o man kazkas pradejo barsketi ir garsiau masina pradejo burgzti gal koks duslintuvas, ar gali buti nuo salcio?
QUOTE(jausma @ 2008 01 21, 21:21)
o man kazkas pradejo barsketi ir garsiau masina pradejo burgzti gal koks duslintuvas, ar gali buti nuo salcio?
Greičiausiai taip ir bus.gal kada atbula ų bordiura su duslintuvu atsirėmiai, ar taip kur užkliuvo.
na jau dabar nebetaip barška gal jau kas nors atkrito, bet nieko - važiuoja.
O dar gal galit ,ma paaiskinti, kaip galejo mano masina su raiksciu patraukti jeigu ji buvo ant 1 begio nustatyta. "Ne vietoje kelioms minutems uzstaciau kaimyna ir patrauke", ar man nieko masinai neatsitiks.
O dar gal galit ,ma paaiskinti, kaip galejo mano masina su raiksciu patraukti jeigu ji buvo ant 1 begio nustatyta. "Ne vietoje kelioms minutems uzstaciau kaimyna ir patrauke", ar man nieko masinai neatsitiks.
QUOTE(jausma @ 2008 01 28, 13:26)
O dar gal galit ,ma paaiskinti, kaip galejo mano masina su raiksciu patraukti jeigu ji buvo ant 1 begio nustatyta.
Nieko čia ypatingo, jei ne automatas ir ne dyzelis (jis taip ir užsivesti gali ).
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 01 17, 14:08)
Pajausi varga, kai kokia rimtesne detale pareis (sankaba arba kokia granata) ir ja reikes keisti tada suzinosi kiek tas malonumas (vazineti su Renault) kainuoja
Visuomeninio transporto bilietėliai irgi brangs Tvarkiau ir sankabą, ir granatą .
OI OI KAIP ISIBAUGINAU, KAI SUZINOJAU KAD DAR IR UZSIVESTI GALI UZTEMPUS MASINA ..... O TAI SU AUTOMATU NEGALETU?
QUOTE(jausma @ 2008 03 07, 11:35)
OI OI KAIP ISIBAUGINAU, KAI SUZINOJAU KAD DAR IR UZSIVESTI GALI UZTEMPUS MASINA ..... O TAI SU AUTOMATU NEGALETU?
Gali, bet nebūtinai, tai seniems varkliams taikytina, be to, labai neilgam - kuro padavimas vis vien be maitinimo nukertamas. Automato iš principo buksyruoti negalima.
Siom dienom ir as noriu nusipirkt scenika nes kitokios savo masinos ne neisivaizduoju ieskau nuo 97 metu,taip iki 12000Lt
Vazinejam su 2006 galo, ir ka liuks FANTASTIKA. seimynine, panoramine, talpi....
QUOTE(jukraa @ 2008 03 28, 01:30)
Siom dienom ir as noriu nusipirkt scenika nes kitokios savo masinos ne neisivaizduoju ieskau nuo 97 metu,taip iki 12000Lt
As jau ratuota
As jau 2.5 metu vazineju su 2000 metu renuku sceniku Esu labai patenkinta savo masiniuku Nors tiesa vienas remontas man kainavo 1600 litu Na, bet tikiuosi, kad daznai taip nebus
O gal kas gali patarti is kur gauti benzino bako dureles? Nauju pirkti nenoriu (nes kainuoja apie 200 litu), o nenaujos deficitine preke
O gal kas gali patarti is kur gauti benzino bako dureles? Nauju pirkti nenoriu (nes kainuoja apie 200 litu), o nenaujos deficitine preke
Sveiki,
Aš važinėju su 2005 metų 1,5 DCI dyzeliuku reniuku scenikiuku, esu laaaabai patenkinta,ekonomiška, manevringa, aš ja negaliu atsidžiaugti ir autopilota išbandžiau super dalykas, bet prie viso kaifo sugedo rankenėlė(kuri junginėja skysčio ant ant priekinio stiklo purškimą, o galinis veikia ). skambinausi i "Sostena" tai naujo kaina 450lt +darbas, bet jei ne nauja atvešiu jie nesiima remontuot ESU AKLAVIETĖJA, GAL KAS TURI IDĖJŲ, MINČIŲ???
P.S. TIKRINO IR KOMPĄ IR SIURBLIUKĄ VISKAS VEIKIA, BET PATI RANKENĖLĖ KALTA Gal kas žino kaip man pagelbėti?
Aš važinėju su 2005 metų 1,5 DCI dyzeliuku reniuku scenikiuku, esu laaaabai patenkinta,ekonomiška, manevringa, aš ja negaliu atsidžiaugti ir autopilota išbandžiau super dalykas, bet prie viso kaifo sugedo rankenėlė(kuri junginėja skysčio ant ant priekinio stiklo purškimą, o galinis veikia ). skambinausi i "Sostena" tai naujo kaina 450lt +darbas, bet jei ne nauja atvešiu jie nesiima remontuot ESU AKLAVIETĖJA, GAL KAS TURI IDĖJŲ, MINČIŲ???
P.S. TIKRINO IR KOMPĄ IR SIURBLIUKĄ VISKAS VEIKIA, BET PATI RANKENĖLĖ KALTA Gal kas žino kaip man pagelbėti?