinų, kur išvis kojas reikia ant sėdynių laikyt).

Bagazines atidarymo mygukas buvo ir man iskrites doh.gif . Be spyneles raktui sunkai rasi. Teks keisti visa dali, su "viduriais", tik reikia ziureti, kad forma atitiktu. As pirkau is autosavartyno, elektrikai pakeite - fukcionuoja kaip ir anksciau. rolleyes.gif
Atsakyti
vakar ir as nusipirkau Renault Scenic,pasakiska masinyte thumbup.gif gan ilgai ieskojome tokios ir radome 4u.gif tikrai pasakiskas masinyte thumbup.gif
Atsakyti
gal kas parduoda scenika,? 4u.gif
Atsakyti
As gavau dovanu sia masinyte per svente!! Turiu dar neilgai , bet labai patenkinta!!!
Atsakyti
pirksiu renault scenic TD arba TDI siulykit iki 7000 lt:4u:
Atsakyti
QUOTE(ssaira @ 2010 01 07, 00:41)
gal kas parduoda scenika,?  4u.gif

Siaip planuojam parduoti savo scenika (2001 m.), bet veliau t.y. tik vasara, nes galvojam apie naujesni
Atsakyti
Sveiki,

gal kasnors galetumet atsiusti Renault Scenic 2001 automato, ispejamuju zenklu/lempuciu skanuota psl? 4u.gif Skydelyje dega geltona lempute, neturiu knygutes, noreciau suzinoti ka reiskia blush2.gif

Rasykit i AZ

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tetis turi tokia masinyte thumbup.gif Nebloga,aukstai vaziuoji,palyginus su manaja rolleyes.gif Tyliai dirba.Liuks thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas su grand scenic vazineja?
Atsakyti