Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

na matyt kiekviena masina cirkus krecia - O DĖL SKONIO TABUREČIŲ NESIGINČIJAMA.
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2007 12 21, 14:15)
RENo ir automatas - didesnės blogybės turbūt nėr....Tokią pirkčiau tik tokiu atveju jei kitokių nebūtų...
Reikia ar " prie meno" būt ar bapkių be proto turėt...Nu jei imt naują iš saliono trim metam, tai gal gal...
Žiūriu kad mano opel omega su dulitriniu varikliu ir automatu yr ekonomiškesnė nei tie taburetiniai scenikai.... smile.gif

O aš jokio opelio net iš salono nepirkčiau lotuliukas.gif Jau geriau su taburete važinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 12 21, 16:32)
O aš jokio opelio net iš salono nepirkčiau lotuliukas.gif Jau geriau su taburete važinėti lotuliukas.gif

Kaip ir aš reno....Tik skirtingai nuo taves, turiu kuo savo nuomonę pagrįst....Turėjau 1 reno, ir jau trečią opelį...Tarp jų dar du japonai buvo....kurių irgi nepeikiu...
Opelis aišku ne stebuklas, būna kad sugenda, bet viskas aišku paprasta ir logiška...O prancūze - kosmosas kažkoks....
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2007 12 21, 15:46)
Kaip ir aš reno....Tik skirtingai nuo taves, turiu kuo savo nuomonę pagrįst....Turėjau 1 reno, ir jau trečią opelį...Tarp jų dar du japonai buvo....kurių irgi nepeikiu...
Opelis aišku ne stebuklas, būna kad sugenda, bet viskas aišku paprasta ir logiška...O prancūze - kosmosas kažkoks....

O aš turiu jau antrą reno ir nei vienos dar normaliai netaisiau.Todėl ir peikti jų negaliu.O vat turėjau prieš tai du III golfus, tai kažkoks pravalas.Tai kas, kad detalės pigios, bet neišvažiuodavau iš meistrų.
Pirkau Sceniką vien dėl to, kad paaukštinta. Jokios kitos greičiausiai neįpirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2007 12 21, 15:46)

Matai, kiekvienam savo mirksiukas.gif Aš prasikeikiau su japonu, vyras džiuagiasi vokiečių, o man jau parvažiuoja scenikas rolleyes.gif Žiūrėsim kaip šita važinės, bet viliuosi, kad nereikės tiek taisyti kiek taisiau Nissan'ą doh.gif
Ir iš vis, mašinos pirkimas yra loterija, kaip ir vedybos lotuliukas.gif Tai matau, kad tau su Renault nepasisekė loterijoj biggrin.gif
Atsakyti
na ferai pasakyta kaip loterija - tikriausiai... vienur sekasi tai kitur bėdos - geru ir ramiu jums Kūčių rytoj vakaro.
Atsakyti
pavydziu tau uzsispyrimo - sekmes.
Atsakyti
Man scenikas labai patinka wub.gif . Vairuoju ir vargo nejaučiu 4u.gif .
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS METAIS. LAI RIEDA ILGAI ILGAI JUSU RATAI.
Atsakyti
Mano Scenikas 2001 m 11 mėn. su dujine įranga labai ekonomiškas ir vaziuoti su juo vienas malonumas. Tik, viena bėda, kad jis truputį lėtapėdis.
Prieš tai 10 metų vairavau tik Civikus, tai skirtumas didelis. Labai smagu važinėti su aukšta mašina.
Atsakyti
Aš ir jau kelios dienos važinėju su Sceniku, 99 m., 1,4l benzas, žiūrėsim kiek valgys ax.gif Bet iš pirmų pavažinėjimų, tai labai smagi mašinytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2007 12 28, 14:25)
Man scenikas labai patinka  wub.gif . Vairuoju ir vargo nejaučiu  4u.gif .

Pajausi varga, kai kokia rimtesne detale pareis (sankaba arba kokia granata) ir ja reikes keisti smile.gif tada suzinosi kiek tas malonumas (vazineti su Renault) kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas_Blinda: 17 sausio 2008 - 14:09