Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Scenic

QUOTE(daivushkina @ 2007 12 12, 15:42)
Pas mane automatas 2.0l.. tikrai nelaikau savo masiniuko ekonomisku.. Bet graziu tai tikrai  bigsmile.gif

Mano 2.0 l automatas apie 14 l rijo, pasikeičiau į 1,6 l
Atsakyti
Gal kas ieškote pirkti Renault Scenic? smile.gif
99m. automatą parduodam.
Atsakyti
na mano tai ne automatas bet 2l. variklis taigi rija 11/100km. servise sake kad normalu - o man tai neekonomiska, ka panasaus surasti ekonomiskiau - labai man patinka si masinyte nes auksta ir patogi?
Atsakyti
As vairuoju jau dvejus ,etus scenikiuka ir buvau patenkinta iki siol smile.gif Neluzo smile.gif o va vakar vaziavau maziuko is darzelio pasiimti sustojo masiniukas viduryje kelio ir ne per kur nebeuzsikure. Tai va pirmadieniu ieskosiuos kur taisyti. O kiek kainuos tai net neisivaizduoju g.gif
Papildyta:
QUOTE(jausma @ 2007 12 13, 11:21)
na mano tai ne automatas bet 2l. variklis taigi rija 11/100km. servise sake kad normalu - o man tai neekonomiska, ka panasaus surasti ekonomiskiau - labai man patinka si masinyte nes auksta ir patogi?

hmm.. nezinau ar jau labai normalu, kad tiek valgo. mano masiniukas irgi 2l benzas. valgo 8/100 kilui, na ziema biski daugiau gaunasi. smile.gif Gal tu labai raliuoji su ja? smile.gif
Atsakyti
Na as ir pradejau dairytis tokios masinytes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Vairuoju SCENIKA jau 5 metai ,labai patenkinta ,vietos yra visai seimynai,del gedimu tai tikrai negaliu skustis.Nekeisciau i jokia kita.O raso kad prieziura brangi tai tikrai nesamone,kainuoja tiek kiek ir kitu .Vienos detales pigiau kitos brangiau - tiesiog issilygina.Zinoma reikia priziuret ,keisti tepalus laiku ,filtrus ,kart nuo karto geresnio kuro ipilt ir vargo nematysi.Man tai patinka ji labai thumbup.gif
Atsakyti
na ne raliuoju o normaliai vazinėju na žinoma kasdien per kamščius stoviu pike dar tas prisideda. o kur man nuvarytio kad pasižiūrėtu kiek turi imti benzino mano 2 l. machanine masinyte?
Atsakyti
sos 4u.gif nesuprantu vieno dalyko: kai aleidziu gaza visai nelaiko apsuku, krenta apsuku rocykle ir masina uzgesta g.gif tie jos gesimai man jau pradeda uzknisti bet cia jai kartais taip uzeina, gal kas zino kodel ji man tokias nesamones krecia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kardivina @ 2007 12 20, 15:40)
sos 4u.gif  nesuprantu vieno dalyko: kai aleidziu gaza visai nelaiko apsuku, krenta apsuku rocykle ir masina uzgesta g.gif  tie jos gesimai man jau pradeda uzknisti bet cia jai kartais taip uzeina, gal kas zino kodel ji man tokias nesamones krecia?  g.gif

Mano irgi panasiai elgiasi.. verysad.gif (automatas), ypac rytais, kol dar nepasilus buna.. Buvom servize, bet jau ji buvo silta, pajunge ant kompo, tai jokio gedimo nerado verysad.gif
Atsakyti
pas mane ne automotas, ir tokius cirkus krecia kaip tik kai uzsyla doh.gif kol salta tai normali, kai uzkaista tai pablusta doh.gif o gal bent sake kaip su tuo kovoti?
Atsakyti
QUOTE(kardivina @ 2007 12 21, 13:10)
pas mane ne automotas, ir tokius cirkus krecia kaip tik kai uzsyla doh.gif  kol salta tai normali, kai uzkaista tai pablusta doh.gif  o gal bent sake kaip su tuo kovoti?

Nieko nesake.. Siaip tai labai daug kas gali buti.. ax.gif
Atsakyti
RENo ir automatas - didesnės blogybės turbūt nėr....Tokią pirkčiau tik tokiu atveju jei kitokių nebūtų...
Reikia ar " prie meno" būt ar bapkių be proto turėt...Nu jei imt naują iš saliono trim metam, tai gal gal...
Žiūriu kad mano opel omega su dulitriniu varikliu ir automatu yr ekonomiškesnė nei tie taburetiniai scenikai.... smile.gif
Atsakyti