Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(*sunny* @ 2008 10 05, 22:00)
Sveikos mamos! Tikiuosi taip pat greitai tapti ratuota.. rolleyes.gif  Nepaisant visu baisybiu, kurias girdejau apie Scenic'a noriu ji isbandyti ant saves smile.gif Mano svajoniu masinyte yra melynai-zalia, 1998 plius minus pora metu. Jei kas nors pazistat, kas tokia parduoda, labai prasau parasykit!

o kokiu baisybiu tu girdejai? blush2.gif as tai kaip tik vien gerus atsiliepimus girdejau thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti

as 2 metus vazineju su 2001m. senicu ir esu labai patenkinta thumbup.gif
kartas nuo karto kazka tenka paremontuot, bet tai normalu kai masina ne is salono biggrin.gif labai seimynine, talpi, patogi, labai dziaugiuosi savo pasirinkimu!
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 10 06, 15:56)
Praktiškai baisybių galima prikalbėti apie daugumą modelių. Kam kaip pasiseka su mašina. Aš jau antru Sceniku važinėju, beto automatu ir tikrai neturiu ką blogo pasakyti. Kaina atitinka kokybę.
Patarčiau pirkti nuo 2000 m. naujesnis modelis, lempos priekinės jau kitokios smile.gif

Vienintelė Scenic baisybė,kad kai didelis vėjas ir leki autostrada ją gerokai mėto į šonus,mat ji aukšta ir nesunki.O daugiau jokių baisybių,tris metus pravažinėjau.O kai nuvažiavau pirkti naujos mašinos,tai akys norom nenorom krypsta į Scenikus nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(*sunny* @ 2008 10 05, 22:00)
Sveikos mamos! Tikiuosi taip pat greitai tapti ratuota.. rolleyes.gif  Nepaisant visu baisybiu, kurias girdejau apie Scenic'a noriu ji isbandyti ant saves smile.gif Mano svajoniu masinyte yra melynai-zalia, 1998 plius minus pora metu. Jei kas nors pazistat, kas tokia parduoda, labai prasau parasykit!

Pas mane butent tokia,tik nesiruosiu parduot ,nes esu labaiiiiiiiiiii jau ja patenkinta thumbup.gif

QUOTE(DEIMUTE @ 2008 10 17, 16:44)
Vienintelė Scenic baisybė,kad kai didelis vėjas ir leki autostrada ją  gerokai mėto į šonus,mat ji aukšta ir nesunki.O daugiau jokių baisybių,tris metus pravažinėjau.O kai nuvažiavau pirkti naujos mašinos,tai akys norom nenorom krypsta į Scenikus nors tu ką.

Lekiau is Rigos 130-140, lenkdavo furos,ir jokiu metymu tikrai nejutau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2008 10 18, 23:15)
Pas mane butent tokia,tik nesiruosiu parduot ,nes esu labaiiiiiiiiiii jau ja patenkinta  thumbup.gif

Pas mane irgi 98 metu, tamsiai melynos spalvos wub.gif wub.gif jau greit iregistruosim, nes parvaryta is prancuzijos ir pradesiu vazineti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oranzine @ 2008 10 19, 11:53)
Pas mane irgi 98 metu, tamsiai melynos spalvos  wub.gif  wub.gif  jau greit iregistruosim, nes parvaryta is prancuzijos ir pradesiu vazineti  wub.gif

Sekmes vazinejant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2008 10 19, 21:22)
Sekmes vazinejant  mirksiukas.gif

laukiu nesulaukiu cool.gif kai jau pavazinesiu parasysiu atsiliepima apie vaziavima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2008 10 18, 22:15)
Pas mane butent tokia,tik nesiruosiu parduot ,nes esu labaiiiiiiiiiii jau ja patenkinta  thumbup.gif
Lekiau is Rigos  130-140, lenkdavo furos,ir jokiu metymu tikrai nejutau  schmoll.gif

Man taip pat niekad taip nebuvo.

Važinėju 2001 m. Taisau karta per metus, nes laiko nelabai yra. Bet jeigu taisau, tai pinigu daug iseina. Blogiausias dalikas pas Scenikus tai elektronika, taciau elektrika. Jeigu kazkas trumpina, tai nelabai apsauga suveikia. Viena karta elektronine schema Sen`kos ziurejau, tai man nelabai patiko kažkaip. Kažkas sake, kad yra vietu, kad saugiklis stovi po elemento.
Pries menesi kazkas su elektronika buvo. Pasirodo purvos papuole i jungti ir pradėjo trumpinti, o atrodo is pradziu baisiai.

Kas dėl sanaudu:

Automatine pavaru deze. . . . dažniausiai pas juos taip vadinamas moduliacijos voztuvas pareina (pavaru deze DP0 ar DB0 tipo, nepamenu), ji pakeisti kainuoja apie 1500 Lt(kaip tik mano atvejis, greitai keisiu).

Kuro sanaudos: Mano renuskei stovi 1.6 16V variklis. vasara mieste apie 8-9. Laikant omenyje mano vairavimo styliu tai labai ekonomiška masina.

Neziurint i tai as sia masyna labai patenkintas. Jeigu laiko daugiau butu ja priziureti, tai apskritai neikainuojama butu. smile.gif Palyginus su sedanais ar variantais, bagazine ne labai talpi, bet viskas ko reikia ten pilnai telpa, o jaigu vis tiek vietos truksta, tai sedines sudet galima be jokio vargo.

Tai vat, vazineju su ja trecius ar ketvirtus metus, sekančia savaite varikli keisiu (truko GRM dirzas), nes pigiau nei pataisyti sad.gif Va tokie reikalai su Scenikais. Priziurekit juos ir viskas gerai bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitamine1983: 27 spalio 2008 - 22:20
pasvajoju...bet kad brangoki masiniukai doh.gif
Atsakyti
Scenicas labai patikimas avarijose Šiandien susidūriau su labai dideliu dzipu, kuris lėkė,kaip man pasirodė greitai. Tai maniškė skrido, bet labai,ka baisiai tai nieko.
Atsakyti
Labutis mamikes vairuotojos as irgi turiu sceniuka jau treti metai siaip neblogas masiniukas tik su tuo barskejimu tai negaliu susitaikyt zvirkeliu geriau nevaziuot visai nes nuo plastmasiu barskejimo ausis uzgula. Jau nemazai ka pakeist reikejo,dabar valytuvai subludijo visai nebeissijungia valo ir valo reiks jau varyt pas elektrika gerai,kad jau nors benzo mazai valgo,bet jei pirkciau kita masinke tai tikrai ne reniuka scenika doh.gif
Atsakyti
Turiu 2003 m. 3 men. scenika jau ketvirti metai. Masina esu labai patenkinta. Sedi aukstai, labai talpi, kas man aktualu. Rimtu gedimu nebuvo. Vienintelis trukumas kuris kliuna - plastmasiu barskejimas vaziujoant senamiestyje. Kai ieskojau, tai norejau butent tokio kebulo automobilo, nebutinai reno. Rinkausi is citroen picaso, Nisan almera tino ir renault sceniko. Tuo metu radau man tikusi scenika.
Atsakyti