QUOTE(***Meskute*** @ 2008 10 18, 22:15)
Pas mane butent tokia,tik nesiruosiu parduot ,nes esu labaiiiiiiiiiii jau ja patenkinta
Lekiau is Rigos 130-140, lenkdavo furos,ir jokiu metymu tikrai nejutau
Man taip pat niekad taip nebuvo.
Važinėju 2001 m. Taisau karta per metus, nes laiko nelabai yra. Bet jeigu taisau, tai pinigu daug iseina. Blogiausias dalikas pas Scenikus tai elektronika, taciau elektrika. Jeigu kazkas trumpina, tai nelabai apsauga suveikia. Viena karta elektronine schema Sen`kos ziurejau, tai man nelabai patiko kažkaip. Kažkas sake, kad yra vietu, kad saugiklis stovi po elemento.
Pries menesi kazkas su elektronika buvo. Pasirodo purvos papuole i jungti ir pradėjo trumpinti, o atrodo is pradziu baisiai.
Kas dėl sanaudu:
Automatine pavaru deze. . . . dažniausiai pas juos taip vadinamas moduliacijos voztuvas pareina (pavaru deze DP0 ar DB0 tipo, nepamenu), ji pakeisti kainuoja apie 1500 Lt(kaip tik mano atvejis, greitai keisiu).
Kuro sanaudos: Mano renuskei stovi 1.6 16V variklis. vasara mieste apie 8-9. Laikant omenyje mano vairavimo styliu tai labai ekonomiška masina.
Neziurint i tai as sia masyna labai patenkintas. Jeigu laiko daugiau butu ja priziureti, tai apskritai neikainuojama butu.
Palyginus su sedanais ar variantais, bagazine ne labai talpi, bet viskas ko reikia ten pilnai telpa, o jaigu vis tiek vietos truksta, tai sedines sudet galima be jokio vargo.
Tai vat, vazineju su ja trecius ar ketvirtus metus, sekančia savaite varikli keisiu (truko GRM dirzas), nes pigiau nei pataisyti
Va tokie reikalai su Scenikais. Priziurekit juos ir viskas gerai bus.