Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

Gal kas žinote kur išsijungia priekinė keleivio oro pagalvė? modelis '99 metų.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2008 06 10, 11:29)
Gal kas žinote kur išsijungia priekinė keleivio oro pagalvė? modelis '99 metų.

gal kaip ir 2005m. dešinėje keleivio pusėje kur "bardačiokas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 04 05, 01:55)
As jau ratuota  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Kokia nusipirkai, kiek kainavo ir kaip važiuoja???? Aš ir iki tokios kainos norėčiau rasti ax.gif
Atsakyti
Visoms kas svajoja apie Scenic- siuo metu kaip tik parduodu 2001m. su automatine deze. Ka domina, rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš su Renault Megane Scenic 2001 metų pravažinėjau tris metus ir buvau visą laiką patenkinta ta mašina. Vyras parvarė iš Belgijos,tai nebuvo nei karto rimtai sugedusi,nors buvo dyzelinė,bet laiku pakeitė dirželius,o be to mažai pravažiavusi buvo. Dabar kai pardavė,nebežinau ką išsirinkti-nervinuosi.Ieškau Toyota Yaris,bet nieko tinkamo nerandu.
Atsakyti
As irgi laaaabai noriu sceniko, bet mano vyras atsiprasant mane durne vadina, siulo pirkt audine a4 arba a6, bet man jos feeee. Zodziu ziuresim kuom cia viskas baigsis, gal dar ka rasim grazaus.
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2008 09 16, 01:04)
As irgi laaaabai noriu sceniko, bet mano vyras atsiprasant mane durne vadina, siulo pirkt audine a4 arba a6, bet man jos feeee. Zodziu ziuresim kuom cia viskas baigsis, gal dar ka rasim grazaus.

Jusu vyras protingas zmogus.
Atsakyti
Gal galit pagelbeti - uzsidege mano sceniko oranzine lempute, piesinukas toks kvadraciukas ir viduje kreive kaip kardiograma, kazi ar sugedo kas ar as ka per aplaiduma ijungiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2008 09 17, 12:06)
Gal galit pagelbeti - uzsidege mano sceniko oranzine lempute, piesinukas toks kvadraciukas ir viduje kreive kaip kardiograma, kazi ar sugedo kas ar as ka per aplaiduma ijungiau  blush2.gif

Gali buti elektra. Ziurejau zinyne, bet pas mane arba vokiskai arba prancuziskai verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu is ar prie jusu prisijungti smile.gif neuzilgo ir as turesiu savo issvajotaji scenik'a wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos! Tikiuosi taip pat greitai tapti ratuota.. rolleyes.gif Nepaisant visu baisybiu, kurias girdejau apie Scenic'a noriu ji isbandyti ant saves smile.gif Mano svajoniu masinyte yra melynai-zalia, 1998 plius minus pora metu. Jei kas nors pazistat, kas tokia parduoda, labai prasau parasykit!
Atsakyti
QUOTE(*sunny* @ 2008 10 05, 22:00)
Nepaisant visu baisybiu, kurias girdejau apie Scenic'a noriu ji isbandyti ant saves smile.gif

Praktiškai baisybių galima prikalbėti apie daugumą modelių. Kam kaip pasiseka su mašina. Aš jau antru Sceniku važinėju, beto automatu ir tikrai neturiu ką blogo pasakyti. Kaina atitinka kokybę.
Patarčiau pirkti nuo 2000 m. naujesnis modelis, lempos priekinės jau kitokios smile.gif
Atsakyti